|
2 eşleşme geldi onlar da yazmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
2 eşleşme geldi onlar da yazmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
lan hiç oraya düşmeyecek karılar var ortalama üzeri. instalarını da linklememişler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tinder olsun Bumble bitmis haklisin karsimmm.Turkiye'ye geri geldim 1 ay once bi Tinder hesabi actim 0 date 1 haftada :D Yahu 185 boy desen var tip desen var Miamide olsun New Yorkta olsun fotolarim var dusmuyor burada rezillik :D Ben dusuremiyorsam yurdum garibanlari napsin. |
|
|
|
1968 yılında ay yolculuğuna çıkacak olan Neil Armstrong çöl koşullarında hazırlık yaparken çok yaşlı bir Kızılderili görüşmek ister… Armstrong kabul eder. Yaşlı Kızılderili, aya gidecekmişsin orada bizim atalarımız var, gidince onlara şu notu okur musun diyerek bir kağıt uzatır. Armstrong kâğıda bakar Kızılderili lisanıyla yazılmıştır, hiçbir şey anlamaz. Ama merak eder. O lisanı anlayan bir Kızılderili bulunur, notu okuması istenir. Yaşlı Kızılderili şöyle yazmış; bu gelen adam ne derse desin inanmayın. Size kandırmaya topraklarını çalmaya geldi… |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 19 Nisan 2024; 23:22:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
onlar da bakmıyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |