|
Konu başlığında yazılı zincir marketlerin Türkiye`de her İL ve İlçe'nin neredeyse tamamında artık mağazası,şubesi/şubeleri bulunmaktadır. Tüketicilerin hayatında,özellikle temel tüketim,temel ihtiyaç gıda ve temizlik ürünleri alanında bu marketler en büyük paya sahiptir. Bu marketlerin indirim,kampanya fırsatlarına yoğun ilgi görülmekte. Bizler,forumda çoğu konuda yaptığımız gibi,bu indirimleri ve fırsatları duyurarak insanların,ailelerin bütçesine katkıda bulunacağız. Kuşkusuz amacımız yardımcı olmak. Zamanımızın bir kısmını,geçim derdininde olan insanlara bir nebze olsun destekte bulunmak için harcayacağız. Elimizden geldiğince bunu yapacağız. Forumda bu amaçta,bu düşüncede olan üyelerin olduğunu görüyoruz biliyoruz. Bu forum yıllardır,üyelerinin de fedakarlıklarıyla insanlara faydalı olmuştur,yardımcı olmuştur,olmaya da devam etmektedir. Bu ortamı sağlayanlara ve bu ortamı güçlendiren,ayakta tutan siz fedakar,yardımsever forum üyelerine içten çok teşekkür ediyorum. Allah işinizi rastgidersin. Lütfen sadece fırsat olan ürünleri paylaşalım.Marketlerin satış elemanı gibi hareket etmeyelim. HAYDİ BAŞLAYALIM.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Şubat 2024; 2:3:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

iOS
Android