Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Yakınlaşmak İstemiyor !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
33.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceki konum kapandı. Yeteri kadar yorum alamadım biraz daha yardım bekliyorum
    Uzun uzun anlatmıycam diğer konudaki gibi. Yakınlaşmaya çalıştığımda karşılık alamıyorum, nedenini sorduğumda ailesini, onların güvenini boşa çıkaracağını filan bahane ediyor. Öpmeye çalıştığım da karşılık alamayınca çok bozuluyorum ve sorun ediyorum artık. Artık sevmediğini, sıkıldığını düşünüyorum. Neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

EKLEME : 8 aydır birlikteyiz. ilk 6 ay kadar sorun yoktu son 2 ay böyle sorunlar çıkmaya başladı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo0 -- 3 Şubat 2013; 2:21:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşınızın Cinsel İsteksizliği: Nedenleri ve Çözümleri

Kız arkadaşınızın cinselliğe yönelik isteksizliği, çiftler arasında yaygın bir sorundur. Bunun ardında yatan çeşitli nedenler olabilir ve sorunu çözmek için uygun yaklaşımları belirlemek önemlidir.

Nedenleri:

• Stres ve Kaygı: Günlük yaşamın stresleri ve kaygıları, cinsel isteği azaltabilir.
    • Travmatik Geçmiş: Geçmişteki olumsuz cinsel deneyimler, korku veya isteksizlik duygularına neden olabilir.
    • İlişki Problemleri: İletişim sorunları, güven eksikliği veya çatışmalar, cinsel isteği olumsuz etkileyebilir.
    • Hormonal Değişimler: Hormonal dengesizlikler, özellikle hamilelik, doğum sonrası dönem veya menopoz sırasında cinsel isteksizliğe yol açabilir.
    • İlaçlar ve Alkol: Bazı ilaçlar ve alkol, cinsel isteği azaltabilir.
    • Fiziksel Sorunlar: Altta yatan tıbbi durumlar, örneğin ağrı veya yorgunluk, cinsel istek üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir.

Çözümleri:

• İletişim Kurun: Kız arkadaşınızla açık ve dürüstçe konuşun. Onun duygularını yargılamadan anlamaya çalışın.
    • Tetikleyicileri Belirleyin: Cinsel isteksizliğe neyin neden olduğunu birlikte belirleyin. Bu, çözümler geliştirmenize yardımcı olacaktır.
    • Profesyonel Yardım Alın: Sorunun çözümünde zorlanıyorsanız, çözüm bulmak için bir terapist veya danışmandan profesyonel yardım alın.
    • Sabırlı ve Destekleyici Olun: Kız arkadaşınızın cinsel isteksizliğini aşması zaman alabilir. Sabırlı ve destekleyici olun ve güvenli ve rahat bir ortam yaratın.
    • Alternatif Yollar Keşfedin: Cinsellik istemeyen çiftler, fiziksel yakınlık ve duygusal bağlantı kurmak için başka yollar keşfedebilirler.

Unutmayın ki cinsel isteksizlik, ilişkilerde yaygın bir sorundur ve genellikle üstesinden gelinebilir. İletişim, anlayış ve profesyonel yardımla, çiftler bu sorunu çözebilir ve sağlıklı ve tatmin edici bir ilişki sürdürebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başka kızmı yok ayrıl gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

başka kızmı yok ayrıl gitsin
    Aynısı benimde başıma gelmişti. Kız arkadaşımı çok seviyordum ama 2 ay boyunca birlikte olmamıza rağmen daha erken işte elimden tutma,ben sana doğru zamanı söyleyeceğim gibi bahaneler uyduruyordu. Ne saçmaydı ama unutulmuyor işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

Aynısı benimde başıma gelmişti. Kız arkadaşımı çok seviyordum ama 2 ay boyunca birlikte olmamıza rağmen daha erken işte elimden tutma,ben sana doğru zamanı söyleyeceğim gibi bahaneler uyduruyordu. Ne saçmaydı ama unutulmuyor işte..

