Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.822
Cevap
54
Favori
151.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Curse of the Pharaohs ne durumda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Curse of the Pharaohs ne durumda acaba?
    Diğer DLC bitti bende bunu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_35

arkadaşlar The Hidden Ones DLC si için indirilen dosyayı dlc_30 klasörüne atın diyorlar ama oyun içinde öyle bir dlc_30 klasörü yok 29 en son bunu tam olarak nereye atmam gerekiyor bi yardımcı olur musunuuz ?? sitesinde de konunun altına mesaj olarak yazıldı fakat cevap verilmedi malesef.
    1.5.1 sürüm güncellemesini yaptıysan dlc_30 klasörünün gözüküyor olması lazım
  • Said bey oyunum korsan ancak 1.5.1 versiyon. Oyunun yamasını sitenizden indirdim. Ancak oyuna türkçe yamayı eklesem oyun açılmıyor diğer türlü açılıyor yanlış yaptığım birşey mi var acaba. Kopya sürüm 1.2.1 versiyonunu indirdim. Korsancılar ile ilgilenmiyorum derseniz saygı duyarım.
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Orjinal uplay sürümü indirdim türkçe oldu. Ben şu üyelik işini bilmiyorum yamasını istediğim oyuna fiyat biçin eft yapayım bana verin dosyayı bu şekilde bi sistem olsa daha güzel olur sanki.
  • odyssey çevirisi tahmini kaç aya çıkar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

odyssey çevirisi tahmini kaç aya çıkar acaba
    Odyssey için açılmış ayrı bir konu var güncel olarak buradan takip edebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/ac-odyssey-turkce-yama-calismasi-basladi-animusprojesi-com--135186716-3
  • arkadaşlar Assassins Creed Origins The Curse of the Pharaohs delcli versiyonu mevcut bende 1.5.1 olarak gözüküyor bunun için hangisini indirip sorunsuzca kyrabilirim
  • The hidden ones ve curse of pharaohs dlc leri için Türkçe yama yayınlandımı acaba?
  • Ana oyunla The hidden ones dlc si çevrildi de, curse of pharaohs dlc si biraz uzun sürdü nedense..
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sıkıntı bende de var çözebildin mi sorunu acaba?
  • yamayı indirdim nasıl kuracağım.
  • Valla ben DLClere başlıyorum. Türkçe yamayı falan beklemeyeceğim. Sözlük yardımı falan da alırım. Hem ne kadar ağır işlenmiş olabilir yani.
  • Naisu N kullanıcısına yanıt
    Evet çözdüm. Diğer yamayı indirdim oldu. Benimki DLC li CPY versiyonu. Oyun korsan ama Orginal yama ile uyumlu.
  • Merhabalar.Ben yamayı yaptım fakat oyunu bozdu.Acaba orjinal DataPC.forge dosyasını yollar mısınız?
  • arkadaşlar çalıştığım için araştırmaya ve dikkatli incelemeye vaktim yok, o yüzden sorumu mazur görün.
    AC Origins'i Steam'den yeni aldım, bu yama ile sorunsuz TR yapılabiliyor mu? Üzerinden biraz vakit geçmiş çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

arkadaşlar çalıştığım için araştırmaya ve dikkatli incelemeye vaktim yok, o yüzden sorumu mazur görün.
    AC Origins'i Steam'den yeni aldım, bu yama ile sorunsuz TR yapılabiliyor mu? Üzerinden biraz vakit geçmiş çünkü.
    Evet bu yama ile oyunun sadece senaryo bölümünü sorunsuz şekilde türkçe olarak oynayabilirsiniz.
  • @Ayyuka üste arkadaş söylemiş evet hem Steam hem Uplay sürümlerinde AC: Origins ana oyun %100 anlamda Türkçe altyazıyla oynanabiliyor. Sadece ek Singleplayer görevler olan iki önemli (AC Origins alındıysa bunlar da alınmalı bence) DLC'si The Hidden Ones ve The Curse Of The Pharaohs çeviri durumu devam ediyor diye biliyoruz, hatta The Hidden One tamamlanmıştı sanırım.

Şu an süren Steam kış indirimlerinde AC: Origins 68 TL ve DLC paketi dahil tam sürüm Gold Edition 101 TL.
  • Arkadaşlar bu oyun nasıldır? Güzel mi? ve steamdan aldığımda bu oyunu nasıl türkçeleştiricem? Almayı düşünüyorum da kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170

Arkadaşlar bu oyun nasıldır? Güzel mi? ve steamdan aldığımda bu oyunu nasıl türkçeleştiricem? Almayı düşünüyorum da kararsız kaldım.
    Zevkler ile alakalı bir şey aslında '' güzel mi ? '' sorunuz Birimizin beğendiği bir şeyi bir diğeri beğenmeyebilir. Fakat genel olarak oyun büyük bir kitleden çok olumlu tepkiler aldı. Şahsi düşüncemde kendini tekrarlayan oyunun tamamen dışına çıkılmış cidden uğraşılmış oynanabilir güzel bir oyun. Özellikle indirim de devam ediyor steam de vereceğiniz parayı fazlasıyla hak eden bir oyun.

Normal senaryo yaması kurulumu için DataPc.Forge dosyasını Assassin's Creed Origins dosyalarının kurulu olduğu yere atmanız ve '' taşı ve değiştir '' diyerek yama kurulumunu yapabilirsiniz.

Türkçe DLC kurulumu için yamayı oyunun dlc_30 klasörüne atacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyhunYcl -- 29 Aralık 2018; 2:42:3 >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.