Şimdi Ara

A101 KABLOSUZ MOUSE 10 LİRAAAAA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
48.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet minik a4 Tech, 2 Adet GoSmarta 1 tane de şok marketten almıştım. Evde mouse dolu. Zamanında Gamer mouse diye 50 lira vermiştim senesi dolmadan bozuldu. Çok hassas işlerde çalışmıyor, süper oyuncuyum demiyorsanız alınır kullanılır. İnternet ofice işleri için 10 numara. Ucuz olanlarından alıyorum. Pili dert etmeyin BİM de satılan alcaline piller değme pillere taş çıkarır ve fiyatıda düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

2 adet minik a4 Tech, 2 Adet GoSmarta 1 tane de şok marketten almıştım. Evde mouse dolu. Zamanında Gamer mouse diye 50 lira vermiştim senesi dolmadan bozuldu. Çok hassas işlerde çalışmıyor, süper oyuncuyum demiyorsanız alınır kullanılır. İnternet ofice işleri için 10 numara. Ucuz olanlarından alıyorum. Pili dert etmeyin BİM de satılan alcaline piller değme pillere taş çıkarır ve fiyatıda düşük.

Bana minik lazim laptop icin bunlar eli agritir ya. Mini a4tech bende de vardi bozuldu , hicbir yerde bulamiyorum stok kalmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür ürünlerin pilleri fazla dayanmıyor, Yine de fiyat olarak iyi
  • gosmart markasının şarz aletleri ve kabloları nasıl acaba?
    şarz aleti (1000A) 7,95 TL
    usb kablo 4,95 TL
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum bu mouselari.. pile vereceginiz paraya 3 ayda logitech mouse alirsiniz... logitech alin 1 yil pil takmayi unutun... a101den alacaginiz mouse ile cinden bir kac dolara satilan mouselar ayni...
  • abi tamam bende logitech kullanıyorum ama bu mouse alınmaz gidin logitech alın demek neyin kafası? logitech en ucuz 30 lira şu anda, tamam pili 1 sene gidiyor ama bu bedavadan hallice bir paraya. atla deveyi mukayese etmeyin.

a 101 de mouse 9,95 tl. pili 3 ay gitse senede 4 tane pil yapar. bimde kaliteli alkalin pilin 4 tanesi 1,70 tl. ne yaptı şimdi hesaplayalım hep birlikte ;

9,95 = 9+9+5 = 23

1,70 = 1+7+0 = 8

4 tane pil = 4

mouse harf sayısı = 5

toplam = 40 yapar.

milliyetçi hareketin 40. yılı kutlu olsun. logitechciler ocak dışısınız

• Çok kalitesiz mouse'lar pil canavarı oluyor. Benim bir tane vardı da kendinin 10 katı para pil yediydi. Çekirdek gibi çitiyordu pilleri. :))
  • beyler çöp, ben aldım her bilgisayarı açtığımda alıcısını çıkartıp usb'ye tekrar takıyordum. Bazen bilgisayarım sürücü yüklenemedi hatası veriyordu. zaten hassasiyet yerlerde, oyun oynayamazsınız birde sürekli kopması nedeniyle sizi çıldırtır. Bim den logitech aldım 25-TL'ye kurtuldum.
  • 5 tl adetli kablosuz mouse temin edilir. ürünler sıfırdır sadece kutusu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

kesinlikle tavsiye etmiyorum bu mouselari.. pile vereceginiz paraya 3 ayda logitech mouse alirsiniz... logitech alin 1 yil pil takmayi unutun... a101den alacaginiz mouse ile cinden bir kac dolara satilan mouselar ayni...

Sene 2011 M705 Marathon mouse aldım, 2014 başında çift tıklama sorunundan ötürü merkeze bildirdim Hollanda'dan yeni ürün yolladılar sağolsunlar. Daha o zamandan beri 2. pilim bunlar. İlk duracell kullandım kutudan çıkan, şimdi BİM'in.

Yani 2011'den beri aynı mouse kullanıyorum 4. çift pilim bunlar.

Ciddi ciddi unuttum yalnız hangi zamanlar değiştiriğimi. Ama çift tıklama sorunu var meretin, kronik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: export20

Almayın arkadaşlar çöpün çöpü. Bime a4tech geliyor 15 lira falan sanırım. Adi pil ile 1 yıl kullandım daha yenı taktım 2. pili yeni taktım. Arkadaşa bu 101 dekınden aldık 10 gun sonra orta çark bozuldu

22 ye falan aldim hocam o mouse a101 den. Gercekten kalitesini ortaya koyuyor. Ergonomik acidan microsoft ve logitech yerine tercih etmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

Orijinalden alıntı: export20

Almayın arkadaşlar çöpün çöpü. Bime a4tech geliyor 15 lira falan sanırım. Adi pil ile 1 yıl kullandım daha yenı taktım 2. pili yeni taktım. Arkadaşa bu 101 dekınden aldık 10 gun sonra orta çark bozuldu

22 ye falan aldim hocam o mouse a101 den. Gercekten kalitesini ortaya koyuyor. Ergonomik acidan microsoft ve logitech yerine tercih etmistim

Simdi bu a4tech mouse nerde var mini olandan bahsediyoruz dimi?

• panriver P kullanıcısına yanıt
    Bim a101 surekli getiriyor hocam.

http://www.hepsiburada.com/a4-tech-g3-280a-2-4-ghz-kablosuz-v-track-usb-mouse-siyah-pm-bd500095

Mouse bu

• Bende var bi tane a101den almıştım 4-5 ay oldu arada tutukluk yapıyor ama kullanışlı yani. Pil ömrü logitech gibi beklemeyin tabi ayda 1 takarsınız
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Vatandan bir tane aldım bendede ani kapanmalar oluyordu tıklama yapınca geri açılıyordu duvardan duvara vurdum kaç kere en son pili değiştirmeyi akıl ettim

• Yandan tuşlu istiyordum ama bulamadım, standart mavi olanı aldım. İdare eder. Gerçi daha 15. dakikadan pili çıkartıp takmayı gerektirdi ama hayırlısı bakalım. 9,95 iyi fiyat ama.
  • Buna 10tl vereceğinize alın bi a4tech g3-280a.Fiyati 25-30tl(pil de icinde zaten) Hali ustunde bile cok rahat kullanabiliyosunuz.Eski logitech marka mouse'm masanın üstünde kullanılmıyordu. A4 tech alın,aldırın

• bime gelen 22.50 tl ydi çok daha kaliteli gidin onu alın.a4 tech
  • Yandan tuşlu olanı aldım. Kısa sürede sıkıntı çıkarmadı. Evdeki A4 Tech'e göre hafif ama malzeme kalitesi daha düşük (oyuncak hissi vermiyor değil). 10 lira için gayet iyi ama bence A4 Tech daha iyi (fazladan 10₺yı hakediyor)

• Bir kaç ay önce de vardı A101 de bu mavi olan, ele oturan ergonomik bir yapısı var. ısı var. 2 ay kadar

kullandıktan sonra (iş yerinde kullandım) farenin üst kısmında yer alan tekerleği bozuldu. Yukarı aşağı

yapmıyor sapıtıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.