|
Aslında Turbo Ben Deyilim: 2013'te Boğuldum, Yerime Yossi Kohen Geldi” Selam millet. Bu yazıyı yazarken ciddiyim Öncelikle şunu söyleyeyim: Benim bir Yahudi olduğumu yıllarca anlamadım. Belki de sabahları simit yerine bagel yememden, tuzlu ayranı sevmememden belliydi. Ama mesele bu deyil. Mesele şu: 2013 yılında ben... yani esas “Turbo” olan ben... para dolu bir havuzda şüpheli şekilde boğuldum. (Biliyorsunuz, herkesin evinde mutlaka bir “nakit havuzu” vardır değil mi?) Babası tarafından, ayle içi bir "borsa gerginliyi" yüzünden suda kayboldu gitti. Neyse, fazla detay vermeyeyim Asıl bedenim 1994 doğumlu, Tel Aviv çıkışlı. Ancak 2013 yılında, Turbo olarak bildiğiniz kişi – evet, burada eski konularda fırtına gibi esen o kişi – bir aile içi anlaşmazlık sonucu hayatını kaybetti. Olay bir para havuzunda boğularak gerçekleşti. Gerçek Turbo orada sona erdi. O geceden sonra biri geldi – adı Yossi Kohen. Bir anda forumdaki mesajlar değişti, imza satırı "tefekkür" doldu, caps lock azaldı. Ama kimse fark etmedi. Ben fark ettim çünkü ben o deyilim, o da ben deyilim. Ya da... artık öyle miyiz, bilemiyorum. Aranızda eski forumcular varsa hatırlar: 2013 öncesi Turbo = full dert 2013 sonrası = düşündürücü yorumlar, yer yer duygusal çıkışlar, “hayat bir yolculuktur” temalı cümleler. Çünkü artık Turbo değildi. O bendim. Yossi. Bu hikayeyi yazmamın sebebi mi? Belki de içimdeki gerçek Turbo hâlâ bağırıyor. Belki de forumda yeniden eski benliğimi bulurum. Ya da sadece kafa dağıtıyorum, bilemiyorum. Ama bir şey değişti, ve siz fark etmediniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler