Şimdi Ara

Adminler Kaç Yaşında Ve Meslekleri ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: signore

Ben Beyazbüyü ve Rds'nin yaşındayım ama onların benden bir yaş büyük olması lazım.

Bu durumda ya ben onların yaşında değilim, ya onlar benden bir yaş büyük değil, ya da onlar yaşlarını yanlış hesaplıyorlar.

Meslek biraz karışık ama özetle kendi işimi yapıyorum ve ticaret diyeyim (tüketici ürünleri değil).

hocam ne iş (yanlış anlaşılmasın )

• 22 Yaşındayım admin olmak gibi bir niyetim yok böyle iyiyim ben ısrar etmeyin arkadaşlar..

Eğer yapalım derseniz moderatör yapın rütbem 3. bacak olsun
  • 20 yaşındayım.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 2. Sınıfta okuyorum
  • 26 Yaşindayim İstanbul Aydin Üniversitesi mezunuyum.... Kendi şirketimde çalişiyorum.. Ek olarak DonanimHaber'in Adminlik Tekliflerini degerlendiriyorum..

Malum, DonanimHaber Adminliginde iyi para var... Ek iş olarak Adminlik yapmak Planlarim arasinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben Beyazbüyü ve Rds'nin yaşındayım ama onların benden bir yaş büyük olması lazım.

Bu durumda ya ben onların yaşında değilim, ya onlar benden bir yaş büyük değil, ya da onlar yaşlarını yanlış hesaplıyorlar.

Meslek biraz karışık ama özetle kendi işimi yapıyorum ve ticaret diyeyim (tüketici ürünleri değil).

• yaşım 25 , ders çalışıyorum ,

kız değilim avatardaki de ben değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 25 Mart 2011; 17:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ayak yapma millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Ayak yapma millete.

Biz biliyoruz onun ne olduğunu.

• quote:

Kızınca daha bir güzel oluyorsun.
  • Madem bütün Adminler burda benimde bir sorum olucak admin yada yönetici olmak için hangi kiriterlere yada bilgiye sahip olmak gerekli

Yönetici olmak için siz mi seçim yapıyorsunuz yoksa belli başlı dikkat ettiniz kişiler mi var ? Yönetici arkadaşlar nelere göre seçiliyor. İyi çalışmalar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 27 Mart 2011; 15:41:29 >
  • Elbette belli kriterler var daha sonrada topluca üyeyi değerlendirip görüşlerimizi sunuyoruz üst yönetim yani admin kadrosuda bunu değerlendirip onaylıyor ya da onaylamıyor.

Kriterler ise,
    Forum hakkında bölümler hakkında bilgi sahibi olması,
    Sürekli takıldığı bir bölümün olması tercih edilir genelde ve o bölümde mod ihtiyacı olup olmadığı göz önünde bulundurulur,
    Forumda yaptığı paylaşımlar, attığı mesajlar, diğer üyelerle arası saygısı nasıl onlara bakılır,
    Ban, ceza ve uyarı geçmişine bakılır ,

Bütün bunların sonunda üye mod olma kriterlerinden olumlu olarak geçer, o bölümde de mod ihitacı varsa ve diğer modlarda bunu onaylarsa üye forumda yetkili olmaya hak kazanır.
  • quote:

Elbette belli kriterler var daha sonrada topluca üyeyi değerlendirip görüşlerimizi sunuyoruz üst yönetim yani admin kadrosuda bunu değerlendirip onaylıyor ya da onaylamıyor.

Kriterler ise,
    Sürekli takıldığı bir bölümün olması tercih edilir genelde ve o bölümde mod ihtiyacı olup olmadığı göz önünde bulundurulur,
    Forumda yaptığı paylaşımlar, attığı mesajlar, diğer üyelerle arası saygısı nasıl onlara bakılır,

Bütün bunların sonunda üye mod olma kriterlerinden olumlu olarak geçer, o bölümde de mod ihitacı varsa ve diğer modlarda bunu onaylarsa üye forumda yetkili olmaya hak kazanır.

Bundan sonrası sizde o halde.

• Dükkanımdaki bir problemden ötürü bir başlık açmak için girdiğimde bu konuyu gördüm, okudum ve nereden aklıma geldiyse birden Mertkan üstadın silueti canlandı, ne yaptığını merak ettim.
    Ne değerli kişiler geldi, ne değerli kişiler geçti gitti ... :(
  • bunlar kücükmüş yafff
  • quote:

yaşım 25 , ders çalışıyorum ,

Merhaba, tanisalim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

bu arada bişi dicem bir imza uyarısı olanlar forumda admin, yönetici vs. olamıyor değil mi?

Böyle birşeyin pek olacağini zannetmiyorum.. Umarım yoktur

23 Yaşındayim, Yazılımcı Online gibi ders çaışıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 8 Nisan 2011; 11:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

bu arada bişi dicem bir imza uyarısı olanlar forumda admin, yönetici vs. olamıyor değil mi?

Adliyeden siciline bakıyorlar ve temiz kağıdı veriyorsun
  • quote:

Elbette belli kriterler var daha sonrada topluca üyeyi değerlendirip görüşlerimizi sunuyoruz üst yönetim yani admin kadrosuda bunu değerlendirip onaylıyor ya da onaylamıyor.

Kriterler ise,

toroslardan keçi yoğurdu alan bi tip olmasına da özen gösteriliyo,burayı atlamışsın cicim

• 22 yasındayım HAYATTA PLAN YAPMAM sabahları benim canıma okurlar bende aksamların canına okurum beni caddede tanırlar ADMİN olmak istememin nedeni : uluslarası bir firmada kendimi geliştirme fırsatı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.