< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Elektrikli motosikletler, çevre dostu ve uygun maliyetli ulaşım seçenekleri olarak giderek daha popüler hale geliyor. İster şehir içi gidip gelme ister uzun yolculuklar için bir motosiklet arıyor olun, en iyi elektrikli modelleri bulmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir rehber hazırladık.
En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri
Elektrikli Motor Tavsiyesi 2023
2023'ün en iyi elektrikli motosiklet modellerinden bazıları şunlardır:
3 Tekerlekli Elektrikli Motor Tavsiyesi
Denge veya stabilite konusunda endişeleriniz varsa, 3 tekerlekli bir elektrikli motosiklet sizin için iyi bir seçenek olabilir:
En İyi Elektrikli Motor Yorumları
En iyi elektrikli motosikletler hakkında derinlemesine yorumlar ve karşılaştırmalar için şu kaynakları ziyaret edebilirsiniz:
Elektrikli Motor Önerisi
İhtiyaçlarınıza en uygun elektrikli motosikleti seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:
Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, sizin için ideal olan en iyi elektrikli motosikleti seçebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Elektrikli motorlar pahalı, Çok profesyönel incelemeler ve kullanıcı yorumları yok. İyi olan markalar supersoco, silence, horwin bunlar zaten 50-60 bin, şimdi şöyle bir hesap yaptım; lityum pilli bir motor en ucuz supersoco cux 41000 10bin pilin maliyetiymiş, Bu pil 500 şarj döngüsü sağlasa 3 sene Motor full şarjla 75 km gittiği iddia ediliyor buna 55km desek 55 KM X 500 şarj ile 27.500km verecek. 10bin pil 3 sene sonra 15-20 olurda biz şimdiki fiyatı alıp, 10000/27500 km dersek km de 36 kr evde elektrikle şarj edeceğimiz için 50 kr diyelim. 2 litre yakan 50cc alsam şuanki 27 lira benzinle 2*27 54 liradan 54 kr . aynı fiyata geliyor tüketim. Elektrikli motor hiçte karlı değil bu hesaba göre + 50 cc alsan 25bine elektrikli 41bin %50 daha pahalı ilk alım. Şu hesaplarla insanlar bu yüzden almıyor demekki. |
|
|
ya haftasonu motorcu da baktık bu modele, adam bana KRAL KR 304 NEO modelini önerdi, ancak kafam iyice karıştı. Yokuşlarda Kral MotorKR-11 den dha iyi gider diyor. ürünleri incelediğimizde ise motor gücü ilkinin daha iyi. Bana karadeniz yokuşlarında kullanabileceğim iyi bir üç tekerli motor öneriniz var mıdır? aküsü jel yerine lityum daha mantıklı geliyor. |
|
merhaba ben bu modelin ikinci eliyle ilgileniyorum. bir tane buldum. ancak şarjı az gidiyormuş. satıcı aküleri değiştirecem dedi. bu aletin aküleri kaç paraya değişir acaba? hangi aküyü kullanmak gerekir? teşekkürler |
|