Şimdi Ara

Adam Soğanla IPod Şarj Ediyor???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay gerçek mi? Bir de ben kabın içindeki sıvının ne olduğunu çözemedim. İlginç olan bir şey de usb jakının direkt olarak soğana batırılması... Nasıl oluyor bu? Bunun bir açıklaması olabilir mi? Yoksa aldatmaca mı?

http://www.akilli.tv/Player.aspx?VDX=90fd5dde-b406-415e-9024-790a8b927d87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benek -- 20 Kasım 2007; 12:05:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Benek

usb jakının direkt olarak soğana batırılması...

= FAKE
  • Mümkün değil, en azından şu anki teknoloji ile .
  • patates ile pil oluyor da, soğanla neden pil olmasın.
    patatese bakır ve çiviyi batırırsanız pil elde etmiş olursunuz.0.5 V civarında.
    soğan ile belkide daha kuvvetli pil oluyordur.soğanı gören ipod gözyaşları döker ve soğan ile gözyaşı kimyasal reaksiyon sonucu kuvvetli bir pil oluşturur.olmaz olmaz demeyin
    bir çuval soğan ile belki de evimizin elektriğini karşılayabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloko

patates ile pil oluyor da, soğanla neden pil olmasın.
    soğan ile belkide daha kuvvetli pil oluyordur.soğanı gören ipod gözyaşları döker ve soğan ile gözyaşı kimyasal reaksiyon sonucu kuvvetli bir pil oluşturur.olmaz olmaz demeyin

Patates ile oluyor ama o olay en azından mantıklı... hem elde edilen voltaj milivolt gibi küçük bir değer... Ancak adam burada 5 volt gibi bir değere ulaşabiliyor ki Ipod şarj olabilsin... Olayı sadece duysam kesinlikle uydurma derdim ama görüntüyü izleyince içime bir kurt düştü... Olabilir mi acaba böyle bir şey??? İngilizce bilen bir arkadaş varsa orada kabın içindeki sıvının ne olduğunu söyleyebilir mi? Bana en çok saçma gelen olay da usb jack'ını soğana direkt olarak saplaması.... Dedim ya... Bir taraftan saçma geliyor, diğer taraftan video gerçek gibi...

• Kabın içindeki sıvı "enerji içeceği". (Powerade, Gatorade, Redbull vs)

iPod'un (ki oradaki büyük iPodlardan - sabit diskli seri) şarja başlamadan önce EN AZ 500mA civarı istediğini düşünüyorum. Soğanla, zor. Fake olmasını kanıtlayan ikinci durum ise direk USB'nin soğana sokulması. Patates, elma, limon vs pillerindeki gibi iki adet çubuk sokmak yok. Direk USB'yi sokuyor, aklınız alıyor mu hiç Soğanın içinde 9V pil + USB konnektör vardır

quote:

quote:

Patates ile oluyor ama o olay en azından mantıklı... hem elde edilen voltaj milivolt gibi küçük bir değer... Ancak adam burada 5 volt gibi bir değere ulaşabiliyor ki Ipod şarj olabilsin... Olayı sadece duysam kesinlikle uydurma derdim ama görüntüyü izleyince içime bir kurt düştü... Olabilir mi acaba böyle bir şey??? İngilizce bilen bir arkadaş varsa orada kabın içindeki sıvının ne olduğunu söyleyebilir mi? Bana en çok saçma gelen olay da usb jack'ını soğana direkt olarak saplaması.... Dedim ya... Bir taraftan saçma geliyor, diğer taraftan video gerçek gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Kasım 2007; 21:08:33 >

• soğanla lamba yaksın anlarım da usb nin tüm pinlere aynı şeyi bağlarsan hiç bişey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plug-n-play teknolojisini destekleyen bir soğan kullanmışlar demekki
  • Bu nedir ya, biri çıkar mumla lamba yakar, diğeri çıkar soğanla İpod şarz eder, öbürü çoban salatayla bilgisayara format atar, bizde oturur sayfalarca bunun sahte olduğunu yazarız.
  • birisi yine 1.5V kalem pille televizyon çalıştırmıştı kabloya bağlayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Kabın içindeki sıvı "enerji içeceği". (Powerade, Gatorade, Redbull vs)

iPod'un (ki oradaki büyük iPodlardan - sabit diskli seri) şarja başlamadan önce EN AZ 500mA civarı istediğini düşünüyorum. Soğanla, zor. Fake olmasını kanıtlayan ikinci durum ise direk USB'nin soğana sokulması. Patates, elma, limon vs pillerindeki gibi iki adet çubuk sokmak yok. Direk USB'yi sokuyor, aklınız alıyor mu hiç Soğanın içinde 9V pil + USB konnektör vardır

quote:

quote:

Soğanın içinde 9V pil + USB konnektör vardır
    Belkide Gercekten Öyledir
    Başka Nasıl Olcakki

