Şimdi Ara

BMW E90 316i Otomatik Vites (Şanzıman) vuruntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 2010 model E90 316i otomatik vitesli bir aracım var. Aracım sadece 2'den 3'e geçerken vuruntu yapıyor. Bu vuruntuyu tarif etmek gerekirse devir yükseliyor yükseliyor tam vites atarken sanki aracı arkadan bir şey çekiyormuş gibi zorlanıyor ve pat diye vites değiştiriyor. Daha önce bir kaç usta şanzıman beyninden şüphelendi fakat masrafı büyük olur diğer alternatifleri deneyelim dediler. Önce şanzıman yağını değiştirdik %1 olsun bir şey değişmedi. Şanzıman güncelleme/resetleme yapalım dediler yine hiç bir şey fark etmedi. Bu gün Mersin'de çoğu büyüğümün önerdiği bir Otomatik şanzımancı ustaya götürdüm aracımı 1 tur attık şanzıman beynine bakacağız dedi fiyat sordum bakmadan bir şey diyemem dedi. İçeride 8 10 adet araç vardı 1 hafta 10 güne ara beni müsait olduğumda gel dedi. Benim size sorum şu; Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu konu hakkında ve fiyatlandırma hakkında bilgisi olan var mı? Şanzıman beyni tahminimce ucuz bir şeye benzemiyordur hele de marka BMW olunca.

(Aslında ben bu şekilde alıştım ama aracı satacağım vakit alıcılar BMW alıyoruz sıkıntısız araç istiyoruz belki başımıza kalacak diyorlar. Onlarda haklılar yaptırıp satmayı veya devam etmeyi istiyorum.) Mersin'de tanıdığı Otomatik şanzımancı olan varsa onlarda yardımcı olabilirler gidip gösteririz. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.