Şimdi Ara

Acıktım kokoreç söyleyeyim mi? Söyledim yedim (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

quote:

Ulan bende tadina bakmak istiyorum lan

Herjes tutturdu kokorec kokorec. Ben trabzonluyum ve trabzonda idim teyzem geldi haydi gel yedireyim dedi ama bi turlu olmadi isler girdi araya suan uni icin erzurumdayim. Erzurumda iyi guzel yapan yer bilen var mi drniyebilecegim. Ve yeniyim ya hani adama ozel bise demem gerekiyo mu az koy bundan falan ne bilim ??

Hayatın boyunca kokoreç yemeden mi yaşadın ?? Bir yıldır yiyemedim diye halime üzülüyordum Mutlaka yemelisin kokoreç aşktır.
     Acıktım kokoreç söyleyeyim mi? Söyledim yedim (SS'Lİ)

Walla oyle oldu kardes. Aslinda istemedim hani malum ama bu son 3 aydir bilmiyom yaa yeniliklere acigim :P hahah daha cok kofte ekmek tercihim olmustu :P

Yenilik gibi düşünme sıra dışı bir şey değil.Avrupalılara garip geliyor sadece Hazır gıda olarak vazgeçemiyceğim 2 şeyden biri Kokoreç diğeri de İskender

Hahaha o yuzden garip geliyor ya bana eski guretciyim de :P

Evet iskender de cok fena. Ama ali nazik'in yanindan gecemez oda fecii :P

Afiyet olsun kardesime bakalim biz nezaman tadicaz :P

Erzurumda kokorecci bilen varmi. Soyleyebilirmi ???

• Kokoreçe domates biber zart zurt konmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Sadeyi bir türlü sevemedim , mutlaka domatesli olması lazım.Var mı benim gibi olan?

+1 Şampiyon Kokoreçten isterdim eskiden, muhteşem yapıyorlar domatesli falan.. Geçen Bambi cafe midir nedir oradan istedim kup kuru domatessiz bişeydi..midem bulandı

ayrıca SS isteriz

Şampiyon değil de , İzmir Üçkuyular'da bir dayı var , domatesli yapıyor. Eski F.Altay durağının orada taksi durağı var , yanında pilavcı vs. var , onun karşısında yapıyor. Onunki mükemmel işte.

• ssler birazdan beyler.
  • heh ss de at tamam.
  • ss ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Iyyy bide bunu yiyolar lan, hay ben onların iştahını seviyim
  • mumbar yada her neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoRioN

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Iyyy bide bunu yiyolar lan, hay ben onların iştahını seviyim

Tadina bakmadan onyargili olma bence.bu arada fotograftaki sirdan bilmeyen olabilir

• ulan canım cekti be :) evinde 20mt yanında var kokoreç ama pahalı yapıyor
  • Bende istiyom
  • quote:

quote:

Herjes tutturdu kokorec kokorec. Ben trabzonluyum ve trabzonda idim teyzem geldi haydi gel yedireyim dedi ama bi turlu olmadi isler girdi araya suan uni icin erzurumdayim. Erzurumda iyi guzel yapan yer bilen var mi drniyebilecegim. Ve yeniyim ya hani adama ozel bise demem gerekiyo mu az koy bundan falan ne bilim ??

Hayatın boyunca kokoreç yemeden mi yaşadın ?? Bir yıldır yiyemedim diye halime üzülüyordum Mutlaka yemelisin kokoreç aşktır.

Kokoreç değil birader bu, seni keklemişler.

Izmirli olan varsa bilir, kokoreç ekmek arasinda dilimlenmis ama yine de buyuk parcalar halinde yenir bu kesin. Ek olarak mutlaka kömür ateşinde pişirilir, sade, üstünde az kekik karabiber ve pul biberle de yenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosova Kurtuluş Ordusu -- 22 Ekim 2011; 23:29:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

quote:

quote:

Kokoreç değil birader bu, seni keklemişler.

Izmirli olan varsa bilir, kokoreç ekmek arasinda dilimlenmis ama yine de buyuk parcalar halinde yenir bu kesin. Ek olarak mutlaka kömür ateşinde pişirilir, sade, üstünde az kekik karabiber ve pul biberle de yenir.

Resim olsun diye google da karşıma çıkan resmi ekledim,ne olduğunu biliyorum.

• Hayvanın bokunu ye aynı şey.
  •  Acıktım kokoreç söyleyeyim mi? Söyledim yedim (SS'Lİ)

Buyrun beyler ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuştannicksiz -- 22 Ekim 2011; 23:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

Buyrun beyler ss

Bu saatte bunu yedin, hepsi direk yag olarak geldi.

Neyse eger kokorec kesimleri biraz daha büyük ve yagli olsa gercek kokorec yiyor olacaktin. Ama yine de domatesli biberli baharatli tantuni benzeri çakma kokoreçlere göre iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

Buyrun beyler ss

eee? Değerlendirmesini yap bakalım...Tadı falan nasıl olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLhipSo -- 22 Ekim 2011; 23:51:34 >
  • Reflü olduğum için uzun zamandır yemiyordum.Ev boşken söylediğim kokoreç tam anlamıyla enfesti.7 lira verdiğime değdi diyebilirim.
  • Siz hayvanın boku temizlemeyle çıkar mı sanıyorsunuz ? Kaldıki çoğu kokoreççi zarar olmasın diye doğru düzgün kesmiyor temizlemiyor bile. Yılarca hayvanın pisliğinin biriktiği şeyi afiyetle yiyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.