< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 ELEKTRİKLİ BİSİKLET 1999TL (2. sayfa)

-
-
50cc motosiklet ne kadar fiyatları? -
Geçen sene alacaktım ufak diye vazgeçmiştim biraz büyük olsa alınır gibi, fiyat baya uygun.
250 watt üzeri ehliyet gerekiyor o yüzden o sınırda koymuşlar
quote:
10) BİSİKLET: (Değişik:RG-21/3/2012-28240)
En çok 3 tekerleği olan ve üzerinde bulunan insanın adale gücü ile pedal veya el ile tekerleği döndürülmek suretiyle hareket eden ve yolcu taşımalarında kullanılmayan MOTORSUZ ARAÇTIR. Azami sürekli gücü 0,25 KW’ı geçmeyen, hızlandıkça gücü düşen ve hızı en fazla 25 km/saate ulaştığında pedal çevrilmediği takdirde gücü tamamen kesilen ELEKTRİKLİ BİSİKLETLER de bu sınıfa girer.
25km/saat hızı içindeki bir kabloyu çıkartınca iptal ediliyordu yani 40-50 filan yapabilir.
Vergisi yok.
Benzine göre tabi çok ucuz, 40 kilometrede 1 liradan fazla elektrik masrafı yapmıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
işe gidiş geliş yolunuzda fazla in çık yokuş yoksa bisiklet daha mantıklı. düz veya az eğimli yolda fazla yormaz terletmez diye düşünüyorum.
daha ucuza bisiklet alabilirsiniz. olur da ihtiyaç olursa tamir ve bakımı daha kolay.
-
Ben de almayı düşünüyordum ancak Youtube da bu bisiklet hakkında video çeken bir adamın kafama takılan soruya verdiği cevabı görünce düşünmeye başladım. Yaşadığım yer çok rampalı hâliyle bol bol rampalarda yukarı çekmesi gerekecek. Bu durumda da kısa sürede akü ömrünü doldurur diyor. Bu bisikletin en önemli parçasının aküsü olduğunu, zaten akünün bin liradan fazla ettiğini ve akü ölünce de haliyle çöp olacağını söylemiş. Bu yüzden artık pek sıcak bakmıyorum. Zaten dikkat ettim genellikle alanlar birkaç ay sonra nedeni bilinmez satıyor, uzun vadede kullanan daha görmedim diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bisikleti bir yıldan fazladır kullanıyorum. Köyle bağ evi arası 1,5 km. Resmen elim ayağım oldu. Tek masrafım yeni lastik oldu. Yokuş çıkmıyor diyenler olmuş. Bence onlar hiç kullanmamışlar. Henüz çıkmadığı hiçbir yokuş olmadı. Bu paralara bedava, bulan kaçırmasın. -
Kablo takılıyken 15 km limiti var sökünce maksimum 25 yapıyor. -
Doğrudur geçen senelerde gelen farklı modeller de vardı tabi fiyatı daha fazla idi bir de enflasyon faiz derken bunu da yine 2000 lirada tutmuşlar..
25 km hız da ufak ulaşımlar için yeterli olur.
Fiyat bence de uygun arabalarda motorlarda olduğu gibi vergi olsa 3.5-4 den başlayabilir bu ürünler.
Lastik neden .masraf çıkardı?
Temin etmesi kolay mı?
b*klanan cihaz 2 bin lira. scooter alsan daha pahalıya gelir. sarı sitede ürünüyle ilgili her türlü yalanı söyleyen karaktersizlerin ağız kokusunu ve nazını çekerek 2. el ürün almak mı, yoksa bu mu? kimseyle plan yapmadan şurada buluşalım diyip ne idüğü belirsiz kişilerle görüşmeden evine en yakın a101'de şansınızı deneyerek alabileceğiniz bir ürün.
cihaz iyidir kötüdür de forumda bazı salaklar her konu altına ikinci el önerisinde bulunuyor sanki bir tek onların aklına gelen dahiyane fikirmiş gibi, o sebeple yazdım.
fakat bunu alacaklar cihazın çok küçük olduğunu eğer bir de kiloluysanız arkadan sanki size saplanmış bir şeye biniyormuşsunuz gibi görüneceğini unutmayın. pazar yükü taşımaz, yeri de yok çünkü. tek çanta anca.
daha pahalı alternatif arayanlar volta vsx bakabilir aynı marka. yuki, kuralkan, kral ürünleri de denenebilir. tabi fiyat 5-10 bin arası oluyor o zaman ama daha çok iş görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 21 Mart 2021; 17:6:19 >
-
Bizim burdaki A101 de satışa girmiş bile. İnceledim ama acaba bana küçükmü gelir bilemedim. 1.90 boy 90 kiloyum. Hobi amaçlı almak niyetindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 21 Mart 2021; 18:51:35 >
Alınabilir tabi ama bence 170-85 kilo üzeri biraz sırıtır. Büyük boy seçeneği olsa alırdım 2000 TL bu zamanda çok uygun..
Bisiklet al diye yazanlar var şimdi orta halde başlangıç bisikletleri 2.5 binden başlıyor ve bunların üzerindeki jant lastik seti stok üründür yani kötüdür orta halde sadece bisiklet jant lastik setleri 1.5-2 binden başlıyor. Yani 2 binlik bisiklet başlangıç için bile zor.
Her mağazaya geliyor mu acaba. Birde fiziken mi gelir. İlk sırada olursak almamanız mümkün değil bence.
Fiziken koliyle geliyor. Zaten 50 kilo bişey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabanın bagaja girer mi bu?
motor akü modifiye edilip hız menzil arttırılabilir
-
Onların çoğuda al-satçı minimum 500 lira karla ilan açıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: ferman1987
"Berbat, kesinlikle almayın. 20 kilo çocuğu çekmiyor. 3 tekerlerkli bisiklet daha hızlı gidiyor" diyenler sabah 8'de teyzelerle sıra kavgası yapıyor :)
Ürün normalde dandikte elektrikli bisiklet piyasasına göre fiyatı uygun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 22 Mart 2021; 2:25:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yada çok benzerini kullanan gördüm, hafif yokuşta kaykay gibi ayakla itiyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X