Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
57
Favori
149.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bu sefer Türkçe oldu.


    Ama bazı yerler İngilizce kalmış.


    Yarım saat oynayıp kapattım şimdi tekrar gireyim dedim açılmıyor oyun. Allahım sen sabır ver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 13 Ocak 2019; 23:41:42 >




  • Ben yamayı indirdim, oyuna girdim, her şey tamamen türkçe diyen biri var mı ?

    Bir sistem yapmaya çalışıyorsunuz tamam ama belli ki şuan hazır değil. Bu yamayı öncekiler gibi bize ulaştırsanız biz de bu yama için daha fazla uğraşmasak olmaz mı?

    Sonra bu sistemi oturtursunuz önümüzdeki yamalarda kullanırsınız. 2 gündür yama için uğraşıyoruz.
  • Şimdi ben tam anlayamadım ilk mesajda sadece ana senaryo yaması var sanırım DLC yamalarını nereden indireceğiz?
  • deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt
    Knk üstündeki kıyafetin adı ney ? nereden aldın ?
  • arkadaşlar merhaba, ac origins ve hidden ones ı bitirdim. hidden ones ana oyunla baya bağlantılıydı ama the curse of the pharaohs ana oyunla bağlantılı mı yoksa tamamen ayrı m?
  • ana senaryo ve the hidden ones dlc yamaları daha önce kuruluydu cmd ekranında dlc_30 klasöründe iki dosyayı bulamıyor yani yama hiç açılmıyor aynı sorunu yaşayan var mı?
  • O zırh isu zırhı olarak geçiyor. Bildiğim kadarı ile onu elde edebilmek için oyun içerisinde ki taş çemberlerin hepsine gidip yıldızları hizalamak gerekiyor. Bunu tamamladıktan sonra mezarlar dan elde edilen sarı renkte silika adın da altına benzer kaya parçaların dan 50 adet toplamak gerekiyor. Bu 2 aşamayı tamamladıktan sonra Sfenks anıtının arkasında altında gizli bir geçit var oradan girerek yerin altına doğru ilerliyorsunuz yolun sonun da tapınak gibi bir yer var orada toplamış olduğunuz silika taşlarını vererek zırhı elde ediyorsunuz. Madde madde özetleyecek olursak :)

    1-) Taş çemberlerin hepsini gidip yıldızların hepsini hizalayın

    2-) Mezarlar dan 50 adet silika taşı toplayın

    3-) Sfenks'in arkasın da bulunan küçük bir oyuk var oradan geçip yer altına doğru ilerleyin tapınağa ulaştığınız da taşların karşılığın da zırhı alabilirsiniz.
  • cagribass C kullanıcısına yanıt



    Türkçe yapmayı başardım ( Orijinal Oyun ) fakat kalıcı olmuyor her oyunu açtığınız da tekrar ingilizce oluyor geçici bir çözüm buldum 5 kez denedim ve her defasın da türkçe oldu said beye de ilettim. Sıra sıra anlatacağım bu dediklerimi yaparsanız olur. Eliniz de güncel DLC RAR dosyası ve İlk sürüm güncel olmayan DLC rar dosyası olması gerekmekte.


    1-) UPlay hesabınızı açın ve açık kalsın.


    2-) Oyunun dosyalarını steam üzerinden doğrulatın.


    3-) Senaryo ve DLC dosyalarını '' 7zip '' ile açarak öncelikli olarak senaryo kurulumunu yapın. Daha sonra GÜNCEL DLC dosyası ile normal kurulumu yapın. Senaryo ve Hidden Ones DLC'si türkçe olacak fakat '' Curse of the Pharaohs DLC'si türkçe olmayacak.''


    4-) Oyunun kurulu olduğu yere yani '' Assassins Creed Origins '' klasörüne girip GÜNCEL olmayan DLC rar içerisin de ki amd_ags_x86 dosyasını ''Assassins Creed Origins'' bu klasöre atın.


    5-) Daha sonra oyunun kurulu olduğu yer yani '' Assassins Creed Origins '' klasörün de ki acodlc ( exe olmayan diğer program) ile 2. kez dosya yüklemesi yapın. Tekrar hesanıza giriş yaptın ve oyunun otomatik olarak açılmasını bekleyin.


    Özet ile

    Oyunu sadece kurulu olduğu klasör '' Assassins Creed Origins '' içerisin de ki acodlc ( exe olmayan ) program ile çalıştırın. 1 Tam kurulum dan sonra 2. kez acodlc programı sayesinde cmd ekranı ile dosyalarınızı tekrar yükleyin. 2. Kez dosya doğrulamasından sonra oyununuz türkçe olacaktır.




