Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi programa girsem bu geçerli bir win32 uygulaması değil diyor bilgisayar. Herhangi bir programı kaldırma istediğimde de aynı uyarıyı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencDesign -- 28 Mart 2005, 12:57:20 >

• arkadaşım adını tam hatırlamıyorum ama xp deki exe dosyalarını etkisiz hale getiren bir illete yakalanmışın geçmiş olsun, az beklersen sana sırf bu sorunu çözmesi için ufak bir program önereceğim ama bulamıyorum
  • Bende de 16 bit Windows Subsystem diye bir sorun veriyor yeni program daha doğrusu oyun(Carmageddon 2) kurmaya çalıştığımda bende yardımlarınızı bekliyrm..
  • Bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin virüs yoksa büyük ihtimal autexec.nt dosyası yok ya da xp sistem dosyalarında bozukluk var demektir. Sonra aşağıdaki uygulamayı uygulayın
    Format çekmeden ve eski dosya ve programlarınız kaybolmadan xp'yi yeniden kurun Bunun için XP
    CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın e\:i386\winnt32.exe /unattend bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır.

Not:Cd sürücüsünü örnek olsun diye e:\ olarak yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin virüs yoksa büyük ihtimal autexec.nt dosyası yok ya da xp sistem dosyalarında bozukluk var demektir. Sonra aşağıdaki uygulamayı uygulayın
    Format çekmeden ve eski dosya ve programlarınız kaybolmadan xp'yi yeniden kurun Bunun için XP
    CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın e\:i386\winnt32.exe /unattend bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır.

Not:Cd sürücüsünü örnek olsun diye e:\ olarak yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.