Şimdi Ara

A101 ELEKTRİKLİ BİSİKLET 1999TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
20.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axelfoly

motor akü modifiye edilip hız menzil arttırılabilir

hacım buna çip tuning olyo mu

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Pedal box takarsanız 80i görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

b*klanan cihaz 2 bin lira. scooter alsan daha pahalıya gelir. sarı sitede ürünüyle ilgili her türlü yalanı söyleyen karaktersizlerin ağız kokusunu ve nazını çekerek 2. el ürün almak mı, yoksa bu mu? kimseyle plan yapmadan şurada buluşalım diyip ne idüğü belirsiz kişilerle görüşmeden evine en yakın a101'de şansınızı deneyerek alabileceğiniz bir ürün.

cihaz iyidir kötüdür de forumda bazı salaklar her konu altına ikinci el önerisinde bulunuyor sanki bir tek onların aklına gelen dahiyane fikirmiş gibi, o sebeple yazdım.

fakat bunu alacaklar cihazın çok küçük olduğunu eğer bir de kiloluysanız arkadan sanki size saplanmış bir şeye biniyormuşsunuz gibi görüneceğini unutmayın. pazar yükü taşımaz, yeri de yok çünkü. tek çanta anca.

daha pahalı alternatif arayanlar volta vsx bakabilir aynı marka. yuki, kuralkan, kral ürünleri de denenebilir. tabi fiyat 5-10 bin arası oluyor o zaman ama daha çok iş görür.

Hocam ciddi ciddi okuyodum şu ikinci paragrafa gelince bastım kahkahayı   arkadan bişey saplanmış gibi nedir ya hala gülüyorum Allah iyiliğini versin  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demin a101 deki kasiyere sordum

abi ben benzinli skuter kullanyom ama bu piskileti de denedim cüssesinden beklenmeyecek kadar güçlö uçuyor resmen

ayırtamam ama sen o gün bana gel bizim şubede kalmasa bilem başka şubeden telefonla arayıp ayırtırım sana

dedi

• Bunu çalarlar mı acaba? Evden Marmaray'a gitmek için almayı düşünüyorum. Marmaray'ın orada bi yere kilitlesem çalınır mı diye korktum.

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt

Anında götürürler  

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Kullandığım yollar toprak, bağ bahçe yolu. 1 yıl ancak dayandı arka lastik. Billas diye bir marka. 80 liraya aldım. Tüm alışveriş sitelerinde mevcut.
  • Almayı düşünüyordum ama koyacak yerim yok. Apartmana soksam izin vermezler, surekli kitle şarja tak, kitlesen bile aklım hep orda kalır, demiri söker götürürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose Mari -- 22 Mart 2021; 20:43:57 >
  • Fikrim olumlu yönde değişti. Düşünenler mutlaka izlesin 

• Hayatında elektrikli bisiklete kıçı değmemiş insanlar yorum yapmış.

250 watt Benelli City Zero sahibiyim.

Bu voltayı da kullanan (yokuş çıkan) birkaç kez gördüm.

Konuda yazan birçok kişiden tecrübeli olduğumu düşünüyorum.

Öncelikle bu aracı gücüne ve fiyatına göre değerlendirmek lazım.

Bu aracı pedal çevirmenizi gerektirmeyen bisiklet olarak farzedin.

Motosiklet performansı bekleyen gitsin motosiklet alsın.

"düz bisiklet al aynı şey" diyenler çok yanılıyor, çünkü yokuşları hafif pedal çevirerek yağ gibi çıktığım benellide, elektriği kapattığım anda o yokuş işkenceye dönüşüyor. 250 watt güç sizin bacak gücünüzden çok çok üstündür emin olun.

Yokuşlarda benim Benelli pedal desteği gerektiriyor. Fakat bu volta tekerlek çapından mıdır bilmem yokuşlarda pedal çevirmeden benimkinden daha iyi çıkıyor.

