Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bi hastaneye babamı götürdük dizine iğne yaptılar ,babamı annemle birlikte bekliyorduk,beklerken bi kız gördüm ve gerçekten çok etkilendim tanışmak istedim fakat tek başıma bir şey söylemek bana ters geldi ürkebilir diye düşündüm,anneme bahsettim olayı, kız da ablası için gelmişler annesiyle birlikte 3 kişilerdi , annem gidip sormuş,daha okucam ben falan filan şimdi kimseyle tanışmak istemiyorum demiş,ve bir daha kızı görme şansım varsa o da yarın,çünkü yarın ablası o hastanede dizinden ufak bi ameliyat geçirecekmiş,acaba yarın gidip bu sefer kendim söylesem mi ki diyorum,yada şöylede düşünüyorum acaba şimdi sırası olur mu kızın ablası ameliyatta ben ne derdinde gibi :),ama başka türlüde o kızı bir daha görme şansımda yok ,bi fikir atın ortaya lütfen beyler

• ne yapmam gerekiyorrr
  • Csb mi la daha geçen böyle bi konu vardı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb ne oluyo, evet burda bu gibi konuları gördüğüm için burdaki arkadaşlarda yardım istedim fikirlerinizi almak istedim
  • Csb nin en net açıklaması sallıyon mu hacıdır.

Konuya gelirsek olmuyorsa zorlama be gardaşım..

• salladığım uydurduğum falan yok, fikir alışverişinde bulunmak istedim,ya olmuyorsa zorlama diyorsunda,her olmayanı bir seferde bırakacakmıyız,üzerine gidilmezmi bazı şeylerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolmania01

salladığım uydurduğum falan yok, fikir alışverişinde bulunmak istedim,ya olmuyorsa zorlama diyorsunda,her olmayanı bir seferde bırakacakmıyız,üzerine gidilmezmi bazı şeylerin

Tabi mesela bi soruyu çözemezsin üstübe gidebilirsin ama karşında insan olunca zorlamak pek işe yaramıyor bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    2 ay önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.