Bütün admin yöneticileri bir arada yakalamışken şu haber365i kaldırma düğmesini tekrar ekleyiverseniz
winchester
Sizden çok ben istiyorum desem inanırmısınız? İstiyorum çünkü yayınladıkları haberlerin içerikleri hiç iyi değil ve dikkat çekmek için bel altı haber yayınlamayı ilke edinmiş gibi duruyorlar.
29 (30`a 1 ay kaldi) Yurtdisinda uluslararasi bir firmada IT uzerine calisiyorum.
24 yasındayım, boş gezer, babamdan aldıgım harclıklarda iddaa oynarım..
21 yaşındayım. Makina mühendisliği 4. sınıfta okuyorum.
17 yaşındayım Dış ticaret okuyorum hobi olarak kitap okumak, spor yapmak, tiyatroya gitmek ve siyaset yapmayı seviyorum.
Adminlerde isteğim foruma sadece seçme kişilerin girilebildiği bir siyaset bölümü açmak ve beni oraya yönetici yapmak. Ayrıca rütbemi Yüzbaşı yerine Dayıoğlu yaparsanız sevinirim. Saygılar,
23 yaşındayım dünya yok oluyor farkındayım
benide admin yapsınlar ilahi bir güç kazanır forum
İman power %230 extra exp
Bu arada bazı yöneticilerin yeşil yıldızı vs burada gözükmeyebiliyor. Yönetici olmayıp da gelip burada yaş muhabbeti yapan üyeler diğer üyeleri yanlış yönlendirebilir.
24, iktisat yüksek lisans öğrencisiyim. Planlarda bi değişiklik olmazsa seneye doktoraya başlıyorum.
21, bilgisayar mühendisi öğrencisiyim
26 yasında Bi otelin Bilgi İşlem Müdür Yardımcısıyım.
NOT : :D Admin değilim
29 yaşındayım, makina mühendisiyim...
19 yaşındayım, Halkla İlişkiler ve Tanıtım 1.sınıf öğrencisiyim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
19 yaşındayım elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum. Gün beyin bi alt rütbesiyim saygılar iyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: NCL
19 yaşındayım elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum. Gün beyin bi alt rütbesiyim saygılar iyi forumlar.
hangi üniversite?
quote:
Orijinalden alıntı: metal can
quote:
Orijinalden alıntı: NCL
hangi üniversite?
izmir üniversitesi
Ben de yıldız teknik ehm mezunuyum da ondan sormuştum
19 yaşındayım bilişim tekn. okuyorum.
boş gezenin boş kalfasıyım
Ben Beyazbüyü ve Rds'nin yaşındayım ama onların benden bir yaş büyük olması lazım.
Bu durumda ya ben onların yaşında değilim, ya onlar benden bir yaş büyük değil, ya da onlar yaşlarını yanlış hesaplıyorlar.
Meslek biraz karışık ama özetle kendi işimi yapıyorum ve ticaret diyeyim (tüketici ürünleri değil).
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >