Şimdi Ara

Abartılacak Bir Durum Yok, Takıma Destek Çıkın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzde sezonun bence en önemli maçı var. Eğer kazanırsak bütün sorunlar rafa kaldırılacak ve taraftarların tepkisi büyük ölçüde dinecek. Bu dönemeçte Aykut Kocaman ve ya Alex aleyhine konuşmak kimseye birşey kazandırmaz. Bu tip hareketler rakipleri sevindiriyor ama farkında değilsiniz. Tamam iki tarafında hataları var mutlaka. Aykut Kocaman'ın da küçümsenemeyecek hataları oldu Alex'in de. Ama bu kavganın devam etmesi FENERBAHÇE'miz için hiç iyi olmaz. Bugün yapılacak Aziz Yıldırım - Alex görüşmesinde zaten olay tatlıya bağlanacaktır. Bize düşen Spartak Moskova maçına iki gün kala takımımıza sonuna kadar destek olmaktır. O maçtan sonra alınacak sonuçlara göre eleştiriler yapılır mutlaka ama önce bu maçı kazasız belasız atlatmamız lazım. Bunların bilincinde hareket edelim arkadaşlar, yazılı ve görsel basında çıkan, amacı FENERBAHÇE'mizi karıştırmak olan haberlere prim vermeyelim

• Kesinlikle destek olmamız gerek!
  • hangı sorun rafa kalkacak? 2. fatıh terım dönemı basladı haberınız yok..asıl sorun cl ye girersek olur..sence bu takım haftada 3 macı (özellıkle bırtanesı avrupanın en güçlü takımlarıyla olacak) kaldırabılırmı? şu selcugun yobo ya verdıgı pası görmedınızmı yahu rezıl olacaz cl de yemın ederım..
  • Bölünmeyelim destek olalım.
  • takım sağlam bir revizyona gitmesi gs minimum 3 yıl üst üste şampiyon . SS alın demişti dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

takım sağlam bir revizyona gitmesi gs minimum 3 yıl üst üste şampiyon . SS alın demişti dersiniz.

aynen kardesım dıyorum 2. ft dönemı basladı..bunu baslatan bizim yönetıcılerımıze aykuta herkeze yazıklar olsun..dun besıktas deplasmanında gs yı ızledım deplasman degıl sankı kendı evınde oynadı..umut şow yaptı resmen..yahu bız neden alamayız böyle adamları anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

takım sağlam bir revizyona gitmesi gs minimum 3 yıl üst üste şampiyon . SS alın demişti dersiniz.

aynen kardesım dıyorum 2. ft dönemı basladı..bunu baslatan bizim yönetıcılerımıze aykuta herkeze yazıklar olsun..dun besıktas deplasmanında gs yı ızledım deplasman degıl sankı kendı evınde oynadı..umut şow yaptı resmen..yahu bız neden alamayız böyle adamları anlamıyorum..

2. fatih terim dönemi neyse ben de onu anlamadım. 2.si geçeli yıllar oldu. En son kadıköyde cigara tüttürüyordu ikinci döneminde. Bu 3. olacak. Başarılı olacağının garantisini de kimse veremez. Dün nasıl kazandıklarını gördük Allah aşkına. Geçen sene o kadar rahatlığa rağmen son saniye alabildiler şampiyonluğu. Başımızda neler varken. Fatih Hoca çok iyi bir antrenör kötü demiyorum ama bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Kendi takımınıza güvenin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

2. fatih terim dönemi neyse ben de onu anlamadım. 2.si geçeli yıllar oldu. En son kadıköyde cigara tüttürüyordu ikinci döneminde. Bu 3. olacak. Başarılı olacağının garantisini de kimse veremez. Dün nasıl kazandıklarını gördük Allah aşkına. Geçen sene o kadar rahatlığa rağmen son saniye alabildiler şampiyonluğu. Başımızda neler varken. Fatih Hoca çok iyi bir antrenör kötü demiyorum ama bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Kendi takımınıza güvenin

ben 96-2000 arasını çok ıyı hatırlıyorum..gs nın bu kadrosu ve takım havası aynı ozamankı gıbı..2. donemınde zaten gs de maddi sorunlar vardı oyuzden normal ama ınan bence bu sefer öyle degıl..hem bu sefer yönetimleride kuvvetlı, stad var para var..şampıyonlugu son sanıyede aldılar demene katılmıyorum 9 puan fark attılar lig bıtımınde bıze asıl önemlı olan bu..play off u ben açıkçası oynanmıs bıle kabul etmıyorum tamamen dıgıturk para kazansın dıye yapılmıs bır olaydı...

bızım ise her sene iyiye gıdecekken her sene kötuye gıden yönetımımız ve kadromuz var..örnegin zamanında hakan bılal kutlualp vardı bu yönetımde o gıttıkten sonra adam gıbı yıldız yabancımı transfer edıldı? hakan bilal i gönderen kım tabıkıde skandallar kralı başkanımız yıldırım..

saçma sapan transferlerle, yeteneksız td ler ile yıne gs nın gerısınde kaldık ne dıyım ne bu yönetımı ne bu hocayı hiçbirini affetmıycem..

• quote:

SS ni aldım kardeşim. Takım iyi değil diyoruz ama şu an bile ligimize göre ortalamanın üstünde.

Kale = ligin üstünde.
    Defans = ligin üstünde
    Hücum= ligin üstünde.
    Orta saha = vasat.

bugün hangi takımın forveti antep,vaslui ve gs maçlarındaki sow'un attığı o zor golleri atabilir. Kuyt meselesine girmiyorum. Salih'i eğer Topal'ın yanına monte edip, şu korkak teknik adamımızdan kurtulursak üst üste şampiyonluk kazanmak zor değil.

Ligdeki en yakın rakimizi ele alalım.

son 3 maçta 6 gol yemiş bir takım. tek avantajını biliyoruz. orta sahamızın net olmadığı şu zamanlarda biraz düşük oynamamız normal. Ne kadar adam akıllı oyunu özlesekte lig yeni başladı daha zamanı var. Kadro olarak ligin açık ara en iyi takımı kanımca FB dir. Bir tane orta saha şampiyonluğu çözer.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

SS ni aldım kardeşim. Takım iyi değil diyoruz ama şu an bile ligimize göre ortalamanın üstünde.

Kale = ligin üstünde.
    Defans = ligin üstünde
    Hücum= ligin üstünde.
    Orta saha = vasat.

bugün hangi takımın forveti antep,vaslui ve gs maçlarındaki sow'un attığı o zor golleri atabilir. Kuyt meselesine girmiyorum. Salih'i eğer Topal'ın yanına monte edip, şu korkak teknik adamımızdan kurtulursak üst üste şampiyonluk kazanmak zor değil.

son 3 maçta 6 gol yemiş bir takım. tek avantajını biliyoruz. orta sahamızın net olmadığı şu zamanlarda biraz düşük oynamamız normal. Ne kadar adam akıllı oyunu özlesekte lig yeni başladı daha zamanı var. Kadro olarak ligin açık ara en iyi takımı kanımca FB dir. Bir tane orta saha şampiyonluğu çözer.

sağlam revizyondan kastım aykut ve orta sahası out, lass+salih in

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Kale = ligin üstünde.
    Defans = ligin üstünde
    Hücum= ligin üstünde.
    Orta saha = vasat.

sağlam revizyondan kastım aykut ve orta sahası out, lass+salih in

lass biraz beni düşündürüyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_Real_Madrid_C.F._season

Salih konusunda hiç şüphem yok. Harika bir yeteneği var. Mehmet Topal'ı kesmek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Topal da çok kaliteli biri. Tek sorun bana kalırsa klüp olarak genç futbolcu yetiştirmemiz.

• vallahi kusura bakmayında eğer takım dağılmasaydı zor görürdü şampiyonluğu galatasaray ama geçmişe mazi derler hakettiler aldılar :) öyle bir takım kurmuştuk ki özgüvenide tam inancıda tam süperdi sanki herşey , yazık oluyor aykut hocaya aynısını yapabilir daha iyisini bile yapabilir zmn vermemiz gerek adama alex istemiyorsa yapcak birşey yok önüne engel olarak çıkarmayalım alexi , kafa olarak rahat olamazsa adam ne yapabilir ki terime kimse laf geçiremiyor medyada tv de aykuta auuuwuwuwuuwuwu.....
  • Ya tamam takım çok kötü oynuyor, kondisyon yok, defans rezalet hepsine eyvallah.

Peki neden diğerlerini kıs kıs güldürüyoruz?

Bu kadar malzeme verilir mi?Bu kadar mı FB sevginiz?Fenerbahçeyi mahkeme kapılarında bölmeye güçleri yetmedi, taraftarı nasıl bu hale getirdiler?

Oyuna gelmeyin artık.Yeter.Destek olacaksanız olun.Olmayacaksanız da kesin sesinizi oturun ya da o çok imrendiğiniz diğer takımları tutun veya kendi takımlarınızı tutun.

Tamam ben de beğenmiyorum Kocaman'ı.Tamam iyi hoca da değil zaten.Ama kaç kez gol kralı olmuş, takımı şampiyon yapmış bir adam.En azından insani olarak kadınların yaptığı o rezalet hiç ama hiç yakışmadı.Kocaman sessiz sakin olduğundan dolayı anca cesaret edebildiler.Ayıptır ya...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben 96-2000 arasını çok ıyı hatırlıyorum..gs nın bu kadrosu ve takım havası aynı ozamankı gıbı..2. donemınde zaten gs de maddi sorunlar vardı oyuzden normal ama ınan bence bu sefer öyle degıl..hem bu sefer yönetimleride kuvvetlı, stad var para var..şampıyonlugu son sanıyede aldılar demene katılmıyorum 9 puan fark attılar lig bıtımınde bıze asıl önemlı olan bu..play off u ben açıkçası oynanmıs bıle kabul etmıyorum tamamen dıgıturk para kazansın dıye yapılmıs bır olaydı...

bızım ise her sene iyiye gıdecekken her sene kötuye gıden yönetımımız ve kadromuz var..örnegin zamanında hakan bılal kutlualp vardı bu yönetımde o gıttıkten sonra adam gıbı yıldız yabancımı transfer edıldı? hakan bilal i gönderen kım tabıkıde skandallar kralı başkanımız yıldırım..

saçma sapan transferlerle, yeteneksız td ler ile yıne gs nın gerısınde kaldık ne dıyım ne bu yönetımı ne bu hocayı hiçbirini affetmıycem..

yapmayın etmeyin.96-2000 yılları arasında galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu cümle alem biliyor. o dönemdeki maçlarının yüzde 90 ı dünkü gibi hakem desteğiyle kazanılmıştı. o dönemin başkanı haluk ulusoy gittikten sonra neden galatasaray çaptan düştü? bunları düşünün . o kadar övüp durduğunuz galatasaray'ın fenerbahçe'den hiçbir üstünlüğü yok. ne kadro olarak ne mali yapı olarak ne de yönetim olarak. dünkü maçta galatasaray'dan bir futbolcuyu fenerbahçe'ye koy deseler yalnızca selçuk inan'ı alırdım. o da malumunuz takımın orta saha eksikliğinden dolayı. takımınızla övüneceğiniz yere küçük görüyorsunuz. medya gazlamaları sizi fena etkilemiş anlaşılan. beyler bu takım bu sene yeni bir yapılanmaya girdi. alex oynasın ya da oynamasın bu sene oyun sistemi tamamıyla değişecek. sanıyormusunuz ki bu geçiş sürecinde takım her maçı 3-0,5-0 kazanacak. tabi ki beraberlikler, puan kayıpları vs. olacak. geçen sene ki galatasaray'ın ilk haftalardaki performansını düşünün. sezon bittikten sonra takım şampiyon olamazsa o zaman ben de sizin gibi eleştiririm. ama daha sezon başlayalı 4-5 maç olmuş. siz hemen ümidinizi yitirmişsiniz. devler liginde çeyrek final oynayan kadro bu kadronun yanında anadolu takımı gibi kalır.

hemen kıyaslayalım o dönemdeki kadroyu.

volkan demirel - hala oynuyor

edu dracena - yobo (bu eşleşmede tartışmasız yobo galip gelir)

lugano - egemen (eşit güçler diyebiliriz, bazıları lugano daha iyi diyebilir, anlayışla karşılarım)

vederson - hasan ali ( eşit güçler, ikisininde eksik yönleri var, kaldı ki hasan ali genç ve türk statüsünde oynayan bir oyuncu, eksik yönlerini çalışmakla kapatabilir)

gökhan gönül - hala oynuyor

kazım - krasic ( konuşmaya bile gerek yok)

maldonado - cristian ( ne kadar sevmesemde cristian bu eşleşmede açık ara önde)

aurelio - mehmet topuz ( mehmet topuz kesinlikle)

alex - hala oynuyor

deivid- kuyt (deivid'e haksızlık etmek isteme özellikle o dönem tek başına sırtlamıştı takımı ama genel performansa bakarsak kuyt 3-4 gömlek daha üstün kesinlikle)

semih - sow (gerek duymuyorum karşılaştırmaya)

daha bu kadroya giremeyen ( stoch,recep niyaz,caner erkin,bienvenu,sezer,semih,serdar kesimal,mert günok) gibi kaliteli futbolcular da o zamanki kadroda banko oynayabilecek oyunculardı.

