Şimdi Ara

Acenta 5 yıllık indirimi aktarmayı unuttu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni araç aldım ve de 10 yıldan fazladır kullandığım acenta yeni araca, eski aracımı satmadan aldığım için sıfırdan poliçe yaptı. Fakat eski aracı sattığımda indirimi yeni araca aktaracağını söyledi
    Eski aracımı dün sattım,Bugün bana 5 yıllık indirimi almayı yapamadıklarını soyleyip sadece arada ki farkı ödediler. Aradan 2 saat geçince aslında indirimi alabileceklerini fakat poliçe aktarma değilde yeni araca yapılan poliçeyi komple iptal etselerdi indirimi aktarabileceklerini, fakat geç kaldıklarını soylediler
    Sizce ne yapabilirim.. Acentayı şikayet vb nasıl hakkımı geri alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı olsun ,

Başka bir yerden yeni poliçe yapıp , yapılan poliçeleri iptal ettirebilirsiniz.

• Merhaba hocam,

Acenteyi şikayet etsende bir şey çıkmaz sehven yapıldığını belirtip konu kapanır.
    10 yıldır aynı acente ile çalışınca ve başka yerden fiyat araştırmayınca böyle rehavet oluyor nasıl olsa ne kadar desem kabul eder vs. diye.

Yeni bir poliçe hasarsızlık indirimi aktarılıyorsa şayet onun bazı şartları var, yeni sıfırdan bir poliçe yaptırıp bu yaptırdığınız poliçeyi mükerrerden iptal ettirebilirsiniz.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Bugün aynen dediğiniz şekilde halletmeye çalışacaklarını söylediler. Bakalım basıl olacak.. Eskiden 100-200 fark ederken artık 5 yıllık hasarsızlıkta 700-800 tl fark ediyor..

• 10 yıl boyunca hiç acentanızı sorular ile ölçmediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bugün aynen dediğiniz şekilde halletmeye çalışacaklarını söylediler. Bakalım basıl olacak.. Eskiden 100-200 fark ederken artık 5 yıllık hasarsızlıkta 700-800 tl fark ediyor..

Sonuç ?
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    Komple sigortayı iptal edip yeniden duzenlediker

Ancak bu trafik sigortalarında indirim - tavan fiyat uygulaması dönemine denk gelseydi yapamazdık dediler

3 gün ile kurtardım :)

Birde 5 yılı 7 yıl olarak gördü sistem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Şuan sigortacının yanındayım bende kasko yaptıracam benim hasarsızlık indiririm var ama hanım aracı pert etti diye bana bir şey yansırmı merak ediyorum.

2011 Mıstubishi Colt PerteÇıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.