Şimdi Ara

Adam akıllı çalışmaya martta başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmaya martta başlıycam hedefim boğaziçinde herhangi bir bölüm kitaplarımı şimdiden aldım antremanlarla matematik 1 ile başlıycam mezunum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferguson

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu oyunu bozarım

• Destekleyin beniiiii
  • ;D ne adamsınız yahu:))

• Ygs kolay sınav hocam 14 gün çalışmaya değmez 10 martta başlasanız ilk 100 olur benim hedef 30k 13 mart ideal kitaplarımı aralıkta alıcam bakalım yeni yayınlar çıksın dershaneye de yazılıcam 7-8 mart gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: turhan19

Ygs kolay sınav hocam 14 gün çalışmaya değmez 10 martta başlasanız ilk 100 olur benim hedef 30k 13 mart ideal kitaplarımı aralıkta alıcam bakalım yeni yayınlar çıksın dershaneye de yazılıcam 7-8 mart gibi

Teşekkür ederim hocam içi rahatlattınız
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Lys önemli hocam ona dikkat edin 6 yaşımdan beri lys kasıyorum

• Hocam şakamı yapıyorsun sen? Günde 25 saat çalışmayanın foruma girmesi yasak duymadın mı?
  • nisanda başlıyan bir arkadaş vardı bilgisayar müh tutturdu daha önceden hiç çalışmadı bana söylediği tek laf ise öncesinde çalışmana gerek yok sınavdan önce çalış önce çalışırsan unutursun dedi bende öyle yapcam bekliyom şimdilik tatil yapıyom
  • hocam bir instagram hesabı açıp derse başladığın anda foto çekip atmayı unutma ( kitabın yanında kahve koyarsan +10 net kimseye söyleme lütfen çok gizli )
  • Martta çalışmaya başlayan loserdir.Sınav giriş esnasında kapıda bir kaç kişiyle muhabbet etsen gerekli bilgileri verirler sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

nisanda başlıyan bir arkadaş vardı bilgisayar müh tutturdu daha önceden hiç çalışmadı bana söylediği tek laf ise öncesinde çalışmana gerek yok sınavdan önce çalış önce çalışırsan unutursun dedi bende öyle yapcam bekliyom şimdilik tatil yapıyom

Bunu ben yazacaktım saçma geldi şimdi biri yazınca kahkaha attım

• Sınavdan 2 gün önce başla hocam 1 günde konuları bitirirsin diğer günde deneme çözersin . Ertesi gün ilk 500 .
  • Nartive kullanıcısına yanıt
    500bin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.