bu takıma güvenin arkadaşlar . sonuna kadar arkasında durun

• quote:

Orijinalden alıntı: dagduran

quote:

quote:

quote:

quote:

yapmayın etmeyin.96-2000 yılları arasında galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu cümle alem biliyor. o dönemdeki maçlarının yüzde 90 ı dünkü gibi hakem desteğiyle kazanılmıştı. o dönemin başkanı haluk ulusoy gittikten sonra neden galatasaray çaptan düştü? bunları düşünün . o kadar övüp durduğunuz galatasaray'ın fenerbahçe'den hiçbir üstünlüğü yok. ne kadro olarak ne mali yapı olarak ne de yönetim olarak. dünkü maçta galatasaray'dan bir futbolcuyu fenerbahçe'ye koy deseler yalnızca selçuk inan'ı alırdım. o da malumunuz takımın orta saha eksikliğinden dolayı. takımınızla övüneceğiniz yere küçük görüyorsunuz. medya gazlamaları sizi fena etkilemiş anlaşılan. beyler bu takım bu sene yeni bir yapılanmaya girdi. alex oynasın ya da oynamasın bu sene oyun sistemi tamamıyla değişecek. sanıyormusunuz ki bu geçiş sürecinde takım her maçı 3-0,5-0 kazanacak. tabi ki beraberlikler, puan kayıpları vs. olacak. geçen sene ki galatasaray'ın ilk haftalardaki performansını düşünün. sezon bittikten sonra takım şampiyon olamazsa o zaman ben de sizin gibi eleştiririm. ama daha sezon başlayalı 4-5 maç olmuş. siz hemen ümidinizi yitirmişsiniz. devler liginde çeyrek final oynayan kadro bu kadronun yanında anadolu takımı gibi kalır.

hemen kıyaslayalım o dönemdeki kadroyu.

volkan demirel - hala oynuyor

edu dracena - yobo (bu eşleşmede tartışmasız yobo galip gelir)

lugano - egemen (eşit güçler diyebiliriz, bazıları lugano daha iyi diyebilir, anlayışla karşılarım)

vederson - hasan ali ( eşit güçler, ikisininde eksik yönleri var, kaldı ki hasan ali genç ve türk statüsünde oynayan bir oyuncu, eksik yönlerini çalışmakla kapatabilir)

gökhan gönül - hala oynuyor

kazım - krasic ( konuşmaya bile gerek yok)

maldonado - cristian ( ne kadar sevmesemde cristian bu eşleşmede açık ara önde)

aurelio - mehmet topuz ( mehmet topuz kesinlikle)

alex - hala oynuyor

deivid- kuyt (deivid'e haksızlık etmek isteme özellikle o dönem tek başına sırtlamıştı takımı ama genel performansa bakarsak kuyt 3-4 gömlek daha üstün kesinlikle)

semih - sow (gerek duymuyorum karşılaştırmaya)

daha bu kadroya giremeyen ( stoch,recep niyaz,caner erkin,bienvenu,sezer,semih,serdar kesimal,mert günok) gibi kaliteli futbolcular da o zamanki kadroda banko oynayabilecek oyunculardı.

bu takıma güvenin arkadaşlar . sonuna kadar arkasında durun

Yuh kardeşim yuh diyorum başka bir şey demiyorum.

• Evet gs de 2000 li yılların ruhu geri döndü. Bunun en garanti ispatıda arif ve burak kıyaslaması . Burak kesinlikle , muhteşem rol yaparak gs ye kazandırdığı penaltılarla ünlü Arif Erdem 'i aratmayacaktır.
  • Beyler kadromuz cok iyi. Orta sahaya transfer yapilirsa dahada iyi olur. Yapilmasa bile bu yil sampiyonlugun favorisiyiz, takimin tek ihtiyaci olan uyum. Bu sorununuda 2-3 haftaya atlatacagimizi dusunuyorum, umarim bu gecis surecinide en az puan kayibiyla bitiririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.