Şimdi Ara

Adminler Kaç Yaşında Ve Meslekleri ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42 yaşında bir mühendis olup ankaradan yarışmaya katılıyorum, arkadaşlara başarılar dilerim.....
  • ilginç bi başlık olmuş

yönetici değilim... 29 yaşındayım (gerçi geçen sene de 29 yaşındaydım bikaç sene daha 29 yaşında kalırım sanırsam)
    iricene sayılırım (içimdeki çocuğu aldırmamaış olmanın gururunu yaşıyor oluşum (kürtaja karşıyım))
    kocaeli üni inşaat mühendisliği okuyodum bitirmeden bıraktım
    aikido hapkido taekwondo eğitmenlik sertifikası sahibiyim ama zamanında yaşadığım bi sakatlık sebepli sporu bıraktım (içimdeki çocuğun kilo almasına sebep oldu bu daha da irileştim bunun yüzünden) usta sürüş eğitmenliği ve eczane kalfalığı da vasıflarım arasında

ben de kendimi tanıtmış oldum mesud oldum

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 12 Ocak 2012; 16:43:42 >

• genelde pek gençmiş adminler :)
  • Vay be gerçek yaşları ve meslekleri görünce şaşırmadım desem yalan olur. Güzel bir başlık olmuş, böylece tanımış olduk bir çok arkadaşı. Ben de 26 yaşındayım, yönetici-admin-yetkili falan değilim. EEE mühendisiyim (yıllardır uzuuun uzun yazmaktan gına geldi) Yarışmaya Karşıyaka'dan katılıyorum. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Ayrıca TSSF-CMAS 2 yıldız dalıcıyım. Ve son olarak 351. dönem Nisan celbi Yd. Subay aday adayıyım.

Ek: Bu ne ya sanki Su Gibiye katılıpta taliplilerimizi bekliyoruz gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 21 Şubat 2013; 22:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

26yaşındayım, meslek son ütücüyüm
    />

pm kutuna bi baksana sen ABD başkanından bile daha önemlisin. sana ulaşmak Obamaya ulaşmaktan daha zor

yapmayın böle utanıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=xITg714W45U&feature=autoplay&list=PL4CEF1E52DB31B087&lf=results_main&playnext=2

• 87 Doğumluyum 1.96 boyunda 96 kiloyum Admin değilim. İşletme mezunuyum, Memur adayıyım Yarışmaya karadenizin incisi Giresundan katılıyorum
  • Yöneticiler için liseli yakıştırması yapanlar için güzel bir başlık olmuş. Görünen üzere 19 yaşın altında yönetici yok.
  • 27 yaşındayım, Hacettepe mezunu, yüksek lisansını dondurmuş Bir Sanat Tarihi Uzmanıyım. Yabancı bir firmada kuratorlük ve sanat danışmanlığı yapıyorum. Forumun harici bileşenler ve ev elektroniği bölümlerinden sorumluyum. İstanbul'dan iştirak ediyorum ancak İstanbul-Ankara karayolu ve Ankara'dan da sıklıkla foruma giriyorum En keyifli oyun PC'de oynanan oyundur diyor ve gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

yaşım 25 , ders çalışıyorum ,

kız değilim avatardaki de ben değilim

• 21 yaşındayım,İktisat okuyorum,Android Cihazlar bölümünde yetkiliyim. Yazılımcı Online kız bu arada.

EDIT:Hacu itiraf et artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 20 Ocak 2012; 22:10:29 >
  • rds ne iş yapıyor? Linkteki konuda yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggerPoison

rds ne iş yapıyor? Linkteki konuda yazmıyor.

• oha konuya bak neredeyse bütün adminler burada en ufak hatada uyarı yağmuruna tutluruz
  • Sorunlar bölümünde tüm adminler bu konuda olduğundan dolayı kullanıcıların sorunları ile pek ilgilenmiyorlar herahalde.
    Üye olduğum ilk günden beri ilk kez bir sorunumu paylaşıyorum kimse çözmüyor, ama burada gayet gzl muhabbet ediyorlar.
  • Yaşım 29 İstanbul'danım,özel bir bankanın fraud birimindeyim..Admin-Mod-Yönetici değilim sade bir vatandaşım
  • 24 yaşındayım, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nden mezun oldum ve University of Tampere'de Computer Engineering bölümünde yüksek lisans yapmaktayım. Finlandiya'da bir stüdyo dairede yaşıyorum, kızıl saçlı, bembeyaz tenli ve yeşil gözlü bir sevgilim var.

Umarım geleceğim böyle olur
  • 23 yaşındayım, Hacettepe Ulus. İlişk. mezunuyum. KPSS beni bekliyor, geleceğin 657'lisi olmak adına yardırıyorum

Editör olacaktım ama para yok bu işte dediler, vazgeçtim Parası bol olan bir iş varsa forumda yapmayı düşünebilirim.......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Yaş 22. Metalurji ve malzeme mühendisliği 4. sınıf.

nick mesaj uyumu

Şu resme bakan Angelina olduğunu anlamıyorsa yuh yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

kız değilim avatardaki de ben değilim

o elemanın sana kızmısın diye sorduğu mesajı hatırlıyom. ne kopmuştum ya, hatta şöyle bişeydi:

merhaba. avatardaki sizmisiniz? sorma nedenim genelde kullanıcılar kendi resimlerini avatarlarına koymazlar ama sizinkini özellikle merak ettim. cevap verirseniz çok mutlu olurum

pmden ne arkadaşlık teklifleri geliyordu bana

• forumda bir çok yeni yönetici & admin görüyorum. konuya bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.