Alıntıları Göster
    Kızı halatla kendine bağla.Bir daha uzaklasamaz
  • quote:

O zaman, ona göre doğru zaman gelince sende karşılık verme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Dostum ayrıldık zaten üstünden geçeli bayağı oluyor. Ama hatıra olarak kalıyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Alıntıları Göster
    Valla şuan tutar mı bilmiyorum da. sevgiline yaklaşırken öncelikle özel olduğunu hissettirmen lazım. Romantik sözcükler vs vs. Genelde senden neden hoşlandım,sevdim böyle böyle. hep iyi yönlerinden bahset. ciddi tavır al. güzelsin başta çok hoşuma gitti ama önemli olan karakterin tavırların vs vs ordan yardır. Geç kalmışsın ama en iyi taktik öpüşmek,yakınlaşmak,cinsel şeyleri önemsemediğini şuan senin için en önemli şeyin onun yanında olmak olduğunu falan filan söyle derdim en başında,ters tepebilir diye düşünme kızlar kendini bırakıyor o anlarda genelde . romantik anlarda daha fazla tahrik olup kendilerinde aşırı bir istekli oluyorlar . Eğer biraz odun değilsen bol bol konuşup önce sana,söylediklerine tav olmasını sağlaman lazım. Kızlar genelde ilişkinin iplerinin kendi elinde olma isteğiyle yanıp tutuşur gibi gözükür ama kontrolü aslında erkeğin sağlamasını isterler. Öyle garip yaratıklar. Eğer aşırı odun değilsen üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpy -- 3 Şubat 2013; 2:20:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Arkadaşlar önceki konum kapandı. Yeteri kadar yorum alamadım biraz daha yardım bekliyorum
    Uzun uzun anlatmıycam diğer konudaki gibi. Yakınlaşmaya çalıştığımda karşılık alamıyorum, nedenini sorduğumda ailesini, onların güvenini boşa çıkaracağını filan bahane ediyor. Öpmeye çalıştığım da karşılık alamayınca çok bozuluyorum ve sorun ediyorum artık. Artık sevmediğini, sıkıldığını düşünüyorum. Neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Yaşadıklarını birebir ben yaşadım.2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrılma sebebimde "kızın babasından felaket korkusuydu"...

Güvenlerini boşa çıkaracam diye kendi kendini yiyiyordu,bende ayrıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Arkadaşlar önceki konum kapandı. Yeteri kadar yorum alamadım biraz daha yardım bekliyorum

Yaşadıklarını birebir ben yaşadım.2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrılma sebebimde "kızın babasından felaket korkusuydu"...

Güvenlerini boşa çıkaracam diye kendi kendini yiyiyordu,bende ayrıldım.
    Şimdi neler yapmalıyım sorun ne için ? Öpüşmek mi istiyon ? Yoksa neden böyle yapıyor ona nasıl davranıyım mutlu ediyim falan mı ?

Öpüşmek istiyorsan sen de aynı taktiği uygula hacı. Kendini ağırdan sat. Takılırken sağa sola bak, dünyada bi tek o yok, bulunmaz hint kumaşı değil o hissiyatını ver ona.

Bunları hissedince sana bi bakar, der ki öpmeye değer mi. Baktığında biraz temiz ol. Dişler temiz olsun. Mümkünse nefes ferahlatıcı sakız mint falan ne bulursan. Saçlar temiz olsun ellerini saçlarına götürmek ister. Yani kız bahane bulamasın seninle öpüşmemek için.

Sen üstüne üstüne gidersen, o da yok olmaz falan derse daha da üstüne giderek çözemezsin bunu. Basit. Yapman gereken şey onun öpüşmek istemesini sağlamak.

Meydan senin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Bell-mere

Şimdi neler yapmalıyım sorun ne için ? Öpüşmek mi istiyon ? Yoksa neden böyle yapıyor ona nasıl davranıyım mutlu ediyim falan mı ?

Öpüşmek istiyorsan sen de aynı taktiği uygula hacı. Kendini ağırdan sat. Takılırken sağa sola bak, dünyada bi tek o yok, bulunmaz hint kumaşı değil o hissiyatını ver ona.

Bunları hissedince sana bi bakar, der ki öpmeye değer mi. Baktığında biraz temiz ol. Dişler temiz olsun. Mümkünse nefes ferahlatıcı sakız mint falan ne bulursan. Saçlar temiz olsun ellerini saçlarına götürmek ister. Yani kız bahane bulamasın seninle öpüşmemek için.

Sen üstüne üstüne gidersen, o da yok olmaz falan derse daha da üstüne giderek çözemezsin bunu. Basit. Yapman gereken şey onun öpüşmek istemesini sağlamak.

