< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yaralı parmağa işeyecek vasfın yoksa bu adama da böyle anlamsızca bir eleştiri getirme.
Kamera mamera, bu adam binlerce aileye yardım etmiş ve ediyor mu? Bitti. Ayrıca, bu ülkede bağış toplayacaksan kamera karşısına çıkmak zorundasın ya da sosyal medyada sesini duyurmak zorundasın. Gizli yardımlara, bağışlara para verilmiyor. |
Bence yapıyosa da yapsın abi en azından insanlara ilham ve umut sağlıyor.İyiliğin bitmediğini görmüş oluyoruz 7/24 kötü haber izlemektense böyle şeylerin yüzüme çarpılmasını isterim.Belki bunları görürüz ve feyz alırız.
|
koskoca belediyelere yardım yasagı geliyor haluk levente gelmiyor çünkü rakip degil
![]() |
Siz iflah olmazsınız arkadaş. Yapmasa lüks gezse bu sefer de fakirin halinden anlamıyor dersiniz yapınca da kameralara oynuyor diyorsunuz. Ne yapsın sen söyle?
|
Bu arada gerçekten kameralara bile oynamak için iyilik yapıyorsa, bunda bir sorun yok.
İyilik is iyilik. Popi olmak için millete sataşan, saçma sapan şeyler yapan tonla aptal varken kendisine gereksiz bir eleştiri olur. Herkes iyiliği kendi çıkarları, kendi manevi hissiyatı için yapar zaten. |
Hocam konserlerinde bazen kızları falan öne alıyor arkada problem yaşamasınlar diye ondan dolayı feminist falan diyerek dalga geçiyolar
|
Bazı şeyler para ile ölçülmez bu adam yürekten yapıyor kimse bu kadar uğraşmaz net oğlu net. Sade parayı verip geçede bilir onu yapanlar kötü demiyorum oda çok büyük adamlık ama bu bizzat uğraşıyor
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 5 Nisan 2020; 6:21:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|