Binbaşı
14 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme
Toplam: 93 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar baslikta belirttigim gibi Samsung 65" Curved tv'nin enerji tuketimi nedir urun icin Ups almam gerekse kac Kv'lik birsey almam gerekli yardimci olacak varmi.?
Merhabalar arkadaşlar hesap satılıktır detaylar resimlerdedir.İlgilenen arkadaşlar PM üzerinden irtibata geçsinler.

Fiyat:700TL

REFERANSLARIM

ALISVERIS IKI TARAF ARASINDA YAPILIR ALICI VE SATICI.
SATICI URUNUN FIYATINI BELIRLER ALICI ISE URUNUN FIYATINI BEGENIR VEYA PAZARLIK YAPAR.
3. KISILER LUTFEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMASIN.

Merhabalar arkadaşlar Köy binası 9 105lvl köy satılıktır köyün özellikleri resimlerde mevcuttur.

Fiyat : 250TL

Takas düşünmüyorum.!

İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilirler..

Merhabalar arkadaşlar Başakşehirde ikamet ediyoruz Pazar sabah 6.00'da aracımız çalındı
34 F 0058 BMW X5 2014 model Füme rengi. Kameralardan gördüğümüz kadarıyla 3 şerefsiz maskeli eldivenli
eve girip 15 dakka içerisinde çıkıyorlar mevkiiye dadanan bir çete var zaten yine onlar büyük ihtimal.. Zannediyorumki aracı şuana kadar
ya sınır dışına çıkartmışlardır ya da parçalamışlardır ama bir umut buraya yazıyorum gören eden olursa
Polisi bilgilendirsinler diye..Teşekkürler..

3 hafta önce düğünümüz'den kalan fotoğraflar var birtek bunları bulabildim..

Arkadaslar merhaba bende vakit geçirmek için oynuyorum oyunu fakat ne doğru dürüst bir Clanım var nede savunma ve
savaşmak için taktiğim varsa önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
Arkadaşlar merhabalar FC4 steam üzerınden aldım ilk olarak Uplay girişi yapamadım
DNS değiştirip o sorunu çözdüm oyunu başlat dediğim zaman Far Cry 4 logosu geliyor ekrana oyun açılıyor gibi olup Yanıt Vermiyor diyor
donup kalıyor siyah ekran nedir bu işin çözümü anlayan arkadaşlar varsa yardım lütfen..

Sistem Özelliklerimde sorun yok gayet güçlü ve güncel bir bilgisayarım var.. Şimdiden teşekkürler.

Konuyu oyun bölümüne açtım ama bakan olmadı oyüzden buraya'da açtım..
Arkadaşlar merhabalar FC4 steam üzerınden aldım ilk olarak Uplay girişi yapamadım
DNS değiştirip o sorunu çözdüm oyunu başlat dediğim zaman Far Cry 4 logosu geliyor ekrana oyun açılıyor gibi olup Yanıt Vermiyor diyor
donup kalıyor siyah ekran nedir bu işin çözümü anlayan arkadaşlar varsa yardım lütfen..

Sistem Özelliklerimde sorun yok gayet güçlü ve güncel bir bilgisayarım var.. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar;
Justprogaming çatısı altında Counter Strike Source - Global Offesive - Team Fortress 2
serverlerimiz aktifitr bütün oyuncu arkadaşları aramızda görmek isteriz..

Detaylı bilgi için SİTEMİZİ ziyaret edin.
Server IP'lerine BURADAN ulaşabilirsiniz.
Taslaklarım kısmı sacma olmus bence konuya anket eklensın cıkan sonuca gore ıslem yapılması taraftarıyım..!
Merhabalar.
Dukkan sayfasından herhangı bır urunu kaldırdıgımızda "ILANINIZ KALDIRILMISTIR" dıye ayrı bır sayfa acıyor
burada Dukkan sayfasına yonlendırılme olması gerektıgını dusunuyorum...
NOT:Tarayıcı olarak Mozılla kullanıyorum Chorme veya IE'de farklı bır yonlendırme varmı bılmıyorum..
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Sattığım ürünlerde belirtilenin dışında herhangi bir kusur bulunursa sorgusuz sualsiz para iadesi..

ALISVERIS IKI TARAF ARASINDA YAPILIR ALICI VE SATICI.
SATICI URUNUN FIYATINI BELIRLER ALICI ISE URUNUN FIYATINI BEGENIR VEYA PAZARLIK YAPAR.
3. KISILER LUTFEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMASIN.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
My Monster
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS3
Steam
qwertydevil34
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.058
İkinci El Bölümü Mesajları: 396
Konularının görüntülenme sayısı: 43.700 (Bu ay: 541)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 146 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.