Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnm Özel bir çalışmam yok ama bendede var o kastan . sadece basket oynuyorum
  • alt karın + bisiklet falan çalışcaksın
  • Hort :D

karın bölgesindeki yağ oranını %10 un altına getir ( kardiyo )

2 ay düzenli olarak mekik çakı ters mekik çalış. gayet güzel çıkar

sporla alakalı alt yapısı olanların çoğunda doğal olarak çıkar zaten o kas. yağ oranı düşük olduğu için ve zamanında çalıştığı için o kas grubu
  • Yag orani cok onemli. 60x4 crunch bile yapabiliyorum. 5 senedir body fitness yapiyorum. Yag oranini 18 in altina cekemedigim icin bir turlu cikaramadim. Olay bogazda bitio. İsin kotusu simdi iyice saldim yag orani 21 filan. Gobek cikti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Dümdüz yere uzanın gözleriniz tavana bakacak şekilde.Sonra iki ayağınızı da havaya kaldırın indirin.Eğer beliniz zorlanıyorsa ayakları biraz kırabilirsiniz.En çok bu haraket adonis kası yapar...

Ben zayıf olduğum için baya belirgin.

arkadaşın dediği gibi yapıcaksınız yalnız ellerinizi kalçanızın altına koyucaksınız bele fazla yuk binerse elinizi daha ileriye koyucaksınız. iki bacağınızı birleştirmeden en az 25 tane kaldırıcaksınız 45 derecelik açıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia54

adonis kası için bol bol anal ilişkiye girmeniz gerekiyor

anal mı ilişkiye ?
  • Genetik faktörler etkili tabi ama bu kası fazla kafaya takmamak lazım arkadaşlar yoksa sabır falan bırakmaz adamda.Zaten tişörtten belli olmicak onun yerine göğüs,omuz,sprt ve kol kaslarına ağırlık vermek daha mantıklı.Karını da haftada 3 kez çalışırsanız güzel bi dietle adonisi de ortaya çıkarırsınızçher gün karın çalışırsanız verim alamazsınız,özellkile zayıf arkadaşlar
  • Çok garip bir kas şu adonis kası :D Geçen hatun söyliyince ögrendım bende bu kasın ismini :D Bizden daha iyi biliyorlar Adonis muhabbeti bendede var adı adonis oldugunu yenı ögrendım tabi :D futbol oynadıgım için eskiden o dediğiniz yere uzanıp ayagını kaldırma dalgasını antremanlarda yapardık hergun ordan var heralde ama futbolu bıraktıgımdan beri şişmanlıgında azcık göbek belirgin olunca bu kas dahada belli oluyor :D göbek çıkıyor bu kas daha altta ince kalıyor :D göbegi eritiyim dicem bu sefer bu kaybolucak çok garip bi kasmış bu :D bir arkda bol ilişkiye girende oluyor diyor :D en iyi gögus kol yapın bırakın en güzeli :D
  • ya kızlar o kası görmeye fırsat bulursa zaten gözü başka yere takılır, bence gereksiz bir uğraşı. bu arada yukarıdaki göbek gözüme pek aşina
  • ADONİS KASI DİYE BİR KAS YOK Tıp fakültesi okuyoruz adamlar bir tarafından kas uydurmuş. O çizgi sadece musculus rectus abdominis kasının bitimindeki çizgi onun da latincede başka bir adı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McFear

quote:

anal mı ilişkiye ?

inci sözlükte bilimsel açıklamasını yapmışlardı. eşcinsellerde oluyormuş bu kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: McFear

quote:

anal mı ilişkiye ?

inci sözlükte bilimsel açıklamasını yapmışlardı. eşcinsellerde oluyormuş bu kas

• Alt karın hareketleri ile çıkar. Dips yapılan alet var, orada ayak kaldırma diz çekme falan. Bench Press sehpasında da ayak kaldırma eklenebilir tabi.
  • Bunu bulabildim umarım işine yarar.

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
  • o kas değil yazıflıktan görünen yapısal görüntü iğrenç hatta bacaklar sonradan takılmış gbi duruyor

• Bu egzersizi birebir yaptım 2 ay boyunca ve bariz şekilde çıkmıştı. Üstelik ben hergün yapıyordum. Haftada 3 gün yaparsanız bariz şekilde çıkar. Zaten videoda da öyle diyor. Karın egzersizlerini hergün yapmamak lazım zaten. Düzgün bir gelişme için bu egzersizi haftada 3 kez yapın. İlk başlarda baya baya zorlanacaksınız benim gibi ama 2. haftadan sonra alışyo vücut. Komple karnın her yerini çalıştırıyo düzgün yaparsanız.

Boy: 176 Kilo: 66 idi bunu yaparken.

•  Adonis kası nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

Arkadaşlar 1 senedir bodyye gidiyorumda bu adonis kası hala oluşmadı, kızlar net hastası, kulaklarımla işittim, adonis kası olayını

Adonis kası nasıl yapılır?

adonis kasıda adamıın şöle göbeğinin yanında olan böle .... ya doğru giden kas

Yaptıklarına ek olarak yüz örneğin bulunduğun il yada ilçenin gençlik merkezi spor klübü mutlaka vardır orayla görüş üyelik al bulunan havuza hocası vardır bi kaç tane onlarla konuş mümkünse takıma gir düzenli olarak git seanslara bir yıl sonra çok şey kazandığını farkedersin. Çok düzgün bi vücudun olacaktır fazla kilolu değilsen o kas da belirgin olarak görünür bu süre sonunda.

•  Adonis kası nasıl yapılır?
    bu nedir arkadaş3 senedir bu sporu yapıyorum bide bana derler iyisin diye vay anasını helal olsun adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

@TuVNeRa

Senin şu foruma fotoğraf koyma sevdan neymiş böyle yahu, her tarafını gördük.

sorma hocam,anüsü ile genitalin arasında kalan bölgeyi bile gördük
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.