A101 ELEKTRİKLİ BİSİKLET 1999TL

-
-
a 101de tanıdık yoksa zor, 27 mart gibi sarı sitede 2500den alınabilir.
-
220W çok az değil mi ? ayaktan destek almadan hızlanması zor gibi :D
-
kullanan insan varsa tavsiye verme şansı olabilir mi detaylı olarak yokus için nasıl kilo boy vs durumları saatlik performans durumları vb gibi konu için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtkrdagkullanan insan varsa tavsiye verme şansı olabilir mi detaylı olarak yokus için nasıl kilo boy vs durumları saatlik performans durumları vb gibi konu için teşekkürler.
Kullanmadım.
Ama yorumlarında 70 kilo olan birey için gayet uygun olduğu yazılıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
107 kiloyum alsam beni taşır mı? Yokuşta sıkıntı olur mu bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Kimsediil
107 kiloyum alsam beni taşır mı? Yokuşta sıkıntı olur mu bana.Bence iş görmez. 50lik aslında 80lik falan biseyler bak bence hocam. Veya spor
Ulan 3 sene önce 2. el spacy 110 alıyorduk bu fiyatlara taş gibi kurye motoru olarakta bilinir şimdi bunlara binmekte ne bileyim yokuş çıkmaz rampada belinizi ağrıtır anca küçük kasabadaysanız bakkala git gel işini görür artçı alamazsınız
-
çok kötü dandik ötesi boşverin almayın :)
https://www.akakce.com/elektrikli-bisiklet/en-ucuz-volta-vsm-fiyati,537815860.html
-
-
Tavsiye etmem.
Yokuşu boş ver normal yolda bile çileden çıkarabilir.
75 kg biriyim normal yolda hızlanıyor ama ani ivmelenme vs yok.
Son hızının kilidi açılıyor, biraz daha hızlı gidiyor.
-
-
Bence uzun vadede çöp.
-
Normal bisikletle düz yolda 30 km/h yaparsınız. Buna ne gerek var. Max hızı 25 km/h
quote:
Orijinalden alıntı: Hey I Dont Know
Bu mesaj silindi.Bugün kapımın önünde bu piskileti gördüm.
Üzerinde 17-18 yaşlarında genç kız vardı. Bir süre bekledikten sonra apartmandan çıkan genç kız bunun arka selesine bindi ve güle oynaya gittiler
İş yerinde duş alma imkanı yoksa ve takım elbise ile kullanmanız gerekiyorsa.
-
250 watt nedir allah aşkına 50 kg ağırlığı var. (Düzeltme : Youtube videolarında yokuş çıkıyor gözüküyor hatta baya rahat çıkıyor ama 50 kg nedir allah aşkına
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 25 Mart 2021; 12:55:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of Earth250 watt nedir allah aşkına 50 kg ağırlığı var. (Düzeltme : Youtube videolarında yokuş çıkıyor gözüküyor hatta baya rahat çıkıyor ama 50 kg nedir allah aşkına
)
Ben de aynısını düşünüyorum. Yalandan kondisyonu olan zaten çok rahat 150w çevirir bisiklette. 50cc motosiklet varken alınmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sabahın köründe a101 çalışanları ile beraber açtım dükkanı. Başka müşteri de yoktu. Önce mağaza müdürü geç gelecekmiş anahtarı evrakı yokmuş vs vs gelince haber vericez sizindir dediler. Kanıt olsun diye ıvır zıvır aldım saat 8:07 de 0001 nolu fiş elimde. Sonra depodan bisikletin fotosunu da çektim. Saat 12:30 gibi aradılar sözde bisikleti denemişler bozuk çıkmış servise gönderilecekmiş. İnanmadım mağazaya bizzat gittim hayırdır dedim siz mağazaya gelen ürünleri önce kendiniz mi deniyorsunuz dedim. Benim bildiğim satarsın bozuksa müşteri ya iade eder yada arıza servisine gönderir. Tamam bakıyım ürüne belki böyle kabul ederim alırım dedim bu seferde bu şekilde satamayız bölge müdürü aldı götürdü servise gidecek falan dediler. Adamlardaki ürün ile ilgili aşka şevke alakaya bak tam şüpheli hareketler.. Merkezi aradım şikayet kaydı oluşturdum elimdeki kanıtları belirttim, bölgeden dönüş yapacaklar bekliyorum. Bana kanıtlı olarak dönülmedikçe ortalığı ayağa kaldırmadan işin peşini bırakmayacağım |
a 101de tanıdık yoksa zor, 27 mart gibi sarı sitede 2500den alınabilir. |
Hersey iyi guzel ama bunu nerede sakliyorsunuz arkadaslar
|
Şikayetlerim sonucunda nerdeyse 1 ay sonra hakkım olan bisikletime kavuştum. Buradaki bölge müdürünün şahsi gayretleriyle bursadan iade edilmiş bir bisikleti getirtmek suretiyle sonunda teslim aldım. İlk izlenimlerim; oğlanla beraber bindik (toplam 125kg) alet gayet güzel |
fiyat uygun da olsa teknoloji gerisi bir alet .taşınmaz,korunmaz,piller jel agır ve dayanıksız narin ,paslanır sagı solu dökülür ..yolu düzgün büyük şehirdeyseniz en mantıklısı toplu taşımayada yanınıza alabileceginiz 350w bir scooter tercihen xiaomi gibi .10-15 kg agırlıgında al yanına ister eve cıkar ister toplu taşımaya bin . bunu kime tavsiye edebiliriz düzlügü çok alanda gün boyu getir götür işi yapan ,(yemek servisi vs gibi) işletmelere .bozuk yolu olan yazlık köy evi vs olanlara (düz arazi veya az yokuş ).dükkanda şarjda kalır saga sola servise cıkar ...normal kullanıcı bunun hantallıgından bir süre sonra sıkılır ..geç bir yorum oldu ama kaçıranların üzülmemesi adına yazdım . (bolca elektrikli bisiklet ve scooter kullandım ) |
Benzer içerikler
- rks rv10 yorum
- amazon indirimleri
- yandex pttavm 200
- samsung amazon prime
- morpa kampüs yaz tatili üyeliği
- letgo komisyon var mı
- black friday 2025
- yandex s****
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X