Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes alabiliyorsa Carsley den aksi halde Peekay dan tag alsın. Eski taglı olanların oyunda hiç şansı yok. Sonra buraya gelip boşuna veryansın etmeyin. Benden söylemesi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi göremeyince fatih denen adamla oynadım 1. liğe kadar yükselttim hatta moonwalk ve hno3 sayesinde tr leri bile almasını sağladık ama one yaptı büyüklüğüne aldanıp bizi yemeye kalktı az uğraşmamıştık onu yemek için. Kusura bakmayın tr leri almamız için kaçınılmaz fırsat geçmişti elime o yüzden aranıza onu ben soktum tabi sonu da yine benim elimden oldu

Bu arada HNO3, monwalk, ve H2SO4 oyun için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Sizi göremeyince fatih denen adamla oynadım 1. liğe kadar yükselttim hatta moonwalk ve hno3 sayesinde tr leri bile almasını sağladık ama one yaptı büyüklüğüne aldanıp bizi yemeye kalktı az uğraşmamıştık onu yemek için. Kusura bakmayın tr leri almamız için kaçınılmaz fırsat geçmişti elime o yüzden aranıza onu ben soktum tabi sonu da yine benim elimden oldu

Çok güzel oyundu , mayını atarken az korkmadım içim cız etti ama sonunda birinciliği aldık. Bu arada HNO3+3HCL 'ye teşekkürler.
    İyi Oyunlar
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

Asosyal? naptın hocam...

hocam büyüyünce üst taraf çok gözükmüyor ya ben sizi özgecan sandım atladım bir anda siz çıktınız o da kusura bakmayın
  • Beyler neredesiniz bi söyleseniz
  • Yav dostumla 1. olduk başka bir dhlının yanında gezen adam mayın attı patladım dedim o düsmandır dhlıya veriyimde onu yesin geldi beni yedi oda onu feedliyormus..Anlamıyorum hainlik yapınca elinize ne gececek ? Allah sopası yok birazda şansa kendi emegimle 5 dk.da birincilige yükseldim yedim köküne kadar yedim hain main kalmadı..

-HayalPerest
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Asosyal? naptın hocam...

hocam büyüyünce üst taraf çok gözükmüyor ya ben sizi özgecan sandım atladım bir anda siz çıktınız o da kusura bakmayın

anladım önemli değil birde o oda çok kasıyodu gerçekten sizdede kasıyormuydu hocam? diğer odalarda hiç kasma yoktu sadece o oda kasıyordu o yüzden siz varsınız diye çerezleri falan temizledimde yinede aynı idi malesef.. :/
  • Dh-Canlarım haindir gördügünüz yerde mayınlayın
  • Agar.io Oynuyoruzz!

Ne ayak bunlar ya Nickim ** karahanx yediler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahanx29 -- 22 Temmuz 2015; 21:27:18 >
  • Bazen güven icin tagtan fazlası gerek. Bana güvendi en kücükken büyüttü sonra bütün serveri yönettik. Yine 3-4 kişi peşindeyken kücük oldugum icin space atınca yanlışıkla beni yuttu. Sonra fake birisi gelip ondan almış geri vermeyip dagıttı. Ben geldigimde 3-5 tane etrafta benim cakmam vardı. Kİyi oyuncuydu ama :) 2-3 saat soluksuz oynadık.
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Sizi göremeyince fatih denen adamla oynadım 1. liğe kadar yükselttim hatta moonwalk ve hno3 sayesinde tr leri bile almasını sağladık ama one yaptı büyüklüğüne aldanıp bizi yemeye kalktı az uğraşmamıştık onu yemek için. Kusura bakmayın tr leri almamız için kaçınılmaz fırsat geçmişti elime o yüzden aranıza onu ben soktum tabi sonu da yine benim elimden oldu

Moonwalk kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Moonwalk kim?

Çakma moon

• quote:

Süpernovayı hala besleyen var şurayı takip etmeyenler harbi ileri zekalı..

Supernovayla bugün gayet güzel oyun oynadik hainligini görmedim

• DH pro team kimse birdaha gözüme gözükme hem tag kullanıyorsun hem bizi yiyorsun madem yiceksin git başka birşey kullan vicdansız
  • quote:

quote:

Moonwalk kim?

daha doğrusu moonwalker eksik yazmışım

• quote:

yasin ve yanındaki boğa bana mesaja atsın

Up yasin

• _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

• Bazıları neden büyük şekilde başlıyor 10 puan ile başlamıyorlar hile mi kullanıyorlar
  • kod atın beyler gelelım
  • 
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.