Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: öldü.

Android sürümü nasıl oynanır mı?
    (LG G2)

Çok keyifli direk 1. oluyorum genelde touchpadi kullanamayan sürüyle :D Ama normal sürümden farklı biraz belli bir büyüklükten sonra minik ve orta boyların isimlerini görmen imkansız hale geliyo buda takımlasmayı onluyor..
  • Sürekli başka servera atıyor şu anda bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu9507

quote:

Orijinalden alıntı: öldü.

Android sürümü nasıl oynanır mı?
    (LG G2)

Çok keyifli direk 1. oluyorum genelde touchpadi kullanamayan sürüyle :D Ama normal sürümden farklı biraz belli bir büyüklükten sonra minik ve orta boyların isimlerini görmen imkansız hale geliyo buda takımlasmayı onluyor..

Bukadar cok oynayan var deneyim bari.
    Nick: öldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Sana da selam olsun pes etmedik, serveri aldık bu konuda şüphen olmasın. :)

Bu arada artık büdü nickini kullanacağım artık hedef klanlı serverlar olacaktır, kimse ile derdim yok FFA veya PARTY bölümünde bile 10 kişi toplanan insanlara kan kusturanlara karşı böylesi çok daha hayırlı olacaktır.

Son olarak bu mesajı yazmayacaktım lanet olsun gene kendimi tutamadım. En son mesaj da ki arkadaş diyor ki 3. oldum ve kimse olmayınca çıktım. Biz seni sağ altta sıkıştırmadık mı, yemedik mi? 1. Olmadın mı orada yaptığımız hatadan dolayı? Ya bu kadar egoist olmayın arkadaşım bugün 5-6 tane donanım haber serveri aldık, herkes de yok şansa aldılar, yok oyuncu acemi idi. Madem adamınız acemi, madem bu kadar iyi oyuncularsınız depocu siz olursunuz artık bundan sonra gelip burada bahane üretmeyin.

Evet, sonuna kadar seyrettim. Bütün gerçek DHleri temizlediniz. Aze gibi azılı bir haini ise az da olsa besleyip orada bıraktınız.

kim ???

Edit: Yanlis kisiyi etiketledin sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 22 Temmuz 2015; 14:52:03 >

• dh juany ve dh noel e itibar etmeyin . Bir tane tag bulmuşlar, dh liler feedlese de büyüyüp onları yesek derdindeler.
  • Mitralyoz16 kullanıcısına yanıt
    Büdü (Poines)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 22 Temmuz 2015; 15:55:19 >
  • evet bu eleman tam hain cikti. Bir de gelip otlanmisti bizden. Bi dahakine de beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 22 Temmuz 2015; 14:57:49 >
  • Dh kobe hain beslemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Dh kobe hain beslemeyin

o tayfanin hepsi hain sakin onlarla takilma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 22 Temmuz 2015; 14:59:23 >
  • Server Bulun dağıtalım . Kod gönderecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

quote:

Orijinalden alıntı: garuda

gece olsada canlı bi oyun çevirsek :)

KİN,suat asd,santra,filmadamı bide beni dün ani büyüten bir arkadaş vardı adı aklıma gelmedi onlada oynamak keyifli oluyor dün bi o beni bi ben onu aniden büyütüyorduk

yok arkadaş o saydıklarından da olmuyor.. DH olarak gidiyoz hatta forum nick im ile gidiyorum yine tınmıyorlar. ama biraz büyük olunca geliyorlar W ile.. nedir yaw bu gören de sanır paraları gidiyo altı üstü 15-20 dk zevk alacaklar

dün biz suat asd filmadam bir iki kişi daha ufakken başladık serveri aldik gelenide besledik geri çevirmedik gayet güzeldi oyun

• agar.io/#RD6Q9 doluşun :D İsmim [DH TAGI ] FREELY
  • crissliy08 C kullanıcısına yanıt
    Geliyorum
  • Beyler sağ alt taraftaki radar şeklindeki kutucuğu nasıl yapıyorsunuz? Server daki herkes gözüküyor. Lütfen bilen biri yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

Beyler sağ alt taraftaki radar şeklindeki kutucuğu nasıl yapıyorsunuz? Server daki herkes gözüküyor. Lütfen bilen biri yardım edebilir mi?

nasıl anlamadım resim atarmısın?
  • başka party kurun giremiyorum oraya artık
  • Güncel bi Facebook grubu kurulsa aslında iyi olur
  • Aga anlamıyorum server açıldığında beraber kastığımız dh lı sonradan başka dhlılarla beni yiyor
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Bu hocam. Radar diye tarif ettim ama 😂
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod var mı
  • 
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.