Beyler akşam da bir şey yemedim ölüyorum açlıktan evde nugget falan var ama bir gram ekmek yok, baktım makarna var onu yapayım dedim.
Daha önce bir iki kez denemiştim ve başarısız oldum mutfak işlerinde çok beceriksizim.
Şimdi suyu ketıla koydum kaynamasını bekliyorum.
Sonra uzun makarnayı ortadan ikiye kırıp atacağım ve pişecek değil mi başka bir şeye gerek yok.
zombisin makarna yapmak istiyosun anladığım kadarıyla
Evet öyle de denebilir.
Attık bakalım makarnaları bir de yoğurt bulsam süper olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Beyler akşam da bir şey yemedim ölüyorum açlıktan evde nugget falan var ama bir gram ekmek yok, baktım makarna var onu yapayım dedim.
Daha önce bir iki kez denemiştim ve başarısız oldum mutfak işlerinde çok beceriksizim.
Şimdi suyu ketıla koydum kaynamasını bekliyorum.
Sonra uzun makarnayı ortadan ikiye kırıp atacağım ve pişecek değil mi başka bir şeye gerek yok.
kardeşim kaynayan suya bir miktar tuz ve yağ koy ve makarnayı ekle. ilk başta iyice karıştır ki yapışmasın birbirine. evde bulyon felan varsa eklemeni tavsiye ederm güzel tat verir. ayrıca salçayı yağda hafifçe kavurup biraz su ilave ederek ve baharat katarak basit bir sos yapabilirsin
doyururuz
Ulan bende acim anasini seveyim. Yurttada yemek yok kantik kapali bise yok. Ackende uyuyamiyom :( hay anasini yaaa :D bu gun bitmez benim icin pfff
La kırıp atılmaz makarna eline al hepsini biraz ucunu suya sok zaten sıcak su hemen gevşetir yavaş yavaş tencerenin içine bırak sakın kırma.
Yoğurdu boşver. Makarnayı al bi süzgece tencereye koy tereyağını erisin ondan sonra 2 yemek kaşığı salça koy ve çiğliğini al bir bardak su dök üzerineki yanmasın. daha sonra bu salçamız cıvık bir hal alcak üzerine tuz,pulbiber ve nane koyup üzerine makarnayı döküp iyiice karıştırıyoruz ve afiyetle yiyoruz
başlık fail
Kırıp attım yav
Bir şey olur mu ki
Hala da haşlanmadı meret
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
doyururuz
Abi naptın gece gece
Demin bir tabak nuget üzerine sıcak ıhlamur götürdüm
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Kırıp attım yav