Şimdi Ara

Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir markete girdim bir kaç birşey almak için.
    Kasanin orda kasiyer ve birisi ile konuşan adam vardı;biz bu adama kiziyoruz ama o olmasa Suriye'den beter oluruz, Almanya'da ekmek 2 eurodan 27 TL ediyor 27 liraya ekmek alıyorlar sen o paraya ekmek alirmisin diyordu Hemen reyondaki işimi bitirip kasaya doğru ilerledim Almanya'da TL mi kazanıyor abi sen nasıl hesap yapıyorsun demek için yetişemedim adam çıktı. Düşünün benzin 15 lira olmuş her gün yeni bir zam ile uyanıyoruz ama daha hala akillanamadik aynı edebiyat aynı mevzu.Bu ulkeden hala umudu olan varsa iyi düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 1 Şubat 2022; 18:58:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eski ile yeniyi kıyaslamak aptalca

Ona bakarsan 1910 yılında ülkenin %10 okuma yazma biliyordu

Teknoloji hızla gelişiyor ülkeler artık herşeyi kendisi üretmeye başladılar

1870 yılında dünyada otomobil yoktu Almanya'da eskiler iyi bilir diye konusuyor mu insanlar?

Hani gerçekten vizyonsuz insanlarsınız , dünyaya bakış açınız at gözlüğü takmış gibi ama elinizde internet var yorum yapma cesaretiniz var hala

1974 Kıbrıs Barış harekatı ve dünyadan görülen ambargo olabilir mi benzin gaz olmaması?

• tr düzelmez zor çok zor

hele muhalefeti şuanki iş bilmezler yönetirken

• O muhalefeti denemeden aklınız başınıza gelmeyecek gelsinler de görün neler oluyor eskiler iyi bilir. Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş .

Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Şubat 2022; 2:1:47 >
  • bu gibi adamlar sayesinde bu devlet ayakta kalıyor, türkiye cumhuriyeti devlet lideri ne derse ona biat eden adamlardan oluşmasaydı elli kere batmıştı. bu da gerçek.

o zaman ne demektir? türkiye cumhuriyeti asla yıkılmaz, ama asla gelişmiş bir ülke de olamaz, çünkü hırslı çalışkan ve vasata tamah etmeyen bir millet yok.

Hasta adam, hala ölmedi ama iyileşmedi de. Hasta adam hala hasta be adam...

• Ülkede çok aptal var ve bunlara değer veren ilk siyasi parti akp oldu bu yüzden vazgeçemiyorlar

Ben siyasi lider olsam böyle salaklar bana oy vermesin derdim TV de sosyal medyada vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme hocam yakın zamandaki yeni zamlarla kendileri dünyadan silinicek

• Eski ile yeniyi kıyaslamak aptalca

Ona bakarsan 1910 yılında ülkenin %10 okuma yazma biliyordu

Teknoloji hızla gelişiyor ülkeler artık herşeyi kendisi üretmeye başladılar

1870 yılında dünyada otomobil yoktu Almanya'da eskiler iyi bilir diye konusuyor mu insanlar?

Hani gerçekten vizyonsuz insanlarsınız , dünyaya bakış açınız at gözlüğü takmış gibi ama elinizde internet var yorum yapma cesaretiniz var hala

1974 Kıbrıs Barış harekatı ve dünyadan görülen ambargo olabilir mi benzin gaz olmaması?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psp yi rahat bırak hocam en çok ödemeyi o alıyor

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Yok bea meczup o bence , facede gününü geçiren cahillere çok benziyor ama forum bunu kaldırmaz rahat vermeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 2 Şubat 2022; 11:18:55 >
  • Aklını oynattığını düşünüyorum hocam belkide topu benzinliğe kaçtı oradada sakallı 40-50 yaşında bir hacı amca...........sonra bu travma ile ağır muhafazakar oldu

• Amerikan başkanlık seçiminde eskiden iPhone mu vardı bizim parti zamanında çıktı diye seçim çalışması görmüyor isek bizde de görmememiz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seçimde hiç şansları yok genede %30 bile alırsalar aziz nesini haklı çıkartırlar

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş Aç susuz kalır yine reisten vazgeçmem dedikleri doğruymuş 

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

@trakyAli-1986 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Amerikan başkanlık seçiminde eskiden iPhone mu vardı bizim parti zamanında çıktı diye seçim çalışması görmüyor isek bizde de görmememiz lazım.

5 kere okudum ne anlatmak istediğiniz anlamadım

• Eyyyy cehape sizin zamanınızda nükleer santral mi vardı?

Muma gaz lambasına mahkumdu halk.

Şimdi bunu diyen kişi Cumhurbaşkanı ve bunu seçim zamanında da söyleyecek geçmişte de buna rağmen benzer şeyler söyledi.

Amerikan başkanlik seçimlerinde misal Cumhuriyetçi aday Demokrat adaya çıkıpta: eyyyy demokratlar sizin zamanınızda iPhone mu vardı akıllı telefon mu var?
    Çevirmeli telefonlara mahkûm ettiniz Amerikan halkını ...

Diyor mu?

• Her millet hak edildiği şekilde yönetilir.

• İşte en üzüldüğüm nokta böyle tiplerin oy kullanıyor olması

• https://www.instagram.com/reel/CZhayHLhWzY/?utm_medium=copy_link

• İşte A Haber'de filan "dünyanın en ucuz benzinini kullanıyoruz" diyerek Avro cinsinden gösteren meczuplar var ya hani dalga geçtillerimiz... Heh işte o senin markette konuşan düşük IQ zırcahil tiplere yayın yapıyor bu kanallar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.