• olay şöyle oluyor. ipod un altındaki bi kutu. asıl usb kablo kutunun içine gidiyor. boş bi kabloya da usb ucu takıp soğana batırıyor nasıl olacak yiyosa kabloyu açsın da göstersin bakalım
  • biz zamanımızda köyde elektrik yoktu mum ışığında tv izliyorduk ya
  • Arkadaşlar bu videoda IPOD şarj edilmiyor kanısındayım. Neden derseniz bu uyanık vatandaşın tek yaptığı IPOD USB kablosunu kısa devre edip ((ki bunuda bicare soğanı elektrolit bakımından oldukça zengin olan enerji içeceğine maruz bırakıp iyice iyonlarla zenginleştiriyor)) cihazı kandırmak. Bu olay zaman zaman telefonlarımızdada olmuyormu? Hani şarj cihazı fişe takılı değilken Mini USB fişini cihaza taktığımızda aptal cihaz şarj edildiğini zannedip kendi kendine şarj işlemine başlıyor ama zavallıcık bir süre sonra kandırıldığını anlıyor ve normale dönüyor.

Ama şaka bir yana bu uyanık arkadaş ( soğanla IPDO şarj eden arkadaş) bana ilham verdi .Yarın ilk işim kavun yada karpuzla CD veya DVD kopyalamak. İki karpuzu birbirine crossbar ethernet kabloyla birbirine bağlayıp bir lokal ağ oluşturup,bıçakla itinalı bir şekilde yarılmış karpuzlardan birine yerleştirdiğim CD/DVD yi diğer kavun yada karpuza yine aynı itinayla yerleştirilmiş boş DVD/CD ye kopyalamak. Düşünsenize NERO veya diğer CD/DVD kopyalama programlarını kullanmadan direk CD/DVD kopyalayabiliriz.Sanırım NASA 'da böyle bir teknoloji üzerine çalışıyor,onlardan önce bulmalıyım.

Herkese iyi günler

• Mümkün olabilir ama buradaki kesinlikle fake.
  • saçmalık başka birşey değil yakında sarımsaklada araba çalıştırır bu adam
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: interrogator

Arkadaşlar bu videoda IPOD şarj edilmiyor kanısındayım. Neden derseniz bu uyanık vatandaşın tek yaptığı IPOD USB kablosunu kısa devre edip ((ki bunuda bicare soğanı elektrolit bakımından oldukça zengin olan enerji içeceğine maruz bırakıp iyice iyonlarla zenginleştiriyor)) cihazı kandırmak. Bu olay zaman zaman telefonlarımızdada olmuyormu? Hani şarj cihazı fişe takılı değilken Mini USB fişini cihaza taktığımızda aptal cihaz şarj edildiğini zannedip kendi kendine şarj işlemine başlıyor ama zavallıcık bir süre sonra kandırıldığını anlıyor ve normale dönüyor.

Ama şaka bir yana bu uyanık arkadaş ( soğanla IPDO şarj eden arkadaş) bana ilham verdi .Yarın ilk işim kavun yada karpuzla CD veya DVD kopyalamak. İki karpuzu birbirine crossbar ethernet kabloyla birbirine bağlayıp bir lokal ağ oluşturup,bıçakla itinalı bir şekilde yarılmış karpuzlardan birine yerleştirdiğim CD/DVD yi diğer kavun yada karpuza yine aynı itinayla yerleştirilmiş boş DVD/CD ye kopyalamak. Düşünsenize NERO veya diğer CD/DVD kopyalama programlarını kullanmadan direk CD/DVD kopyalayabiliriz.Sanırım NASA 'da böyle bir teknoloji üzerine çalışıyor,onlardan önce bulmalıyım.

Herkese iyi günler

kardeş bu mevsimde taze karpuz varsa banada gönder

• Kesinlikle Uydurma. Doğrudan usb yi batırmayıp bakır ve çinko benzeri metalleri batırsaydı doğru olurdu. Soğanın artı ve eksi elektrik kutuplarını doğrudan nasıl tespit etmiş, ters batırıpta iphone yi yakmasın :)

saçma bir video.

ayrıca telefonun altına kablo dolanmış. birinci dolanım soğana ikinci dolanım ise şarj cihazına gayette kolay gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtcanbay

Kesinlikle Uydurma. Doğrudan usb yi batırmayıp bakır ve çinko benzeri metalleri batırsaydı doğru olurdu. Soğanın artı ve eksi elektrik kutuplarını doğrudan nasıl tespit etmiş, ters batırıpta iphone yi yakmasın :)

saçma bir video.

ayrıca telefonun altına kablo dolanmış. birinci dolanım soğana ikinci dolanım ise şarj cihazına gayette kolay gider.

Maaşallah 1 senelik konuyu da hortlattınız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.