Şimdi Ara

ACCORD SUBAP AYARI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 Model Honda Accord 2.4 araçta subap ayarı var mıdır yok mudur? Varsa ne kadar sürede bir yapılması gerekir yoksa araba kendisi otomatik mi yapar ?

• Benzinli ise arkadaşın belirttiği gibi 40.000 km de lpg var ise 20.000 km yapılması gerekiyor. ben genellikle 1 gün önceden bırakıyorum sabah yarım saatte yapıyor Kadir usta ama farkediyorsun daha iyi tepki veriyor araç fiyatta 60-80 arası değişiyor.

quote:

Ufuk Bey Merhaba,

Aracınızın ilk 40.000 km. ve sonrasındaki her 40.000 km de bir sübap ayarlarının yapılması gerekmektedir.

Araçta LPG sistemi var ise bu süre daha da kısalabilmektedir.

Saygılarımızla,

Levent ERKÖSE
    Efe Motorlu Araçlar
    Servis Müdürü

quote:

Ufuk bey merhaba,

Araçta subap ayarlarının her 10.000 km bir kontrol edilmesi gerekir.Eğer bu sürelerde işlem yapılmasına ihtiyaç görülmediyse 40.000 km de yapılması gerekmektedir.

Saygılarımla
    Banu TUNÇ

Bazı kişiler ve ustalar kendini 90 model üstü arabalara subap ayarı yapılmaz diye odaklamış.Ne desen boş.Zonguldak'ta Bosch servisine gitmiştim.Usta bu arabalarda subap ayarı yok olmaz dedi.Hadi lan dedim bastım kalayı çıktım.Aha işte ustayım diye geçinenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytem -- 14 Aralık 2011; 2:28:15 >

• piyasada oyle cok bos usta varki anlatamam. bu ustalar belli birarac baktıklarından butun araçlarıda onun gibi sanıyor. Kendisi ayarlayan sistemşn belki yabancı bir adı vardır onu bilmiyorum ama benim bmw olanı biliyorum "İtici" diyorlar o kendisi yapıyor subap ayarını. onunda ömrü 200-250 000 km mis.

Orijinalden alıntı: caytem

2004 Model Honda Accord 2.4 araçta subap ayarı var mıdır yok mudur? Varsa ne kadar sürede bir yapılması gerekir yoksa araba kendisi otomatik mi yapar ?

2004 Model Honda Accord 2.4 araçta hız sabitleme sistemi var mıdır yok mudur gibi sormuşsun arkadaşım.

Olması gereken cevaplar gelmiş zaten.

Selamlar.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.