Bildirim
A101 çiğ köfte gelmiş 1 kg 7.45₺
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir ara çiğ köfte almıştım buradan . Lavaşa sarılıydı. Kötüydü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün aldım denedim hocam ben beğendim, fiyat performans olarak gayet başarılı ikiye böldüm yarısını buzluk tarafına koydum, denemenizi öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
üretimi hemen yanımda, mecburen alıyorum ama tadı tuzu yok. file marketlerde lagash var onu alın aradaki farkı anlarsınız. mide yi yakmıyor orası doğru bence ama tadı tuzu yok, acısı çok ama çok az yerken lezzet vermiyor, sonradan katılan acıda içindeki gibi olmuyor. sırf acı değil, bildiğim kaliteli çiğ köftelerdeki o güzel tadı alamıyorum bir türlü.
600 gram yeşillik lavaş dahil 8 liraya satıyor imalathanenin önünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 6 Mayıs 2017; 21:47:19 > -
Aşırı tuzlu ben pek beğenmedim. Fiyatına göre yoklukta gider. Ancak tam fiyatına göre bir ürün. Çok lezzet ve kalite beklemeyin derim.
Her şubede var mı yoksa bölgesel mi?
fena değil açsan iyi gider -
Bende gördüm bunu ama almaya çekindim Mz ege gibi tadı vardır diye. Alan arkadaşlardan yorumlarını alalım nasıl tadı? -
Hocam bölgesel değildir muhtemelen aldın aldın diyor çünkü
Ben aldım geçen hafta falan. Pek tadı yok. Bi şeyleri eksik gibi. Acısı da yok hiç.Tavsiye etmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben aldım beğenmedim, 7 liraya ne kadar olursa o kadar. hem mideyi yakıyor, hem de yenmiyor arkadaş 3 kişiyiz, bitmiyor, hala dolapta, çıkarıp yiyoruz 4 gündür, tavsiye etmiyorum. -
Hocam adrese çiğ köfte sitesinden 4 kilosunu 20 tlye üstelik kargo bedava almışlığım var ona göre sıcak değil. 4 kilo taşı koyup kargoya versen zaten 20 tl kargo ücreti çıkar 4 kilo çiğ köfte kargo bedava 20 tl ye alıyoz. -
artık 30 oldu.. ama diğer sitelerinde 28 e satmaya devam ediyorlardı en son -
Lagash güzeldi. Bimde artik lagash satilmiyor mu şu aralar hep farkli marka goruyorum.
Aynen hocam İstanbul'da lagash vardı kaldırdılar hep mz Ege üretimi olan satılıyor güzel değil
İshal garantili. -
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
artık 30 oldu.. ama diğer sitelerinde 28 e satmaya devam ediyorlardı en son
Kusura bakmayın link var mı konu ile alaklı ? Bir de tadı nasıldır ? -
a101 level atlamış a102 -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
Hocam adrese çiğ köfte sitesinden 4 kilosunu 20 tlye üstelik kargo bedava almışlığım var ona göre sıcak değil. 4 kilo taşı koyup kargoya versen zaten 20 tl kargo ücreti çıkar 4 kilo çiğ köfte kargo bedava 20 tl ye alıyoz.
Link var mı hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim'deki mz ege üretimi son 1 senedir değişti. Eskiden kupkuru bulgurdu. Şimdi bence gayet iyi olmuş. 350 gr'ı 3 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- atasun optik cam fiyatları
- coffy bedava kahve
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- afyon eko sucuk
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X