Evimin önündeki dik bir yokuşu 60 kg civarında bir çocuğun aynı motorsiklet gibi güzel bir hızda çıktığını, 90-100 kg civarı bir adamın ise epey zorlandığını ve pedal çevirmek zorunda kaldığını gördüm.

fiyata zaten yorum yapmaya gerek yok, akü parasına komple e-bike alıyorsunuz. (tabi alabilirseniz)

Uzun lafın kısası, madde madde yazayım.

-Fazla yokuşlu bir yerde değilseniz hiç kaçırmayın hemen bunu alın. işinizi fazlasıyla görür.

-Büyük beklentileriniz varsa, güçlü olsun, gazı verince hoplasın, uçsun, kaçsın diyorsanız gidin beklentilerinize göre bir motorsiklet alın. Bu motosiklet değil, elektrili "bisiklet", "bisiklet", "bisiklet".

-Aşırı kiloluysanız bunu alıp da hem alete hem de kendinize eziyet etmeyin. Azıcık mantıklı olun.

-Eğer giriş katında bunu koyacak garajınız, kömürlüğünüz falan yoksa çalınma riski yüksektir. Ben 18 kg benelliyi kucaklayıp apartmana çıkartıyorum ama bunda öyle bir şey mümkün değil.

Apartmana çıkartmak isterseniz lityum pilli ve alüminyum gövdeli bir e-bike öneririm. Ağırlığına bakılırsa bu alet demir gövdeli ve kurşun akülüdür muhtemelen.

-Ve mutlaka KASK takın. (bisiklet değil motor kaskı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 23 Mart 2021; 11:49:30 >

• Ben olsam, düzlük bir arazide kullanacak isem alırdım. Ama yokuşlu yerlere uygun değil. Uzun süredir (7 yıldır) Yuki Dünya YK-05 kullanıyoruz. Üzerinde 3. aküleri var. Yaklaşık 2.5-3 yıl idare ediyor. 5 aküyü 1000TL'ye alıp devam ediyoruz. Kilometre olarak 20bin olmuştur belkide. Sadece sanayide parça getir götür işini görüyor. Onlara bile ikinci elde 3.5bin istiyorlar. Bu modeli de bu fiyattan bulmak zor olacaktır. Muadil modelleri paylaşayım bir fikriniz olur..

Yuki YK-05 Dünya 2000 W Elektrikli Motor 3.900 TL Sahibinden Satılık İkinci El İstanbul - 911729140

Diğer 2020 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden İkinci El 3.000 TL - 910451899

Kuba Diğer Modeller 2019 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden İkinci El 4.300 TL - 895400465

• 10 Km'lik düz yolu bununla kaç dakikada giderim ?

• fiyat iyi performans kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

10 Km'lik düz yolu bununla kaç dakikada giderim ?

Düz yolda ortalama 10 KM/H hız ile gittiğinizi düşünelim.

YOL = HIZ X ZAMAN

X = V x T

10 KM = 10 KM/H x T

T = 1 saat

• Alan pişman olmaz o kadar söylüyorum. Ancak bu alet için çok kavga çıkar a101 önünde.
  • Hersey iyi guzel ama bunu nerede sakliyorsunuz arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Bunu çalarlar mı acaba? Evden Marmaray'a gitmek için almayı düşünüyorum. Marmaray'ın orada bi yere kilitlesem çalınır mı diye korktum.

aküsü değerli bir şey en az 500 tl vardır herhalde ayaklarını koyduğun yerde aküsü oraya ayrı bir kilit falan koy tak hocam alacaksan

• Alan varmı yaw istanbulda özellikle 😂

• Aküsü 200-300 dolum sonra çöp oluyor sanırım, akü yenilemekte 1000 Tl civarı tutuyormuş.

• aküyü full yenilemek isterseniz 4 tane 14 amperlik aküyle çalışıyor tanesi 200 den 800 tl yapıyor arkadaşlar.

Bende bundan önce stmax zwd diye model vardı onu çaldırdım. O yüzden alıp almamak konusunda tedirginim. Atıyorum denize giderken sahilde illaki bırakıcam o zamanda çalabilirler kilit olsa bile çalmak isteyen için kolay. Ama bakkala markete gitmek için uygun. Ben daha çok bu şekilde kullanmak istiyorum ama kafam çok karışık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.