Şimdi Ara

Abdullah Gül'den Salvolar 'Polemiğe Girmek İstemiyorum Arkadaşlarla'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemde zat, yandaşları ve trollerince eleştiri ve iftira yağmuruna tutulan 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma Namazı çıkışı açıklamalar yaptı.

“GAZETECİLERİN TUTUKSUZ YARGILANMASINI HEP SÖYLEDİM”

“OHAL İNŞALLAH SON KEZ UZATILIR”

Gazetecilerin AKP ile kendisi arasında yaşanan gerilime ilişkin bir soruya Gül “Şimdi bu konularla ilgili polemiğe girmek bana yakışmaz dolayısıyla her şey zaten ortada. Herkes birbirini biliyor.
    Polemiğe girmek istemiyorum arkadaşlarla.” dedi. Gül bir muhabirin “Kırgın mısınız?” sorusuna ise yanıt vermedi.

Kaynaklar:http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-abdullah-gul-konustu-2171053/
    http://www.haber7.com/guncel/haber/2522719-abdullah-gul-elestirilere-cevap-verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 12 Ocak 2018; 20:50:5 >

• Kendisi Cumhurbaşkanı iken hiç ağzını açmazdı öyle ara sıra açıklama yapardı milli bayramlarda da hep hasta olurdu.

Sırf Ak Parti'ye muhalif olduğumuz için bu adamı destekleyeceğimizi falan mı düşünüyor acaba ???

Anıtkabir'e gitmemek için olduğu hastalıkları hatırlasın ve siyasete girmesin boş yere.
  • Abdullah Gül desteklediğim bir isim değil ama konuşmaları akıcı kibar beyefendi tarzda ve bilgili duruyor iyi eğitim almış birisine benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    adam doçent.ayrıca bir sürü kitabı var.bazıları gibi önlisans mezunu değil.öyle tahtadan okumasına da gerek yok.kendi başına cümle kurabiliyor.
  • Hmm. Diğer millet vekillerinin neden suspus olduğu anlaşıldı. Hiçbiri sesini çıkarmıyor. CB. Sağ koluydu. Şimdi, f?tocu vatan haini ilan edildi l. Vayyybee, nereden nereye...

• Kendisi Cumhurbaşkanı iken hiç ağzını açmazdı öyle ara sıra açıklama yapardı milli bayramlarda da hep hasta olurdu.

Sırf Ak Parti'ye muhalif olduğumuz için bu adamı destekleyeceğimizi falan mı düşünüyor acaba ???

Anıtkabir'e gitmemek için olduğu hastalıkları hatırlasın ve siyasete girmesin boş yere.
  • Abdullah Gül bu hareketten geliyor ve yol arkadaşlarının ne kadar acımasız olabileceklerini bizden daha iyi biliyor.o nedenle korkması doğal, sorun bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

adam doçent.ayrıca bir sürü kitabı var.bazıları gibi önlisans mezunu değil.öyle tahtadan okumasına da gerek yok.kendi başına cümle kurabiliyor.

Önlisans'da kahkaha attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Abdullah Gül bu hareketten geliyor ve yol arkadaşlarının ne kadar acımasız olabileceklerini bizden daha iyi biliyor.o nedenle korkması doğal, sorun bizde.

Adam Cumhurbaşkanı ve Akp'den erken ayrıldığı için yapılan pisliklerin içinde %90 yok.Cumhurbaşkanlığı yapmış adamı neylesuçlayabilirler?Adam darbeyle gelmemiş bir şey olmamış.Kenan Evren'e bile birşey yapamadılar hocam.Sadece sembolik olarak rütbesi söküldü ama gir tsk'nın sitesine eski G.Kurmay başkanlarına orada kapı gibi resmi var...

Akp gibi bir yapılanmayı anca Meral Akşener,Abdullah Gül ve Bülent Arınç yıkabilir.Sonuçta ülke bu forumdan ibaret değil,sokağın ne dediği önemli ama Beşiktaş sokakları değil.Bağcılar önemli,Fatih önemli oralar'a oynamak gerek diğer yerler zaten Akp ye zırnık koklatmaz.

Adamların kalelerine saldırmadan başarı gelmesi imkansız arkadaşlar.Bakın Başbakan ve Cumhurbaşkanı haldır huldur hala miting peşinde koşşuyorlar açılış filan bahanesiyle.

Peki nede?İnanın yada inanmayın bu ülkede erken seçim olacak.Bunu okuyan siyasetçiler de ona göre hamlelerini yapmalı.Chp mesela sedçim harici gezmiyor hiç.Seçimde de en son 2015 yılının haziran seçimlerinde hakkıyla propoganda yaptığını hatırlıyorum.

