Teğmen
06 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Mrb. Arkadaşlar. Pes 15 açmayı deneyince Uygulama düzgün başlatılamadı (0xc0000142) hatasını veriyor. Baktıgım kadarıyla framework'u 3'den alıp 4.5.2 yapmak gerekiyormuş. Bende yükledim 4.5.2yi ama Windows Özelliklerini Aç-Kapat'ta sadece FW 3 gözüküyor. 4.5.2 Gözükmüyor. Neden olabilir?
Mrb. Arkadaslar.
50 bin tl max. Butcem var aklimda ki araclar focus 1.6 tdci titanium, leon 1.4 tsi fr , civic elegance lpgli(cok az yaktigi soyleniyor).

Oncelikle ben hemd guzel bi gorunumu olsun istiyorum tabi ki iyide gitsin azda yaksin diyorum kararsiz kaldim. Fikriniz benim icin degerli.
Biter mi bu askerlik Şafak 320.
İlk cihaz kendi kendine kapandıgı için samsung tarafından değiştirildi bugun değişimden yeni cihaz geldi onunda hoparlörden hiç ses çıkmıyor. Lanet olsun 2 cihazda bozuk çıktı şansa bak ... Baktıgımda kimsenin böyle bir problemi olmamış. Şans işte ypaacak birşey yok ücret iadesi isteyeceğim inşallah problem çıkmaz..
2 gündür gulsuyunda catismalar varmis. Dun 3 sivil bugun tam 4 polis vurulmuş. Yollar kapatilmis catisma var molotof atiyolarmis taksici soyledi. Gulsuyunda oturan arkadaslar var mi? Son durum ne? Noluyo bunlara anlamiyorum. Yine mi torbacilarla devrimcilerin olayi..
Bugun nisamlima Telpa garantili Samsung galaxy s4 aldim. Hattini taktik cebine koydu 10 dakika sonra cebinden cikarttiginda kapaliydi telefon. Bataryayi cikartip takinca acildi bu 5 sefer tekrarladi.. Cihazda ne gibi problem olabilir ? Versiyondan kaynaklanabilir mi ?
Neden aldik biz bu adami neden o kadar para verdik boyle bir macta oynamayacaksa nerede oynayacak Turkiye kupasinda mi oynayacak? Neden alindi bu adam neden?
Arkadaşlar merhabalar.

Dün kız arkadaşım benden habersiz şifremi değiştirmiş bende facebook'a girdiğimde tekrar giriş yapa yönlendirdi ve şifremi girdiğimde yanlış şifre dedi bende hesabı güvenliğe al dedim hesabı kilitlediler kimlik fotografı falan istediler gönderdim. İnternette okudum milletinki 2 - 3 saatte açılmış benim 2. gün daha ne mail var nede başka birşey.. Açarlar mı acaba yoksa yalanmı oldu bizim hesap...
Arkadaşlar merhabalar.

Dün kız arkadaşım benden habersiz şifremi değiştirmiş bende facebook'a girdiğimde tekrar giriş yapa yönlendirdi ve şifremi girdiğimde yanlış şifre dedi bende hesabı güvenliğe al dedim hesabı kilitlediler kimlik fotografı falan istediler gönderdim. İnternette okudum milletinki 2 - 3 saatte açılmış benim 2. gün daha ne mail var nede başka birşey.. Açarlar mı acaba yoksa yalanmı oldu bizim hesap...
Arkadaşlar merhabalar.

Hakkında
Forum İmzası:

Fenerbahçe S.K
Hakkımda:
9f14ec23b35561b3c3162ef6847401811.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Acer
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
Philips
Klima
Klima
Notebook
Acer
GPS, Navigasyon
Tomtom
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.297
İkinci El Bölümü Mesajları: 103
Konularının görüntülenme sayısı: 24.099 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.