S

Teğmen
15 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 217 (Bu ay: 4)
Gönderileri
honda civiclerde benzin ve lpg varken, benzinde araci kullandigimizda 0 km kaldi diye ekranda uyari vermesine ragmen arac hala benzinle gidebiliyor. 40 km kadar daha gittim daha fazlasini denemedim, benzin aldim. sorum su; araci benzinde kullandigimizda benzini biterse ne olur? otomatik lpg ye gecis yapar mi? bir de 2015 honda civic arac benzin deposu kac litre aliyor? Ben 0 yazdiktan sonra 40 km daha gittikten sonra depoyu doldurdugumda 42-43 litre aliyor. dogru mu?
....
.....
....
Neo ilewww.gib.gov.tr​ üzerinden yapacağınız MTV ödemelerinize 20 TL chip-para hediye! Kampanyaya katılmak için MTV yazın, 4566’ya gönderin.​
​Kampanya Koşulları:​
Kampanya 1 – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 31 Ocak 2017 saat 23:59'dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
Kampanya kapsamında Neo ilewww.gib.gov.tr üzerinden yapılacak MTV ödemelerine 20 TL chip-para hediye edilecektir. Bir müşteri en fazla 20 TL chip-para kazanabilir.
Kampanyadan faydalanmak için "MTV" yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Kayıt olduktan sonraki işlemlerden ödül kazanılacaktır.
​Ödül yükleme anında kartın ve kartın bağlı olduğu hesabın açık statülü olması gerekmektedir.
Kampanyadan kazandığınız chip-paranın kullanım süresi 7 gündür.
İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.
Kampanyaya chip-para kullanımları, iadeler ve nakit çekim işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya Neo Businesslar dahil değildir.
Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir.
Kayıt için gönderilen SMSler, KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL olarak operatörünüz tarafından ücretlendirilir. Operatörler, kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.

http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/neo-kampanya.aspx
Bitiş tarihi 31.01.2017
Axess ile yapacağınız ilk 50 tl ve üzeri alışverişinizde 25 tl chip-para kazanın!

Kaydiniz alinmistir. Bilgilendirme smsi gonderilen musteriler kampanyaya dahildir. B002
Parktan cikarken ufaktan surttum. Serviste rotus boyasi yapti ama biraz siritiyor. Serviste eleman boyayalim dedi ama bayagi buyukce bi alani ben de bu kadarlik yer icin on tamponun nerdeyse 3/1 ini boyatmak istemedim. Tamamen kapatamasam da orjinaline en yakin ne yapabilirim? Pasta-cila ile halledebilir miyim? Ne yapabilirim buna acaba? Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler. Resimleri atiyorum.
 Sifir araci surttum. Lutfen yardim edin! Sifir araci surttum. Lutfen yardim edin!
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.674
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 17.847 (Bu ay: 490)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 665 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.