Şimdi Ara

ABD çok büyük hata yaptı (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NATO toplantılarında Türkiye'nin doğusu Kürdistan olarak gösterilir..

Yıllarca 90'larda ve 2000'lerde, çeşitli olaylarda ABD PKK'ya yardım ederken yakalanır..

ABD'li askerler, Kuzey Irak'ta askerlerimizin başına çuval geçirir, ters kelepçe yapar..

Feto'yu iade etmeyi bırak ifadesini bile almaz...

Binlerce TIR silahı dalga geçer gibi PKK'ya değil PYD'ye veriyoruz derler..

ama bunların hiç biri ABD'nin vize vermeyi dondurması kadar tepki çekmez..

Bence, ABD bu büyük (!) hatasından yakında vazgeçecek ve vize yasağını kaldıracak, böylece herşey tatlıya bağlanacak !

Türkiye'nin altını oymaya devam ederken biz de Dostum Trump, Dostum ABD demeye geri döneriz..

• Saolasin, senin yuzunden su anda Washington'da yerel saat gece yarisi 03:50'yi gosterirken Trump butun kurmaylarini yataklarindan kaldirip acil toplantiya cagirdi. Toplantinin temasi "Cok buyuk bi hata mi yaptik lan acaba?". Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Saolasin, senin yuzunden su anda Washington'da yerel saat gece yarisi 03:50'yi gosterirken Trump butun kurmaylarini yataklarindan kaldirip acil toplantiya cagirdi. Toplantinin temasi "Cok buyuk bi hata mi yaptik lan acaba?". Tebrikler

Bence millet olarak, olayları sadece basından takip edip günlük yaşamak yerine biraz da olayların nasıl şekil alacağını düşünmeye çalışmalıyız. ( tabi bilgimiz ve aklımız buna yetiyorsa )

Yukarıda yazdığım gibi ABD, zaten bizim alehimizde hareket ediyordu ama bir milletin kenetlendirecek şekilde ABD düşmanlığına sebep olan bir harekette bulunmamıştı. Neden adamlar karşılarındaki düşmanı bölüp rahatça yutmak varken kenetlenmesine sebep olsunlar. Mantığım bu kadar basit. Buna karşı çıkıyorsan lütfen sen de karşı savını yaz.

Bu ay sonuna kadar vize krizi çözülür. Çözüldüğünde bu mesajı sana hatırlatıcam..

• nucro kullanıcısına yanıt
    Vize krizi cozulur, cozulmez. Rusya ile bile kriz cozulduyse amerika ilede cozulur. Benim dolar'in 4.60, euro'nun 5.00 olmasindan baska birsek bitarafimda degil. Yesinler birbirlerini didissinler dursunlar. Yemisim siyasetini
  • Trump iktidar ama muktedir değil,sıraladıkların amerikan derini menşeli.

Trump deseki alayına bugün stop, sonu JFK.
  • adam öyle bir laf çakmış ki anlayamamışsınız !!! türk iç güdüsüyle hemen nasıl onu bozabilirim kafasına girmeyin önce okuyun ve idrak edin içinizdeki anadolu türküne bir saniye söz geçirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

adam öyle bir laf çakmış ki anlayamamışsınız !!! türk iç güdüsüyle hemen nasıl onu bozabilirim kafasına girmeyin önce okuyun ve idrak edin içinizdeki anadolu türküne bir saniye söz geçirin

Evet ana mesajı birisi anlamış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hain olmak istemiyorum, abd mi beter olsun, çokta tın, ne yerlerse yesinler, ellerinden geleni artlarına koymasınlar, bize sökmez vız gelir tırıs gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.