hacım misal konyaaltına bununla gitsek plaja rahat girilir bununla kaldıki eşyaların yanında olunca denize girsen bilem gözünün önünde olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 ELEKTRİKLİ BİSİKLET 1999TL (4. sayfa)

-
-
250 defa şarjda Aküsü ölürse. Tam :arjda 40 KM menzili var bisikletin. 250x40=10000 Km de bir 800 lira masraf çıkacak demek. 10000 km geçince km de 8 kuruş ek maliyeti var. Ayrıca 3-4 KW şarj edilirken şebekeden çeker. 48V*14*4 =2.8 KW(:arj Isınma kayıpları ile 3-3.5KW) Gündüz tarifesinden yaklaşık 3 lira gece tarifesinden 1.5 Lira ile şarj olur. Gündüz tarifesi ile km 8 kuruş gece tarifesinden 4 kuruş km maliyeti var.
-
Bizim burdaki a101le anlaştım sabah erkenden gel halledicem dedi. 29'u oğlanın doğumgünü, güzel bir hediye olacak. İlk işim de alarm bağlamak olur nede olsa ortalık athırsızı kaynıyor.
-
İnternet sayfasından aldık bakalım, inşallah pişman olmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: özer8376
İnternet sayfasından aldık bakalım, inşallah pişman olmam23.55'de gördüm stokta yok gözüküyordu kaç gibi aldınız hocam?
-
Ben de 23:55’ten beri sayfadayım hep stokta yok görünüyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Predator53623.55'de gördüm stokta yok gözüküyordu kaç gibi aldınız hocam?
Alıntıları GösterSatın alma saatim 23:50 idi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: md3likan
Ben de 23:55’ten beri sayfadayım hep stokta yok görünüyorduSatın alma saatim 23:50 idi sanırım.
Resmen al satcilar stoklamis
Açılmadan gitmeme rağmen yok dediler 1 şubede buldum onunda ön lastik sönük korna kırıktı
işe yarar bir bisiklet 1000 tl / cocuk taşıma koltuğu 500 tl iken.
bundan iki adet alsak ve cocuğu taşıyacak bir aparatla kullanmaya çalışsak nasıl olur sizce.
bir de akü bittiğinde seyyar pedalla da olsa hareket etme şansı yok mu.
olduğu yerde kalıyor mu?
-
ben öyle bulsam bile alırdım. denizli'ye toplam 5 tane mi ne gelmiş. üçkağıt yapıyor A101, kaç tane mağaza dolaştım, çoğu mağazaya gelmemiş gelen mağazadakini de 07:30'da almışlar herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: md3likanben öyle bulsam bile alırdım. denizli'ye toplam 5 tane mi ne gelmiş. üçkağıt yapıyor A101, kaç tane mağaza dolaştım, çoğu mağazaya gelmemiş gelen mağazadakini de 07:30'da almışlar herhalde
Aldım, kornayı değiştirip kullanırım. 70-80 TL imiş parçası. malesef ya eşe dosta ayırmışlar ya da kendileri almışlar.
-
başta almaya çalışmayı planlıyordum. hava durumuna göre bisikleti çok sık kullanıyorum. sokaklarda neyse ama caddelerde yoldan gitmek çok tehlikeli oluyor. Bir keresinde kırmızı ışığı ihlal eden bir kadın sürücü bana çarptı ve artık daha temkinli olmaya çalışıyorum. Bisiklet ile işlek caddelerde yayaları rahatsız etmemek şartıyla kaldırıma rahatça çıkıp inebiliyorum ama bununla kaldırıma çıkıp inmek pek mümkün olamayacak. Haliyle caddede sürmek zorunda kalacağım. Bu şekilde oldukça tehlikeli olduğunu düşünüyorum kendi açımdan.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
-
Gümüşhane'ye bir tane gelmemiş olacak iş mi arkadaş? Reklamını yapmasınlar o zaman her yerde. Büyükşehirlerdeki bazı mağazalarda, şanslı kişilere diye duyursunlar da oyun oynamasınlar hiç olmazsa.
bir buçuk sene once bimden ayni fiyata aldim. evim Eskişehir'in en yuksek yeri Çankaya da. 1200 metre. merkez 1000 metre. her gun merkeze işe gidip geliyorum. bataryalarda hic problem yok. iki gunde bir sarj ediyorum. bugun ikincisini almaya gittim. adamlar eşine dostuna ayırmış. ilk sirada olmama ragmen vermedi magaza. eskisehir Çankaya Nilüferdeki şube. bu fiyata cok uygun. alip da satan varsa talibim. herkese tavsiye ederim. işyeri evime 5 kilometre bu arada. 1200 m dedigim evin rakımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afaruki -- 25 Mart 2021; 11:29:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A101in müşteri çekme taktiği işte. 8000 mağazan varsa en az 8000adet bisiklet temini yapamayacaksan niye kampanya yaparsın? İnsanlar gitmişken şunları da alalım diyecekler. 8-10 mapazadan birine gelmiş. Dün bizim buradakinde vardı. Almak istedim. Satış yarın fakat başka bayiye gidiyor burada satılmayacak dendi. Bir a101 çalışanı aldığı gibi gitti. Bence başka şubeye değil evine götürdü. Bir mağaya indirilen mal daha satışa sunulmamışken neden satmak için başka şubeye transfer edilsin? Damla salıncak için de en az 10 mağazay gittim. Hiçbirine gelmemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
whatsapp grubu yapmis calisanlar. acik artirma usulü satıyorlarmis. sabah sabah yuruyus oldu bana. kismet. ilgili yerlere şikayet ettim tabiiki. umursamazlar ama olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X