Şimdi Ara

Abimi Dövdüm. Gelin Dertleşelim.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rothture

Aylar önce abi ağzından konusu açılmıştı. " Kardeşim kas imparatorluğu kurucam diyor. İzlediği çizgi filmlerden oluyor hep. Ne yapayım ? " diye konu açılmıştı. Bu ona diss heralde

Buna kas derler kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloğu yedi
  • blok atanlar adres verin adres...

Döverim hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

hatırlamayanları alın kenera bunlar yeni üye

2007 üyesiyim önceki konuyu bilmiyorum.

yani?

• Okumayın diyenleri dinledik bakalım acil çıkış !
  • çalıntı csb
  • Daha nickinde hayır yok senin

• Ben ettim siz etmeyin.
    Blok! :-D

• eski hikaye la bu çoğu kişi bilmiyo adam resmen copy paste yapmış

emek hırsızı seniiiiiiiiiii
  • BUNU HATIRLAMAYANLAR VAR

• Adın Mehmet ve dövüş manyağı mısın
  • blok.
    okumayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 29 Mart 2013; 13:41:10 >
  • Üye israfı.
  • Gerçek olanlar:
    quote:

Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük..

Ben çok güçsüzüm, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden eve bütün kas geliştirme aletlerini almak istedim ama babam izin vermedi. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar hiçbirşey yapamadım. Abim var birde. evde ona bişeyler sorup duruyorum. Onda bana gerizekalı diyor. Ben devam edince yumrukluyor beni kum torbası gibi. Sonra yere düşünce kaslarını gösterip ne güzel dövdüm diyor.. Sokakta kambur kambur yürürüm. Safinaz gibi kollarım var. Tabi böyle olunca bana tip tip bakanlar dövüyor beni yolda. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra babamın yanına kaçtım hemen. Babamın yanında dövdü beni.

Benim en büyük hayalim: Herkesten dayak yiyip, şamar imparatorluğu kurmak ! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa dayak yerim. Ama Smackdownculardan ayrı dayak yerim. john cena var benim adamım. onuda başşamarcı yapacam şamar imparatorluğuna

Geçen kızılayda gidiyorum. Ayağım takıldı, adamın birin önüne düştüm. Oda çaktırmadan tekmeyi karın boşluğuma geçirdi. Neden yaptı bilmiyorum ama hakettim bence. Çok keyif aldı tabi bundan. Ben yerde kıvranıyordum, bir tane daha sert tekmeyi bir geçirdi aynı bölgeye. abim koştu geldi adamı tutuyor. adam bırak diyor, o bırakmıyor. bıraksa adam öldürebilirdi beni. böylece herkes beni döver, şamar imparatorluğunu kurabilirdim. Tabi benim hayalimi ertelediği için abime evde bir güzel laf ettim. Neyse daha erken nasıl olsa.

Boyum 1.70 abiminki 1.90. alıyor beni altına ağız burun dalıyor. galiba bu sefer fazla abarttı. babamla abim bir oldular ellerinde sopayla beni dövdüler. tabi ben tıfıl olduğumdan çok hırpalandım. Ama sopa olmasaydı bu kadar hırpalanmazdım.

Neyse sizce şamar imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 29 Mart 2013; 14:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Gercek olanlar:
    quote:

Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük..

Ben çok güçsüzüm, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden eve bütün kas geliştirme aletlerini almak istedim ama babam izin vermedi. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar hiçbirşey yapamadım. Abim var birde. evde ona bişeyler sorup duruyorum. Onda bana gerizekalı diyor. Ben devam edince yumrukluyor beni kum torbası gibi. Sonra yere düşünce kaslarını gösterip ne güzel dövdüm diyor.. Sokakta kambur kambur yürürüm. Safinaz gibi kollarım var. Tabi böyle olunca bana tip tip bakanlar dövüyor beni yolda. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra babamın yanına kaçtım hemen. Babamın yanında dövdü beni.

Benim en büyük hayalim: Herkesten dayak yiyip, şamar imparatorluğu kurmak ! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa dayak yerim. Ama Smackdownculardan ayrı dayak yerim. john cena var benim adamım. onuda başşamarcı yapacam şamar imparatorluğuna

Geçen kızılayda gidiyorum. Ayağım takıldı, adamın birin önüne düştüm. Oda çaktırmadan tekmeyi karın boşluğuma geçirdi. Neden yaptı bilmiyorum ama hakettim bence. Çok keyif aldı tabi bundan. Ben yerde kıvranıyordum, bir tane daha sert tekmeyi bir geçirdi aynı bölgeye. abim koştu geldi adamı tutuyor. adam bırak diyor, o bırakmıyor. bıraksa adam öldürebilirdi beni. böylece herkes beni döver, şamar imparatorluğunu kurabilirdim. Tabi benim hayalimi ertelediği için abime evde bir güzel laf ettim. Neyse daha erken nasıl olsa.

Boyum 1.70 abiminki 1.90. alıyor beni altına ağız burun dalıyor. galiba bu sefer fazla abarttı. babamla abim bir oldular ellerinde sopayla beni dövdüler. tabi benim tıfıl olduğumdan çok hırpalandım. Ama sopa olmasaydı bu kadar hırpalanmazdım.

Neyse sizce şamar imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?

• Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1568

Efsane konu falan demişsiniz onu bilmiyorum atın okuyalım ve güldürdün dostum

http://forum.donanimhaber.com/m_51286530/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.