Şimdi Ara

Açılan kötü konulara hitaben.Benim Türknet Maceram.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Başvuruyu yaptım ertesi gün onay geldi.
    2-Belgeleri gönderdim.Ertesi gün aktif oldu.
    3-Hemen ekip gönderildi.Hemen kurulum yapıldı.
    4-Dsl ışığı yandı.Türktelekom ekipleri anında yardım etti ve sorunumu düzeltti.
    Ya ben dünyanın en şanslı adamıyım.Yada burada ekiplere ve firmalara karşı haksız bir tutum var.
    Ömrümde 8 mb üstünde akksiz net kullanmadım.Şuan çok mutluyum.Türknet candır.

Tek sıkıntı sesli iletişim.Onu halletseler yeter benim gözümde.

• TürkNet evde kurulum hizmetini yeni abonelikler için zorunlu olarak vermeye başlamıştı. Sıfırdan mı abonelik açtırdınız ? İşleminiz ondan hızlı sonuçlanmış olabilir. Eve gelen ekip Türk Telekom ekibi oluyor sanırım. İyi günlerde sorunsuz kullanımlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    TT ile anlaşmamışlar. Bölgesel olarak kobi'lerle anlaşılmış sanırım. Önce eskisi gibi tt gelip etiketleme yapacak, sonra turknet'in taşeronları gelip bağlantıyı yapıp modemi kuracak.
  • Eve gelip kurulum yapıldığına göre yeni bağlatmışsınız. Bir kaç ay kullanıp bir sorun yaşadığınızda ev tesisatını değiştirdiğiniz halde sürekli sorunu ev tesisatınıza attıklarında bu söylediklerinizi tekrar söyleyebilecek misiniz? Aralık başından beri düzgün internet kullanamadım ve suç hep ev tesisatına atıldı. Halbuki ev tesisatında hiç bir sıkıntı yok kontrol edildi. Aynı şekilde Aralık başından bu yana ev telefonumu da kullanamıyorum. Dün annemin isteği üzerine destek ekiplerine bu sefer "Ev Telefonu Arızası" oluşturdum. Ve o da ne TürkNet ekipleri ev telefonum için çalışmaları tamamlamış ve bununla birlikte internet hızım eski haline dönmüş. Yani sözde ev tesisatım arızalıydı ve nasıl olduysa ev tesisatındaki hiç bir kabloya dokunmadığım halde internetim düzelmiş. Yani buradan benim anladığım ben 2 ay boyunca TürkNet ekiplerinin yüzünden düzgün internet hizmeti alamamışım. Peki ev telefonu için şikayet açtığımda nasıl düzeldi. Şöyle ki YAPA'da olduğum için internet arızam var dediğimde destek talebine gelen yanıtlarda teknik ekibimiz sorunu araştırıyor, teknik ekibimiz sorun bulamamıştır yazarken; ev telefonu hizmeti için talep oluşturduğumda ilginç bir şekilde destek talebine gelen yanıtta Türk Telekom tarafında arıza kaydı açılmıştır yazıyordu. 2 ay önce Türk Telekom'a arıza kaydını açsalardı benim sorunum 2 ay öncesinde düzelecekti.

• Benimde başta sıkıntı yoktu hız stabildi 5 saat sonra hız düştü sebepsiz yere reset atinca düzeliyodu 1-2 saate yine düşüyodu aradim düzelmedi kapattırdım şansın varsa sorunsuz kullanıyosun benimkide hızlı bağlandi ama hızlı bağlandiği kadar iyi değildi internet açıkçası şuan türknet bağlatacağima gider netspeed bağlatirim müşteri hizmetleri var enazından birisiyle muhattap olabiliyosun istediğin zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir süre kullanıcam bakalım durumu yazarım.
  • açılan kötü konular yazarken ? biz sorunlu gibi yazmışşın ?

ben işyerimde 5-7 gün internetsiz kaldım ticari zarara uğradım bu sence basit birşey mi ? dükkana müşteri gelip alışveriş bitmeden gitmesi basit birşey değil bence , yada servise gelen bilgisayarların işleri bitmeden gitmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hani bi laf vardır ya "tuzu kuru" diye. Arkadaşın durumu şuan için o. İlerde internetle ilgili bir arıza çıksın o zaman görün siz.
    Türknet arıza çıkarana kadar iyidir güzeldir kotası yoktur hızı alt yapınızın desteklediği kadardır bunların hiçbirine hiç kimsenin lafı yok.
    Ama işte asıl sorun aldığınız hizmette sorun çıkınca yaşayacağınız kanser durumları. Farkta ortaya burda çıkıyor.
  • Kanser durumlar her operatorde karsimiza cikabilir.Bu Turknetin kötü bi firma adı oldugu anlamina gelmez.Bencede muazzam bi firma herseyime destek oldular olmayada devam ediyolar.Hadi isinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGChocolate

Kanser durumlar her operatorde karsimiza cikabilir.Bu Turknetin kötü bi firma adı oldugu anlamina gelmez.Bencede muazzam bi firma herseyime destek oldular olmayada devam ediyolar.Hadi isinize

Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için ve güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Bir sorun yaşamanız durumunda bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım. İyi kullanımlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

quote:

Kanser durumlar her operatorde karsimiza cikabilir.Bu Turknetin kötü bi firma adı oldugu anlamina gelmez.Bencede muazzam bi firma herseyime destek oldular olmayada devam ediyolar.Hadi isinize

Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için ve güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Bir sorun yaşamanız durumunda bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım. İyi kullanımlar dilerim

kötü konulara ithafen derken sayın hocam

14.02.2018 den beri bu şekilde
    1- muhattap yok
    2-hiç bir sorunun cevabı yok
    3-burdaki türknet desteğe yazdıklarıma bile cevap yok hatta yarım saat önce pm lere bakıyorum dedi yine cevap yok :)

sizin şansınız varmış bana cevap veren bile yok banada 3 gün dediler ama muhattap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetserap

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

quote:

kötü konulara ithafen derken sayın hocam

14.02.2018 den beri bu şekilde
    1- muhattap yok
    2-hiç bir sorunun cevabı yok
    3-burdaki türknet desteğe yazdıklarıma bile cevap yok hatta yarım saat önce pm lere bakıyorum dedi yine cevap yok :)

sizin şansınız varmış bana cevap veren bile yok banada 3 gün dediler ama muhattap yok

Facebook sisteminde sizin adınzıa bir tane kötü yorum yok :D tabiki olmaz çünkü bakıyorsunuz müşteri memnun değil siliyorsunuz engelliyorsunuz

bütün yorumlar temiz, imza da konu var sayın yetkili

DUrun siz zahmet etmeyin ben yazayım cevabınızı aman yorulmayın birkaç tane daha fatura yollayın canınız sağ olsun

Merhaba salih bey inceledik faturanızda sorun yok zaten bizim için hizmet almanızın bir önemi yok kendi kendinize gelin güvey olmuşşunuz biz 2 fatura çıkarttık mı çıkarttık ? avukatla tehdit edip paramızı alırız ?

siz yorulmayın aman efendim hizmet e gerek yok müşteriyi kandırın üye yapana kadar sonra 2 fatura mükemmel mükemmel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.