Şimdi Ara

ABİMİN DAYAKLARINDAN BIKTIM YA YETER (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam ewlendi boşandı 1 çocuğu war 30 yaşında hala çocuk gibi

küçüklükten beri bana sürekli işkence edio. bugün bize misafirliğe gelmiş beni uyandırmak için odama girmiş, bi anda koşup koşup üstüme atladı. deprem oluyo üstüme çığ düşüyo sandım çığlık atarak uyandım bana bakıp kahkaha atıo. acı çekmemden zevk alıo

tuvalet yapıorum gelip ışığı kapatıyo, bağrınıyorum ışığı aç diye kahkahalar atıyo

pet şişeden su içiyorum gelip şişeye vurup üstüme döküo, hala çocukmuşuz gibi sürekli el şakaları yapıo

YA BU ADAM 30 YAŞINDA YAPTIKLARI NORMAL Mİ

kişisellik gereği odamın hep kapısı kilitli olur. herif ne zaman eve gelip kapımı açmaya çalışıp açamasa (hiç kapımı da çalmaz) OLİSSSS AYIP VİDEOLAR MI İZLİYORSUN KAPIN NİYE KİLİTLİ OĞLUMMMM diye annemler duysun bağrınıyo. allah belanı versin diyorum bu sefer üstüme saldırmaya başlıyo. babamın yanına koşarak gidiorum ancak o zaman bişi yapamıyo

abim diye karşılık vermiyorum ama ARTIK DÖVMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

küçükken 2 kez kolumu, 1 kez boynumu kırdı. bebekken beni 2. kattan düşürdü. kolamın içine deterjanlar döküp karışım yapıp beni hastanelik etti. hepsinde küçüğüm diye dövemedim ama yavaştan yaşlanmaya başlıyor. yaşlansın bakalım neler yapacağım ben ona

+MİSAFİRLİĞE NE ZAMAN GİTSEK BENİ UTANDIRIYOR. 1000 KEZ UYARDIĞIM HALDE KÜÇÜKKEN YAPTIĞIM UTANDIRICI HER ŞEYİ ANLATIYOR. NE YAPAYIM BEN BUNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 14 Mayıs 2020; 17:7:22 >

• "küçükken 2 kez kolumu, 1 kez boynumu kırdı. bebekken beni 2. kattan düşürdü. kolamın içine deterjanlar döküp karışım yapıp beni hastanelik etti. "

Abi değil ruh hastası sanki !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

"küçükken 2 kez kolumu, 1 kez boynumu kırdı. bebekken beni 2. kattan düşürdü. kolamın içine deterjanlar döküp karışım yapıp beni hastanelik etti. "

Abi değil ruh hastası sanki !
    HEPSİNİ BEN DE ONA AYNEN YAPACAĞIM AZ KALDI.

KARA LİSTEYE ALDIM
  • aa ben de kardeşlerime böyle yapıyorum lan

• Bir de gelip konu açmışsın burada benden kaçamazsın gel buraya
  • ABİN OLDUĞUNA EMİNMİSİN

• Resmini atarsan abinin sana kişilik analizini çıkartıp ondan nasıl korunacagın hakkında bilgi verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: building07

ABİN OLDUĞUNA EMİNMİSİN
    hyr düşmanım
  • Senin yaş kaç emmi?
  • Dövebiliyorsan döv kesinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw iki şaka yaptık hemen bura gelip konu açmışsın. Neyse kapıyı aç bi, bişey sölicem.

• Olum adam seni seviyo lan

• Csb

• Çıkar göster görsün

• senee onun gazozuna ilac at

• Ona güzel bir SOSİSLİ hazırla aranızdaki buzlar erir böylece SOSİSLİ yerken aklına OLİSS gelir

• Csb ama güldürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.