Şimdi Ara

Acil Yardım Arkadaşlar Dolandırıldım ..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Annem İnternetten Zayıflama İlacı Almış Fakat Kredi Kartı Bilgilerini Vs Vermemiş Telefon İle Kapıda Ödemeyi Onaylıyormusunuz Diye Sormuşlar Annemde Evet Deyip Kapatmış Kargo Bu Sabah Yola Çıkmış Firmayı 10 Kez Aradık Cevap Yok .. Yalandan Başka Bir Numara İle Aradık Hemen Açtılar.. Sorduk Ürünü İstemiyoruz İaede Etmek İstiyoruz Diye Dediler Öyle Bir Hakkınız Yok Telefondan Onay Verdiniz .. Dava Falan Açılır Dediler Telefonu Yüzüme Kapadılar .. Şimdi Ne Yapabilirim ? Kargo Geldiği Zaman Almayıda düşünmüyorum .. Mesafeli Satış Sözleşmesinden Bahsediyorlar Telefonda Zorunlusunuz diye Şimdi Ne Yapmam Gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayın vazgeçtik diye mail at firmaya sonra arasalar da açma. Kapina gelseler de vazgectik de yuzlerine kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Almayın vazgeçtik diye mail at firmaya sonra arasalar da açma. Kapina gelseler de vazgectik de yuzlerine kapat.

firmaya bir ulaşabilsem .. 10 kez aradım açmadılar bile farklı bir numara ilede aradım bu seferde dava açarız telefonda onay vermişssiniz falan dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Almayın vazgeçtik diye mail at firmaya sonra arasalar da açma. Kapina gelseler de vazgectik de yuzlerine kapat.

firmaya bir ulaşabilsem .. 10 kez aradım açmadılar bile farklı bir numara ilede aradım bu seferde dava açarız telefonda onay vermişssiniz falan dediler

Boşver o zaman açsinlar davalarini. Tuketici hukuku sana alisveristen vazgecme hakki taniyor. Vazgectigini de soylemissin. O zaman hic telas etme gelenlerden de ürünü almayın.

• Yaw kardeşim ya sen safsın yada çok iyi niyetli güzel bir kardeşsin:)

Korkacak bişey yok telefonda sesli alışveriş onayımı olur..K.kartı bilgileri vermemişsin kapıda teslim nakit yada postla ödeyeceksin oda keyfin bilir istersen vaz geçersin yada ürünü almadan bakıp inceşersin beklediğin gibi çıkmaz almazsın geri gider kargo parasını bile vermezsin gönderen firma öder..

Sen gene arayıp söylemek istemişsin vaz geçtik diye bu sahtekar satıcılara hergün gönderdikleri ürünleri sebepsiz yere vazgeçen ne telefonla açıp bildiren hatta kargocu eve geldiyinde kapıyı bile açmayana kadar neler var..

Yani dava açmalık bişey yok yaw keklemiş yem atmış belki alır diye gönlün rahat olsun b.boook yiyemezler zaten öyle bi haklarıda yok böylelikle nasıl sahtekar bir satıcı olduğunu anlamış oldunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen Kargo elemanına durumu anlat firma bana böle böle yaptı zorla satmaya kalkıyorlar senden ricam müşteriye ulaşılamadı diye not düşsen diye durumu izah edersen gelen adam insan sonuçta firmadan birisi değil kurye. anlayışla karşılayacaktır. Hiç de kafana takma hiçbir halt yiyemezler. Ayrıca yerinde olsam o firmayı başka bir numaradan tekrar arar sağlık bakanlığı onayınız var mı ? Belgelerinizi mai adresime gönderir misiniz. ? (gönderseler bile) Ben bu belgelere pek inanmadım bimere yazı yazıp firmanız ürünlerinizin sağlıklı olup olmadığı konusunda inceleme yapılmasını isteyecem. Hatta gönderdiğim mailin bi kopyasını da size göndermek istiyorum bana bir e-posta adresi verir misiniz.?

Bak bunu yap :D abi ayak parmaklarının arasını yalayım bimere yazma ürünü de bedava verelim diye:D köpek olmazlarsa ben bişi bilmiyorum :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 2 Nisan 2017; 0:18:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı zayıflama ilaçları öldürebiliyor aman hocam bu kadar saf olmayalım.
  • Allahım ne saf insanlar var ülkemde

Sabah sabah güldürdün beni :)) teşekkür ederim kardeş

Kimse sana zorla birşey satamaz,

Hem sen adamları neden arıyon? Niye saflık yapıyorsun?Onlar senin saf oldugunu anlamış ve seni korkutmaya çalışmış.Hepsi bu.Korkmana filan gerek yok.

Kart bilgisi vermemişsin,para vermemişsin,ürün sana ulaşmamış,korkacak hiçbirşey yok.

Ürün kapıya gelince "ben böyle birşey istemedim,yanlış gönderilmiş" diyceksin,kargocu da geri dönüp iade edecek.

Hatta hiç kapıyı açmayın,adamlar çeker gider.

Kapıya gelince ürünü almayın

Hiçbirşey imzalamayın

Para vermeyin.

Bunlara dikkat edersen hiçbir sorun yaşamayacaksın.

Artık onlar düşünsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.