  • Evet arkadaşlar burada bir anlam karmaşası var. Bu bir kurulum programı değil. Bu programı yamayı korumak için yaptık, oyunu kapattığınız anda yama silinir ve oyunu kendi exesi üzerinden çalıştırırsanız Türkçe olmaz. Yamalar çalınıp dağıtıldığı için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldık.
  • orasını anladıkta programı tekrar açtığımzda türkçe olmuyor bir daha, napcağımızı şaştık, sıkıldım yani bir türkçe oynayıp bir ingilizce olmasından, dün türkçe oynadım ama bugün çalışırıyom tekrar türkçe yapmıyor oyunu, nedir bunun çözümü
  • oyun açılmadan önceki son hali de bu
  • said bey tamam yamanızı korumanız için yaptığınızı anlıyoruz. Fakat yamayı kurmayı başarsak bile oyuna girip çıkınca tekrar ingilizce oluyor. Oyunu bir seferde bitirmemiz veya her seferinde bir daha yamayı kurmamız gerekiyor. Yani bu şekilde uğraşmak mümkün değil. Yamayı korumak için yamayı kullanmayı engellemiş oluyorsunuz.

    Benim ricam şudur, 4 gündür yamanın düzgün bir halde olmasını ve oyunu oynamayı bekliyoruz, bunun için uğraşıyoruz. Artık kimse uğraşmadan yamayı bu programla korumaktan vazgeçip önceki yamalardaki gibi, ana senaryonun yaması gibi bize bu yamayı dosya şeklinde ulaştırın, artık bu kargaşa bitmiş olsun.

    Sizin yamanızı korumanızı da sonuna kadar destekliyorum. Bu yamayı atlayın. Önünüzde zaman olacak, o arada oyuna her girdiğimizde yamayı tekrardan kurmak zorunda olmadığımız, yamanın da korunduğu bir yol bulabileceğinize inanıyorum.
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt



    Söylediğim adımları uygularsanız sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz. Paylaştığım bu görseller 5 dk önce çektiğim resimlerdir. Sorunsuz şekilde oynuyorum ben. Uplayi açın ve açık kalsın sürekli.İlk sefer de kurulumu yaptığınız da senaryo ve hidden ones DLC'si türkçe olacak diğer DLC olmayacak. 2. Kez exe ile değil de oyunu kurmuş olduğunuz klasörün içerisinde ki acodlc programını kullanarak cmd ekranı ile dosyalarınızı doğrulatın. Oyun açılmayabilir ilk sefer de tekrar acodlc programını kullanarak cmd ekranı ile dosyalarınızı doğrulatın. Mutlaka türkçe oluyor.


    ( ORİJİNAL OYUNDA DENENDİ )

    1-) UPlay hesabınızı açın ve açık kalsın.


    2-) Oyunun dosyalarını steam üzerinden doğrulatın.


    3-) Senaryo ve DLC dosyalarını '' 7zip '' ile açarak öncelikli olarak senaryo kurulumunu yapın. Daha sonra GÜNCEL DLC dosyası ile normal kurulumu yapın. Senaryo ve Hidden Ones DLC'si türkçe olacak fakat '' Curse of the Pharaohs DLC'si türkçe olmayacak.''


    4-) Oyunun kurulu olduğu yere yani '' Assassins Creed Origins '' klasörüne girip GÜNCEL olmayan DLC rar içerisin de ki amd_ags_x86 dosyasını ''Assassins Creed Origins'' bu klasöre atın.


    5-) Daha sonra oyunun kurulu olduğu yer yani '' Assassins Creed Origins '' klasörün de ki acodlc ( exe olmayan diğer program) ile 2. kez dosya yüklemesi yapın. Tekrar hesanıza giriş yaptın ve oyunun otomatik olarak açılmasını bekleyin.


