Şimdi Ara

Acıktım kokoreç söyleyeyim mi? Söyledim yedim (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acıktım kokoreç sipariş edeyim mi ne dersiniz?

Söyledim yedim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuştannicksiz -- 22 Ekim 2011; 23:47:14 >

• up
  • Kokoreç eve mi sipariş edilirmiş hiç. Dışarıda özellikle soğukta yemenin tadı nerede var.
  • Durduğun kabahat...
  • Bak şimdi beni de acıktırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Kokoreç eve mi sipariş edilirmiş hiç. Dışarıda özellikle soğukta yemenin tadı nerede var.

Antalya da soğuk nerde hocam :)
    Verdim siparişi.:)
  • Sadeyi bir türlü sevemedim , mutlaka domatesli olması lazım.Var mı benim gibi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi bakın trip yiyorum (SS'li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan bende tadina bakmak istiyorum lan

Herjes tutturdu kokorec kokorec. Ben trabzonluyum ve trabzonda idim teyzem geldi haydi gel yedireyim dedi ama bi turlu olmadi isler girdi araya suan uni icin erzurumdayim. Erzurumda iyi guzel yapan yer bilen var mi drniyebilecegim. Ve yeniyim ya hani adama ozel bise demem gerekiyo mu az koy bundan falan ne bilim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Sadeyi bir türlü sevemedim , mutlaka domatesli olması lazım.Var mı benim gibi olan?

Kömür ateşinde pişen sade kokoreçin tadı muhteşemdir...Üstüne azıcık kırmızı pul biber ve kekik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Ulan bende tadina bakmak istiyorum lan

Herjes tutturdu kokorec kokorec. Ben trabzonluyum ve trabzonda idim teyzem geldi haydi gel yedireyim dedi ama bi turlu olmadi isler girdi araya suan uni icin erzurumdayim. Erzurumda iyi guzel yapan yer bilen var mi drniyebilecegim. Ve yeniyim ya hani adama ozel bise demem gerekiyo mu az koy bundan falan ne bilim ??

Hayatın boyunca kokoreç yemeden mi yaşadın ?? Bir yıldır yiyemedim diye halime üzülüyordum Mutlaka yemelisin kokoreç aşktır.

• quote:

Sadeyi bir türlü sevemedim , mutlaka domatesli olması lazım.Var mı benim gibi olan?

Sadeyi yiyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

Hayatın boyunca kokoreç yemeden mi yaşadın ?? Bir yıldır yiyemedim diye halime üzülüyordum Mutlaka yemelisin kokoreç aşktır.

Walla oyle oldu kardes. Aslinda istemedim hani malum ama bu son 3 aydir bilmiyom yaa yeniliklere acigim :P hahah daha cok kofte ekmek tercihim olmustu :P

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Kokoreç eve mi sipariş edilirmiş hiç. Dışarıda özellikle soğukta yemenin tadı nerede var.

+31
  • izmir küçükpark koko+bira.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

Walla oyle oldu kardes. Aslinda istemedim hani malum ama bu son 3 aydir bilmiyom yaa yeniliklere acigim :P hahah daha cok kofte ekmek tercihim olmustu :P

Yenilik gibi düşünme sıra dışı bir şey değil.Avrupalılara garip geliyor sadece Hazır gıda olarak vazgeçemiyceğim 2 şeyden biri Kokoreç diğeri de İskender

• Geldi beyler.Afiyet olsun bana.
  • quote:

aslı sade olandır ama kozde onun tadı baskadır of of
    bı otursta 3 yarım goturyum valla
    afyet olsn madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 22 Ekim 2011; 22:41:49 >
  • quote:

+1 Şampiyon Kokoreçten isterdim eskiden, muhteşem yapıyorlar domatesli falan.. Geçen Bambi cafe midir nedir oradan istedim kup kuru domatessiz bişeydi..midem bulandı

ayrıca SS isteriz
  • bari resim koymayın
  •  Acıktım kokoreç söyleyeyim mi? Söyledim yedim (SS'Lİ)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.