Şimdi Ara

Abimi Dövdüm. Gelin Dertleşelim.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 2 ye gidiyorum , yaşım küçük değil Burayı okudukdan sonra wireless ı kapattım
  • METNİN DOĞRUSU BU BEYLER

Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük değil..

Ben çok güçlü sayılmam, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden bütün bilgisayar aletlerini aldım. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar sürekli televizyon izledim. Pis yediliyi çok seviyorum. Abim var birde. evde bana bişeyler sorup duruyor. Bende ona canım abim diyorum. o devam edince çok mutlu oluyorum. Sonra bana gülerse ezilip büzülüyorum. Özür diliyorum... Sokakta sürekli arkama bakarak yürürüm. Çünkü korkuyorum. Safinaz gibi kol kaslarım var. Tabi ben böyle yapınca bana tip tip bakanlarda oluyor. Hemen koşarak kaçıyorum. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra üstüme yürüdü. Annemin yanına kaçtım hemen. neyse annem ağlayınca dövmekten vazgeçti.

Benim en büyük hayalim: Herkesin dost olduğu çiçekli bir çiçek imparatorluğu kurmak! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa sarılır öperim. Ama Smackdownculara sarılmam orda john cena var. O hızlı koşuyor beni yakalar falan sonra...

Geçen kızılayda gidiyorum. Adamın biri önüme düştü. Bende çaktırmadan sıvışarak kaçtım. Neden yaptım bilmiyorum ama korkmuştum ben. sonra çok üzüldüm tabi bundan. adam yerden kalkıp beni kovalıyormuş. bir kez daha kaçtım. abim koştu geldi beni kurtarıcaktı. bırak diyorum bırakmıyor. sonra salak abim dayak yedi ben de kaçtım. Çiçek imparatorluğu çalışmam vardı sonuçta.

Boyum 1.50 abiminki 1.70. alıyorum altıma ağız burun . galiba bu sefer fazla abarttım. babamla abim bir oldular ellerinde dildo.. tabi ben korkak olduğumdan daha çok olduğundan dövemediler..Kaçtım. Ama dildo olmasaydı tecavuze uğramazdım..

Neyse sizce çiçek imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?

• Lise 2 ye gidiyo yasi kucuk degil ama beyin yasi haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blok+okumayın.
  • Benim mesajlarım niye siliniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

METNİN DOĞRUSU BU BEYLER

Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük değil..

Ben çok güçlü sayılmam, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden bütün bilgisayar aletlerini aldım. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar sürekli televizyon izledim. Pis yediliyi çok seviyorum. Abim var birde. evde bana bişeyler sorup duruyor. Bende ona canım abim diyorum. o devam edince çok mutlu oluyorum. Sonra bana gülerse ezilip büzülüyorum. Özür diliyorum... Sokakta sürekli arkama bakarak yürürüm. Çünkü korkuyorum. Safinaz gibi kol kaslarım var. Tabi ben böyle yapınca bana tip tip bakanlarda oluyor. Hemen koşarak kaçıyorum. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra üstüme yürüdü. Annemin yanına kaçtım hemen. neyse annem ağlayınca dövmekten vazgeçti.

Benim en büyük hayalim: Herkesin dost olduğu çiçekli bir çiçek imparatorluğu kurmak! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa sarılır öperim. Ama Smackdownculara sarılmam orda john cena var. O hızlı koşuyor beni yakalar falan sonra...

Geçen kızılayda gidiyorum. Adamın biri önüme düştü. Bende çaktırmadan sıvışarak kaçtım. Neden yaptım bilmiyorum ama korkmuştum ben. sonra çok üzüldüm tabi bundan. adam yerden kalkıp beni kovalıyormuş. bir kez daha kaçtım. abim koştu geldi beni kurtarıcaktı. bırak diyorum bırakmıyor. sonra salak abim dayak yedi ben de kaçtım. Çiçek imparatorluğu çalışmam vardı sonuçta.

Boyum 1.50 abiminki 1.70. alıyorum altıma ağız burun . galiba bu sefer fazla abarttım. babamla abim bir oldular ellerinde dildo.. tabi ben korkak olduğumdan daha çok olduğundan dövemediler..Kaçtım. Ama dildo olmasaydı tecavuze uğramazdım..

Neyse sizce çiçek imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?

bunu da okuyun lan

• pazımınatör 2
  • Tebessüm ettim.

• Hıkaye guzel guldum ama AĞIR İLKOKULLUSUN be birader...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Hıkaye guzel guldum ama AĞIR İLKOKULLUSUN be birader...!

Anam abimi konuda buldum beyler.Bi sorarmısınız senın kardesın sana el kaldırsa ne olur dıye
  • Bence afrika'da kurmalısın bu imparatorluğu.
  • MAĞARA
  • Aylar önce verildi lan bu kimi kandırıyon sen biz bunamadık herhalde abi bakış açısından okumuştuk. Kendini çok mu akıllı sanıyon

• saçmalık

• ne diyo bu okumayın
  • biri ilk konunun linkini atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

hatırlamayanları alın kenera bunlar yeni üye

aynen.... bu arada hikaye iyiydi

• lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük değil

Bunu gördüm okumayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnvictusTR

/>

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.