Ankara'dan İstanbul'a yürümelerini propoganda olarak algılamıyorum gerekliydi yapıldı.Bugün iktidar dolayısı ile değeri bilinmesede ileride değeri bilinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Abdullah Gül desteklediğim bir isim değil ama konuşmaları akıcı kibar beyefendi tarzda ve bilgili duruyor iyi eğitim almış birisine benziyor.

MI6 ajanı bu adam bi araştır nerede yüksek lisans yapmış Exeter Üniversitesinde bide MI6 ajanlarının eğitildiği üniye bak anlarsın zaten bu arada akp destekçisi değilim açtığım konulardan yazdığım mesajlardan görürsün ama ülkedeki bir çok siyasetçi böyle mesela bahçelide CIA ajanı hatta türkeş zamanında bahçeli ve ailesine dikkat edilmesi gerektiğini söylemiş vs biraz araştırırsan hepsini bulabilirsin bunlar uydurma şeyler değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfelaith

quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Abdullah Gül bu hareketten geliyor ve yol arkadaşlarının ne kadar acımasız olabileceklerini bizden daha iyi biliyor.o nedenle korkması doğal, sorun bizde.

Adam Cumhurbaşkanı ve Akp'den erken ayrıldığı için yapılan pisliklerin içinde %90 yok.Cumhurbaşkanlığı yapmış adamı neylesuçlayabilirler?Adam darbeyle gelmemiş bir şey olmamış.Kenan Evren'e bile birşey yapamadılar hocam.Sadece sembolik olarak rütbesi söküldü ama gir tsk'nın sitesine eski G.Kurmay başkanlarına orada kapı gibi resmi var...

Akp gibi bir yapılanmayı anca Meral Akşener,Abdullah Gül ve Bülent Arınç yıkabilir.Sonuçta ülke bu forumdan ibaret değil,sokağın ne dediği önemli ama Beşiktaş sokakları değil.Bağcılar önemli,Fatih önemli oralar'a oynamak gerek diğer yerler zaten Akp ye zırnık koklatmaz.

Adamların kalelerine saldırmadan başarı gelmesi imkansız arkadaşlar.Bakın Başbakan ve Cumhurbaşkanı haldır huldur hala miting peşinde koşşuyorlar açılış filan bahanesiyle.

Peki nede?İnanın yada inanmayın bu ülkede erken seçim olacak.Bunu okuyan siyasetçiler de ona göre hamlelerini yapmalı.Chp mesela sedçim harici gezmiyor hiç.Seçimde de en son 2015 yılının haziran seçimlerinde hakkıyla propoganda yaptığını hatırlıyorum.

Ankara'dan İstanbul'a yürümelerini propoganda olarak algılamıyorum gerekliydi yapıldı.Bugün iktidar dolayısı ile değeri bilinmesede ileride değeri bilinir.

Hocam yeni bir yüz lazım emin ol ak parti içinde Davutoğlu'nun desteği bile Gül'den fazladır.Gül güvenilecek bir adam değil kaç sefer çark etti yine çark etti.Artık kimse bu seferlik oy vermek istemiyor vermez.
    Bağcılar konusu benimde örneğimdir , Bağcılar'daki adama Chp'nin en ufak bir vaadi yok , Ak parti en azından yırtma ümidi veriyor diye.
    Arınç emin misin ? Dikkat edersen sesi çıkmıyor , damadı sebebi ile bence mümkün değil.
    (Arıncı zerre sevmem ama en azından vicdanı olan bir adam ve net kötü değil)

• Gül ve Davutoğlu bu dünyaya susup pısmaya gelmiş gibi. Rte adamlara küfür etse, vatan haini, asmalıyız dese yine "polemiğe girmek parti açısından iyi olmaz, kendisine ve görüşlerine saygımız vardır" derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden farkına varsaydınız abdullah bey. Rte tarafından kandırıldınız.

• ss alın yorumları ss. bu adam 2007 de cb seçilmesin diye taklalar atanların bugünki yorumlarını ss alın sırf eşi başörtülü diye bu adama küfürler edenlerin yorumlarını ss alın bu bir ibrettir. hatta bir gif vardı ibrat alınıyor diye tam yeri
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Hocam iktidar’ı zaten alabileceklerini düşünmüyorum.Meral Akşener alabilir sadece iktidar’ı lakin onun da koalisyon ve mhp’nin baraj altı kalmasıyla gerçekleşebilir.Benim akp gibi bir yapıyı yıkmaktan kastım onlar gibi düşünen insanlar’a örnek vermekti.

Akp seçmeninin Abdullah Gül’ün hain ilan edilmesine göz yumucağını sanmıyorum.Tabi büyük bir huloggg diyen kesimi kast etmiyorum lakin %50 nin 5 te biri’nin dikkatini çekmesi yeter.zaten seçime kadar birbirlerine düşerler.Artık kavga edicek birileri kalmadı,birbirlerinden başka...

Bu arada Bağcılar örneğindeki gibi benim gibi düşünen birini görmek beni sevindirdi.

