< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elektrikli motosiklet tavsiyeniz

-
-
Ben Volta VS2 almaya niyetlendim fakat artı ve eksilerini hiç araştırmadım. Tipi düzgün duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli motorlar pahalı,
Çok profesyönel incelemeler ve kullanıcı yorumları yok.
İyi olan markalar supersoco, silence, horwin bunlar zaten 50-60 bin,
şimdi şöyle bir hesap yaptım;
lityum pilli bir motor en ucuz supersoco cux 41000
10bin pilin maliyetiymiş, Bu pil 500 şarj döngüsü sağlasa 3 sene
Motor full şarjla 75 km gittiği iddia ediliyor buna 55km desek
55 KM X 500 şarj ile 27.500km verecek.
10bin pil 3 sene sonra 15-20 olurda biz şimdiki fiyatı alıp,
10000/27500 km dersek km de 36 kr evde elektrikle şarj edeceğimiz için 50 kr diyelim.
2 litre yakan 50cc alsam şuanki 27 lira benzinle 2*27 54 liradan 54 kr .
aynı fiyata geliyor tüketim.
Elektrikli motor hiçte karlı değil bu hesaba göre + 50 cc alsan 25bine elektrikli 41bin %50 daha pahalı ilk alım.
Şu hesaplarla insanlar bu yüzden almıyor demekki.
-
güzel analiz,
peki bu model nasıl?
piller lityum sanırım ve fiyat olarak benzililere yakın.
-
Tarzına hiçbişey diyemem,
Pilleri 5 tane jel miş lityum değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya haftasonu motorcu da baktık bu modele, adam bana KRAL KR 304 NEO modelini önerdi, ancak kafam iyice karıştı.
Yokuşlarda Kral MotorKR-11 den dha iyi gider diyor. ürünleri incelediğimizde ise motor gücü ilkinin daha iyi.
Bana karadeniz yokuşlarında kullanabileceğim iyi bir üç tekerli motor öneriniz var mıdır? aküsü jel yerine lityum daha mantıklı geliyor.
-
merhaba ben bu modelin ikinci eliyle ilgileniyorum. bir tane buldum. ancak şarjı az gidiyormuş. satıcı aküleri değiştirecem dedi. bu aletin aküleri kaç paraya değişir acaba? hangi aküyü kullanmak gerekir?
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X