Meydan senin artık

Alıntıları Göster
    burdakı yazılanları okuyunca(genel olarak dh de yazılanları) insan kızlardan soguyo.yas 18 yanlıs dusunuyo olabılırım ama dogru ınsanın karsıma cıkmasını beklıcem.olmazsa olmaz artık ne diye duruyo .hem bakımı daha az masraflı

• quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

burdakı yazılanları okuyunca(genel olarak dh de yazılanları) insan kızlardan soguyo.yas 18 yanlıs dusunuyo olabılırım ama dogru ınsanın karsıma cıkmasını beklıcem.olmazsa olmaz artık ne diye duruyo .hem bakımı daha az masraflı

Alıntıları Göster
    kizlar opusmeyi biz erkeklere gore cok daha fazla sever hocam sadece opusmekle orgazm olanlar olabiliyo, ama olay su ki seni istemesi ve cekici bulmasi lazim, bi kiz seni opmuyosa kesinlikle cekici bulmuyodur, siz sevgili degil arkadassiniz vakit kaybetme kardesim, baskasini bul.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

Valla şuan tutar mı bilmiyorum da. sevgiline yaklaşırken öncelikle özel olduğunu hissettirmen lazım. Romantik sözcükler vs vs. Genelde senden neden hoşlandım,sevdim böyle böyle. hep iyi yönlerinden bahset. ciddi tavır al. güzelsin başta çok hoşuma gitti ama önemli olan karakterin tavırların vs vs ordan yardır. Geç kalmışsın ama en iyi taktik öpüşmek,yakınlaşmak,cinsel şeyleri önemsemediğini şuan senin için en önemli şeyin onun yanında olmak olduğunu falan filan söyle derdim en başında,ters tepebilir diye düşünme kızlar kendini bırakıyor o anlarda genelde . romantik anlarda daha fazla tahrik olup kendilerinde aşırı bir istekli oluyorlar . Eğer biraz odun değilsen bol bol konuşup önce sana,söylediklerine tav olmasını sağlaman lazım. Kızlar genelde ilişkinin iplerinin kendi elinde olma isteğiyle yanıp tutuşur gibi gözükür ama kontrolü aslında erkeğin sağlamasını isterler. Öyle garip yaratıklar. Eğer aşırı odun değilsen üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.

Katılıyorum bence bu arkadasın dediğini yap :D iliski başlarken aha bole yapsaydin şimdiye hiçbir sorun olmazdı çiçekler böcekler havasında geçinirdiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 3 Şubat 2013; 2:48:40 >

• Şimdiden geçmiş olsun dostum ne diyelim o kızdan hayır gelmez bir an önce toparlan :( ınönü88 doğru demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Şimdiden geçmiş olsun dostum ne diyelim o kızdan hayır gelmez bir an önce toparlan :( ınönü88 doğru demiş
    Bende tam tersi 2.buluşmamızda kız öpmek için can atıyordu ben öpmemiştim 3. buluşmamızda öptüm artık
    Böyle anım vardı anlatayım dedim.
  • quote:

EKLEME : 8 aydır birlikteyiz. ilk 6 ay kadar sorun yoktu son 2 ay böyle sorunlar çıkmaya başladı .

Aynısını 4 yıl önce yaşadım.Aynılarını söyledi.Tıpa tıp benzeri.Ve 2 ay sonra benden ayrıldı.
    Emin ol yakında bırakacak seni.Bence ayrıl derim.İnsan güveniyorsa seviyorsa öper koklar.Kaçmaz.

• Kiz hakli. Senin gibi bi adamla neden opussun ki.
    İliski de ki amacinin sadece pompa oldugunu kiza da hissettirmissin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Kiz hakli. Senin gibi bi adamla neden opussun ki.
    İliski de ki amacinin sadece pompa oldugunu kiza da hissettirmissin.
    git babasından iste, nikah kıy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    soğuk davranıyorsa bırak gitsin. naz yapıyorsa üzerine git. onu evlenmeyle kandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

Meydan senin artık

Hocam öpüşmmek istiyorum değil de soğuk davranmasın istiyorum.

• Kardeşim kızların çoğu böyle yapman gereken kaçan kovalanır kuralı sen ilgiyi biraz kestiğin zaman gor bakalım kendi isteğiyle gelecek sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.