Meral Akşener’in avantajı da hem yeni bir parti hemde bu tarz yerlere oynamaya çalışıyor.Umarım hepimizi şaşırtarak yüksek bir oy oranı alır.Hayırlısıyla diyemiyorum akp iktidarından hayırlı olucağını az çok tahmin edebiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elfelaith

Hocam iktidar’ı zaten alabileceklerini düşünmüyorum.Meral Akşener alabilir sadece iktidar’ı lakin onun da koalisyon ve mhp’nin baraj altı kalmasıyla gerçekleşebilir.Benim akp gibi bir yapıyı yıkmaktan kastım onlar gibi düşünen insanlar’a örnek vermekti.

Akp seçmeninin Abdullah Gül’ün hain ilan edilmesine göz yumucağını sanmıyorum.Tabi büyük bir huloggg diyen kesimi kast etmiyorum lakin %50 nin 5 te biri’nin dikkatini çekmesi yeter.zaten seçime kadar birbirlerine düşerler.Artık kavga edicek birileri kalmadı,birbirlerinden başka...

Bu arada Bağcılar örneğindeki gibi benim gibi düşünen birini görmek beni sevindirdi.

Meral Akşener’in avantajı da hem yeni bir parti hemde bu tarz yerlere oynamaya çalışıyor.Umarım hepimizi şaşırtarak yüksek bir oy oranı alır.Hayırlısıyla diyemiyorum akp iktidarından hayırlı olucağını az çok tahmin edebiliyorum.

Akp seçmeni için sadece rte var. Başka hiç kimse yok.

Akpnin kurucuları için de çok ağır toplar vardı. Her kesimden insan vardı içlerinde. Şimdi şu listeden kimin adı sanı duyuluyor?

"Ahmet Aktaş, Alaaddin Büyükkaya, Ali Babacan, Ali İhsan Arslan, Ali Aydın Dumanoğlu, Ali Yüksel Kavuşdu, Ayşe Böhürler, Ayşenur Kurtoğlu, Binali Yıldırım, Burhan Kuzu, Bülent Arınç, Bülent Gedikli, Cemal Kamacı, Erdal Öner, Erol Oral, Fatih Recep Saraçoğlu, Fatma Ünsal, Güldal Akşit, Gürsoy Erol, Habibe Güler, Halil Caner Doğaneli, Halil Ürün, Halil İpek, Hasan Cüneyt Zapsu, Hasan Murat Mercan, Hayati Yazıcı, Hüseyin Tuğcu, Mete Doğruer, İbrahim Çağlar, İbrahim Özal, İdris Şahin, İlhan Albayrak, İsmail Safi, İsmail Tatlıoğlu, İsmet Uçman, Lokman Ayva, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Deniz Olgun, Mehmet Gazioğlu, Hilmi Güler, Mehmet Nail Berzek, Mehmet Özdilek, Mehmet Tekelioğlu, Mehmet Yaşar Öztürk, Belma Satır, Muammer Kakı, Mevlüt Çavuşoğlu, Muharrem Karslı, Muharrem Tozçöken, Murat Yalçıntaş, Mustafa Öztürk, Mustafa Ünal, Nazif Gürdoğan, Nazım Ekrem, Nimet Çubuklu, Nur Doğan Topaloğlu, Nuray Oral, Nurettin Canikli, Osman Nuri Filiz, Raşit Küçük, Reha Dönemeç, Remziye Öztoprak, Sami Güçlü, Sema Karabıyık, Sema Ramazanoğlu, Serap Yahşi Yaşar, Süleyman Gündüz, Şaban Dişli, Tamer Özyiğitoğlu, Tayyar Altıkulaç, Yasemin Şimşek, Yaşar Yakış, Yusuf Özertürk, Ziyaettin Yağcı"

Nasıl 1984 kitabında devrimi birlikte yapan ekip daha sonra ortadan kaybolup tek adam olarak büyük birader kaldıysa akpde de aynısı oldu. Yani bugün akp çıkıp gül vatan hainidir dese ve ertesi gün taksim meydanında sallandırılsa akp tabanından bir çıt çıkmaz.

• İyi parti beklenenden fazla oy alacak. AKP den rahatsız olan bir sağ seçmen kitlesi var. Mhp bu kitle için alternatif olamıyordu. AKP'de yılların iktidar yorgunluğu var. Kadrolaşması imam-hatip ve ilahiyatçı ağırlıklı yürüyor ve bu işten rahatsız olan çok insan var.

Ancak AKP MHP ile de anlaştı, seçim sistemini işlerine gelecek şekilde düzenleyecekler. Dar bölge sistemini getirerek İyi partinin önünü kesebilirler. Ancak bu sefer de Hdp doğuyu silip süpürür. Bahçeli her zamanki gibi çok vahim hatalar yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.