Çavuş
03 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Geçen günde konu açmıştım fakat yardım eden olmadı internette araştırdım kesin çözüm yok bu konu hakkında. Soruya gelicek olursak hp bilgisayarım var iki adet ekran kartı var hp'nin kendi sitesinden indirdiğim driverları yüklüyorum bu sistem yazılım gereksinimlerini karşılamıyor diye hata veriyor.
Hp'nin klasik hatalarından olan ekrana görüntü gelmeme sorunundan dolayı servise vermiştim parça değişimi yapmışlar o günden beri böyle. İlk açtığımda ekran simgeleri büyüktü ancak catalyst control center yüklüydü. Şimdi yüklenmiyor aygıt yöneticinde sadece intel hd graphics 3000 diyor.

Markası : Hp dv6-6b00st

Driver magician programı ile driver silme ve tekrar yükleme uygulamarıylada denedim sonuç değişmedi.
Merhaba arkadaşlar,

Hp'nin dv6-6b00st markalı dizüstü bilgisayarına sahibim 2 ekran kartı var biri Intel HD Graphics 4600 diğeri AMD Radeon HD 6490M. Bilgisayarı recovery yapmadan önce herşey normaldi. Recovery yaptım intelin grafik kartı düzeldi fakat aygıt bağdaştırıcılarında amd gözükmedi ve catalyst center kurulamadı adaptör değiştir vs. uyarısı çıktı. Bende sorunu çözmek için bilgisayarı güvenli modda başlatıp tüm ekran kartlarını sildim tekrar yükledim ancak intelin 4600 ü yüklenmiyor (bu sistem bu gereksinimleri karşılamıyor diyor [oysaki hpnin kendi sitesinden yükledim]) 3000 yükleniyor ve catalyst center hala yüklenmedi.

Özet geçmem gerekirse ;

Intel HD Graphics 4600 dan 3000 sürümüne düştü 4600 tekrar yüklenmiyor
Raedon 6490 gözükmüyor

Sebepleri nelerdir nasıl çözülür yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler

Edit: Intel sorunu çözüldü fakat amd hala aynı.
Merhaba arkadaşlar,

Xcode 6 da iphone 4s için ekran büyüklüğünü nasıl ayarlıcaz ? Mesela storyboard'a tıkladığımda iphone 6 büyüklüğünde ekranla karşılaşıyorum uygulamayı o büyüklükte tasarlarsam (buton label vs ) iphone 4s simulatöründe kayma sorunları yaşanıyor.
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorum bu konu forumda daha önceden açılmış, orada yazan çözümleri denedim fakat hiç biri sorunumu cozmedi.
Söyle bir sorun varki internette dolasırken bilgisayar aniden dondu bende mecburen power düğmesinden kapadım . Tekrar açmaya çalıştım ve fan calisiyor isiklari yaniyor ama ekran bir turlu acilmiyor. Bu arada klavye tusunda bulunan wireless isigida yaniyor fakat kirmizi sekilde (wireless aktif olmuyor).

Isitma yontemini denedim yarim saat acik bir sekilde battaniyeyle kapadim bakayim sicakligi ne durumda dıye elimi koymamla cekmem bir olduğu halde pc kapanmadı. Bende kendım kapadım (o sıcaklığı eminim kımse laptopunda daha önce hıssetmemıstır :D ) ve tekrar açtım ama maalesef.

Ramlerı çıkardım tek tek denedim yine olmadığı.

Batarya ve fısı cıkarıp 1 dakika boyunca bastı tekrar takip açmaya çalıştım yine başarısız.

Bilgisayar 3 yıllık ancak hiç bir sorunu yoktu. Arada mavi ekran verirdi ama o da tüm bilgisayarların nazarlıgı :D

Son olarak bilgisayar açıkken 30 saniye sonra herhangi bir tusa basınca bip sesi geliyor.
Merhaba arkadaşlar,

Flash cs6 ile hareketli bir menü (buton) oluşturdum. İnsert > Media > Swf ye tıklayarak butonumu dreamweavera atıyorum f12 ile önizleme almaya kalkınca javascript hata veriyor. Büyük ihtimal yanlış yapıyorum yada dreamweaver da hareketli menü yapımı yok.

Yapmak istediğim şey flashta yaptığım hareketli butonları (menü) internet sitesine atmak bunun içinde dreamweavera atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Ekleme : Bunu kodsuz yapmak istiyorum ve örneğin anasayfa butonunun üstüne gelince resim çıksın tıklayınca rengi değişsin istiyorum
Başlıkta da dediğim gibi c# da en fazla girilen sayıyı nasıl bulabilirim. Örneğin 5 tane sayı giriliyor ( 10,20,30,30,30 ) diye. Ekrana da 3 kere 30 girdiniz yazılsın istiyorum
Not: Console ekranında.
Yanlışlıkla açıldı
Laptobumun normal ghz hızı 2.4 fakat turbo boost teknolojisi ile 3.0 a kadar çıkabiliyor. benim sorum şu olacaktı 2.6 ghz sistem isteyen atıyorum bir oyunu bilgisayar rahatça karşılayabilir mi ?
Öncelikle Hoşgeldim :)

Chrome ile ilgili ciddi bir sıkıntım var.Foruma baktım bir arkadaş da aynı soruyu sormuş. Bu sorunum 2 gündür devam ediyor

1. olarak

Burası eskiden böyle değildi,kimlik doğrulamayı doğru bir şekilde yapıyordu.

2. olarak

Bazı sayfalara girince site 2 cm civarı sola kayıyor kaydırma çubuğundan anlarsınız küçük bir linke tıklamak istesem 2 cm sağdan tıklıyorum :D İE'de böyle bir sorun yok. Acaba çıkan reklamlar filan mı etkiliyor ama önceden buda böyle değildi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 429
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.275 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.