    Özet ile

    Oyunu sadece kurulu olduğu klasör '' Assassins Creed Origins '' içerisin de ki acodlc ( exe olmayan ) program ile çalıştırın. 1 Tam kurulum dan sonra 2. kez acodlc programı sayesinde cmd ekranı ile dosyalarınızı tekrar yükleyin. 2. Kez dosya doğrulamasından sonra oyun açılmaz ise aynı işlemi tekrar yapın ( exe olmayan ) program ile çalıştırın acodlc programı sayesinde cmd ekranı ile dosyalarınızı tekrar yükleyin. Oyununuz türkçe olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyhunYcl -- 14 Ocak 2019; 13:42:56 >




  • CeyhunYcl kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık, teşekkür ederim. Yapmaya başlayayım.
  • CeyhunYcl kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Deniyorum şimdi inşallah olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagribass -- 14 Ocak 2019; 15:40:42 >
  • 1-) oyun dosyalarını tamamen orjinal haline getirin, uplay veya steamden dosyaları dorulatarak mesela

    2-) origins ana senaryo yamasını kurun

    3-) sitede yenilenmiş heralde, yeniden dlc yamalarını indirin

    4-) içinden çıkan 2 dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atın

    5-) acodlc olanını çalıştırın, yamayı çalıştır deyin, sitedeki üyeliğinize girip subscriptions a tıklayın

    6-) oyun açılacak ama dlc türkçe olmayacak

    7-) oyundan çıkıp bir kez daha acodlc yi çalıştırıp aynı işlemleri yapın, oyun açıldığında dlc türkçe hale gelecek

    8-) oyunun kendi exe dosyasını hiç kullanmayacaksiniz, oyuna hep bu acodlc den gireceksiniz

    9-) oyundayken oyunu aşağa almaya çalışmayın oyunu kapatıyor

    10-) ben denedim bu şekilde oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagribass -- 14 Ocak 2019; 17:8:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HK-47

    Evet arkadaşlar burada bir anlam karmaşası var. Bu bir kurulum programı değil. Bu programı yamayı korumak için yaptık, oyunu kapattığınız anda yama silinir ve oyunu kendi exesi üzerinden çalıştırırsanız Türkçe olmaz. Yamalar çalınıp dağıtıldığı için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldık.
    Anlamadığınız şey şu Said bey, yamayı herkese bedava yapsanız bile bağış atmak isteyen, bedava kullanmayı kendine yediremeyen adam yine para atar zaten. Ama koruma getirmeniz korsancıları durdurmayacaktır. Hatta eminim ki birileri koruma sisteminizi kırmaya çalışıyordur.



    Umrunuzda olmayacak ama yine de yazayım dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama kurulumu sistemini değiştirmeden önce abonelerinize keşke haber verseydiniz. Oyunu her oynamak isteyişimde hesabıma giriş yapmak benim istemediğim bir şey çünkü bilgisayarım her an internete bağlı olmayabiliyor (internetimiz kesildiğinde "dur bi oynayayım" demiştim, tabi ki yamayı kuramadım) ve ayrıca hesaba giriş yapmak da sıkıcı bir şey. Öncelikle sistem değişikliğini abonelerinize haber vermeliydiniz. Bu hususta yanlış yaptınız. Bazı arkadaşlar gibi ben de bu DLC yamasını ve Batman yamasını eski sistemle biz abonelere vermeniz gerektiğini düşünüyorum. (Batman'ı de ekledim çünkü onu da bekliyorum ve o yamada da böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagribass

    1-) oyun dosyalarını tamamen orjinal haline getirin, uplay veya steamden dosyaları dorulatarak mesela

    2-) origins ana senaryo yamasını kurun

    3-) sitede yenilenmiş heralde, yeniden dlc yamalarını indirin

    4-) içinden çıkan 2 dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atın

    5-) acodlc olanını çalıştırın, yamayı çalıştır deyin, sitedeki üyeliğinize girip subscriptions a tıklayın

    6-) oyun açılacak ama dlc türkçe olmayacak

    7-) oyundan çıkıp bir kez daha acodlc yi çalıştırıp aynı işlemleri yapın, oyun açıldığında dlc türkçe hale gelecek

    8-) oyunun kendi exe dosyasını hiç kullanmayacaksiniz, oyuna hep bu acodlc den gireceksiniz

    9-) oyundayken oyunu aşağa almaya çalışmayın oyunu kapatıyor

    10-) ben denedim bu şekilde oldu.
    ben her girdiğimde dosyaları doğrulatmıyorum bile 1 kere acodlcyi çalıştırıyorum oyuna giriyor türkçe olmuyor çıkıp tekrar aynı işlemleri yapıyroum türkçe oluyor 2 gündür 3 saat falan oynadım mis gibi bazı yerler ingilizce kalmış ama sıkıntı yok şuanlık




  • Yama programına kullanıcı adı ve şifreyi hatırlama özelliği eklenecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.