kötü niyetle sormuyorum sadece merakdan kaç yaşındasınız ve ne işle meşgulsunuz. birçok bölümde adminlerin çoluk çoçukdan oluşdugu falan söyleniyor. en azından burda yazarsanız ögrenmiş oluruz.ben 25 yaşındayım. saygılar.
quote:Orijinalden alıntı: Diablo 21 yaşındayım,Bilgisayar Öğretmenliği 4. sınıfta okuyorum. Ama biz admin değiliz? 20 yaşındayım sanırım. Sanırım ilk defa 20 yaşındayım dedim. Garip geldi bak. Hukuk fakültesinde okuyorum bir de. İkinci sınıftayım.
cevaplar için teşekkürler. tüm yöneticileri bekliyoruz,böylece konularda arkadaşlar yöneticiler çoluk çoçuk demeyi bırakır.
30 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim, futbol bölümünde fb ve gs bölümlerinde bölüm uzaklaştırması aldım @ Rds Gördün mü bu konuyu da nereye bağladım
quote:Orijinalden alıntı: Flara quote:Orijinalden alıntı: Diablo 21 yaşındayım,Bilgisayar Öğretmenliği 4. sınıfta okuyorum. Ama biz admin değiliz? 20 yaşındayım sanırım. Sanırım ilk defa 20 yaşındayım dedim. Garip geldi bak. Hukuk fakültesinde okuyorum bir de. İkinci sınıftayım. Yol Yakınken Bırak Üstad, Hele Bide Ankara İse Hiç Bulaşma :)
quote:Orijinalden alıntı: ReDEyeSAnk quote:Orijinalden alıntı: Flara quote:Orijinalden alıntı: Diablo 21 yaşındayım,Bilgisayar Öğretmenliği 4. sınıfta okuyorum. Ama biz admin değiliz? 20 yaşındayım sanırım. Sanırım ilk defa 20 yaşındayım dedim. Garip geldi bak. Hukuk fakültesinde okuyorum bir de. İkinci sınıftayım. Yol Yakınken Bırak Üstad, Hele Bide Ankara İse Hiç Bulaşma :) İstanbul Hukuk da bırakma gibi bir niyetim yok, halimden memnunum.
quote:Orijinalden alıntı: BJK 30 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim, futbol bölümünde fb ve gs bölümlerinde bölüm uzaklaştırması aldım @ Rds Gördün mü bu konuyu da nereye bağladım Sen de kimsin? çık dışarı çık çık..... Ama komutan logar bi cisim yaklaşıyor...