Şimdi Ara

Abisi tarafından tecavüze uğrayan genç kız intihar etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aysun Altay (22) kısa bir süre önce Manisa'da abisi tarafından tecavüze uğradı. Bunalıma giren genç kız Kütahya'da erkek arkadaşının tabancası ile intihar etti.

Yaşanan olay öğlen saatlerinde Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve trafik takip işleri yapan erkek arkadaşı M.Y'ye ait olan iş yerinde sekreterlik yapan Aysun Altay, kaldığı evindeki ruhsatsız tabanca ile kendisini kalbinden vurarak intihar etti. Olaydan sonra eve gelen erkek arkadaşı M.Y. tarafından yatağın içerisinde hareketsiz halde olan Aysun Altay'ın cesedine otopsi yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdiler.

Bu olaydan öncede iki kez bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu söylenilen Aysun Altay'ın memleketi Manisa'da abisi tarafından tecavüze uğradığı ve abisinin cezaevinde olduğu, yaşadığı bu olayın ardından da Manisa'dan Kütahya'nın Domaniç ilçesine geldiği söylendi.

Aysun Altay'ın intihar etmeden önce günlüğüne erkek arkadaşı M.Y'ye not yazdığı öğrenildi. Notunda ise 'Hayattan ve yaşadıklarımdan bıktım. Arkamdan sakın üzülme' demişti.

Yetkilier Aysun Altay'ın erkek arkadaşı olan M.Y'ye ait tabanca ile kendi kendini vurduğunu ve olay ile ilgili bir çok yönde araştırmaların yapıldığı söylendi.

http://www.orghaber.com.tr/m/?id=3044

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adi şeref yoksunu herif.
  • Bunun gibilere idam şart. Şerefsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 31 Temmuz 2015; 12:54:52 >
  • o na "abi" demeyelim yani gercekten tanimlanamayacak bir varlik

intihar etmek asla dogru ve cozum degil ama kizcagizin yasadigi cok agir bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 31 Temmuz 2015; 12:55:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür ve idam yasaksa, böyle varlıkların cezası nasıl verilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

o na "abi" demeyelim yani gercekten tanimlanamayacak bir varlik

intihar etmek asla dogru ve cozum degil ama kizcagizin yasadigi cok agir bir olay

kendini kızın yerine koy sende intihar edersin
  • Oha ulan bu nasıl bir iğrençlik ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanlık nereye gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

o na "abi" demeyelim yani gercekten tanimlanamayacak bir varlik

kendini kızın yerine koy sende intihar edersin

hayir, etmem

ayrica konumuz bu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 31 Temmuz 2015; 13:01:59 >
  • Old boy aklıma geldi. Onu izlerkende bir insan neden boyle birsey yapma gereksinimi duyar diye anlam veremedim sonra bunları yapanların insan olamayacagını anladım

• olm bu ney lan

• Ülkemden utandım bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Ülkemden utandım bu nedir

ben her gun biraz daha utaniyorum.. kendi kardesine tecavuz eden, cocuklara yan gozle bakabilecek kadar asagilik olan bu insanlar bir de muslumanim diye geciniyor ya. kizinin namusu ugruna onu oldurebilecek kadar vahsi ve kansiz insanlar mesela su an cumaya gitmedigimi gorse beni taslar.

• Kelimeler yetmiyor anlatmaya böylelerini varya of
  • düşündürücü

• Belli ki Erkek arkadaşı kızı kabullenmiş, hayata tutunabilecekken intaharı seçmiş. Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Belli ki Erkek arkadaşı kızı kabullenmiş, hayata tutunabilecekken intaharı seçmiş. Yazık

Aynen erkek arkadaşı iyi biri anlaşılan.

• Ceza evinde ona çok daha beterini yaşatmışlardır ama kız asla unutamayacağı iğrenç bir olay yaşamış tek diyeceğim böyle insanlar kazığa oturtulmalıdır
  • İdam idam idam.

• Abi dediğin kardeşini korur lan, ırz düşmanı köpek herif. Allah belanı versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 31 Temmuz 2015; 14:39:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.