Şimdi Ara

Aga bu Haluk Levent neden bu kadar iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feminist falan diye dalga geçiyoruz sosyal medyada ama şaka maka adam iyice ülkenin süper kahramanı oldu.Bugün Urfa Siverek'teki tartıcı kardeşimize yardım etmiş (burs bağlatmış)
    Aga bu Haluk Levent neden bu kadar iyi?:

Geçenlerde virüs salgını yüzünden işsiz kalan ailelere yardım amaçlı AHBAP kasasındaki paraları kullandı ve akım başlatarak ünlüleri de topladı ve 10 binlerce aileye gıda yardımı yolladı :

Aga bu Haluk Levent neden bu kadar iyi?

Bunlar sadece 2 haftada yaptığı şeyler.Bu adam yıllardır nelere,kimlere ne yardımlar yaptı takip edenler bilir.Kişiliği nasıl biri bilemem ama müthiş işler başarıyor.Bir konserde milyonlar kaldırıp sadece yalı alan sözde sanatçılar bu adamdan feyz alsın.Heryere yetişiyor adam gerçekten helal olsun ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaralı parmağa işeyecek vasfın yoksa bu adama da böyle anlamsızca bir eleştiri getirme.
    Kamera mamera, bu adam binlerce aileye yardım etmiş ve ediyor mu? Bitti.
    Ayrıca, bu ülkede bağış toplayacaksan kamera karşısına çıkmak zorundasın ya da sosyal medyada sesini duyurmak zorundasın.
    Gizli yardımlara, bağışlara para verilmiyor.
  • Kameralar karşısında yapmasından niyeti belli oluyor
  • koskoca belediyelere yardım yasagı geliyor haluk levente gelmiyor çünkü rakip degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Kameralar karşısında yapmasından niyeti belli oluyor
    Bence yapıyosa da yapsın abi en azından insanlara ilham ve umut sağlıyor.İyiliğin bitmediğini görmüş oluyoruz 7/24 kötü haber izlemektense böyle şeylerin yüzüme çarpılmasını isterim.Belki bunları görürüz ve feyz alırız.

• Aynı soruyu bugün kendi kendime sormuştum.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Hocam konserlerinde bazen kızları falan öne alıyor arkada problem yaşamasınlar diye ondan dolayı feminist falan diyerek dalga geçiyolar

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Yaralı parmağa işeyecek vasfın yoksa bu adama da böyle anlamsızca bir eleştiri getirme.
    Kamera mamera, bu adam binlerce aileye yardım etmiş ve ediyor mu? Bitti.
    Ayrıca, bu ülkede bağış toplayacaksan kamera karşısına çıkmak zorundasın ya da sosyal medyada sesini duyurmak zorundasın.
    Gizli yardımlara, bağışlara para verilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Opeth bu kadar iyi?
    16 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok yokluk çekmiş kendi de küçükken.

Gazoz çalmış, biraz büyüyünce çek senet işi yapmış biri için çok iyi demek zor olurdu. İki üç milyon para geldiyse hepsini dağıttığı konusu şüpheli olur benim için. Bu adam için demiyorum böyle yaşamış herhangi biri için diyorum. İmam vakfı dahil cemaat vakıflar kızıl haç kızıl saç ay yıldız hiç birine güvenim kalmadı şahsen.

• Haluk Levent ten gelirmi bir parti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk defa bir erkeğe yardım etmiş hayret.

• adam bazı şeyleri aşmış her insanın olması gerektiği gibi yaşıyor .
  • Kalbleri ancak Allah bilir.

• Değiştir annesi
    Gelsin gülücük sesi

Baby Turcooooo Baby Turcooo Baby Turcooo

• Bu arada gerçekten kameralara bile oynamak için iyilik yapıyorsa, bunda bir sorun yok.

İyilik is iyilik.

Popi olmak için millete sataşan, saçma sapan şeyler yapan tonla aptal varken kendisine gereksiz bir eleştiri olur.

Herkes iyiliği kendi çıkarları, kendi manevi hissiyatı için yapar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 5 Nisan 2020; 6:21:16 >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Siz iflah olmazsınız arkadaş. Yapmasa lüks gezse bu sefer de fakirin halinden anlamıyor dersiniz yapınca da kameralara oynuyor diyorsunuz. Ne yapsın sen söyle?

• tasko92 kullanıcısına yanıt
    Siyasete girmeyecegini defalarca acikladi.

• Gerekli desteği alması için kamera karşısında olması iyi bir şey. Diğerlerini de teşfik ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haluk Levent'in bir şey yaptığı yok, ekip çalışıyor. Haluk Levent sadece marka yüzü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.