Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film için bi chat odası acsak izleyenler tanıssa ?

ne dersiniz arkadaşlar
  • izleyen arkadaşlar notebook kadar iyi bir film mi bu sizce?çünkü bu tür filmlerden hoşlanmıyorum ama notebook gibiyse izlemek isterim doğrusu.
  • daha önce de söylediğim gibi ben notebook'tan daha çok sevmiştim.
    notebook buna göre biraz daha ağır bi film, olaylar da daha yavaş ilerliyor zaten

ama iki film de nicholas sparks'ın eserlerinden senaryolaştırıldıgı için notebook'u begendiysen bunu da begenmen çok yüksek bir olasılık
  • a walk to remember dan sonra notebook u da seyretçem.bakalım hangisi daha güzel...
  • filmi indireli 2 hafta oldu dun gece izleme fırsatım oldu ve gece uyuyamadım

hem film hem de muzikleri harika...

zaten suanda da muziklerini dinliyorum!

muhtesem bir yapım açıkçası!
  • kulübe hoşgeldin dostum

imza: r7bertpires (kurucu üye ve başkan)
  • r7brtpires ya bana yolladıgın dosyaları indirdim sifre soruyor :(
  • pardon dostum, gözden kaçırmışım şifreyi

şifre;
    www.cithiz.com
  • Lütfen banada pm atın filmin linkini çatlıcm meraktan
  • tamam filmi actım ve ingilizce alt yazı nereden indireceğim _???
  • Arkadaşlar Google'da dolanırkene bu filmi ararkene forumu okudum ve üye oldum hemen... sormak istediğim sizlerde bu mükemmel filmin divx adresi var mı indirebileceğim... Yardımcı olursanız çok sevineceğim...
  • @serkan;
    altyazı için;http://www.divxplanet.com/sub/m/1363/A-Walk-to-Remember.html

@sofos;
    sana da gönderdim özelden
  • BU SABAH İZLEDİM FİLMİ AGLADIM YİNE :( BU HİKAYEYİ KIZ ARKADAŞIMA YAZDIM OFFF OFFF ARKADAŞLAR :(:(:(:(:(

Affet beni...

gönlümden uzakta yanlizim simdi sadece seni sevdim hatalar yaptım cezamı fazlası ile cektim
    simdi daha iyi anlıyorum yanlızlıgın bedelini,yuregin bir baskasında belki cok seviyor seni
    inanmasamda buna...

her ne kadar affet beni , beni yeniden sev , yeniden paylaşalım acıları,hüznü ve sevinci desemde

biliyorum

affetmeyeceksin beni ama şunu bilki seni hiç unutmayacagım

hatalıyım biliyorum sadece kendimi aldattım yanlızlıktan korktuım belki ne olrusa olsun sucluyum
    sen beni affetsen bile ben affetmeyecegim kendimi içimdeki son umutla bekleyecegim seni

geceleri uyuyamıyorum başımı yastıga koyunca ateş basıyor her yanımı acım hafiflemiyor uyudugumda
    bir gun yanlız kalırsan anlarsın beni desemde , dua ediyorum geceleri yanlız kalma die

affet beni

kadınım dedim sana yinede olamadım seninle ,gözlerimi her kapadıgımda mücadele ediyorum kendimle
    savasamıyorum gunahlarımla bir şerefsize teslim ettim tum duygularımı sarıldım ansızın bir yılana
    hatamı cok gec anladım

ve son dogum günümde bir hediye aldımki ALLAH'IN Lütfü
    Belkide mucizenin tekerrürü

yeniden seni yasamak sensiz ama seninle olmak seni hiç unutamamak yanlız kalmak

yoklugunda anladım bir kez daha aşkı yalan aşkları ve unutanları
    her bir kelam'ı benden , sevgiden cok üstün tutanları
    bir gun seninle olacagım umutla bekliyorum sadece seni bekliyorum

bekleyecegim

sen benim HAYATIM canımı hiçe saydıgım aşkı yureginde hisseden beni bu Dunyada cok cok uzaklara aşka götüren

mucizemsin

seni yaşıyorum HAYATIM...

seninle aynı şehirde ayrı Dunyalardayız seni ruyalarımda görüyorum seni hiç unutmayacagım
    keşke yanında olabilseydim

seni sen yokken benden cok uzaktayken sensiz yaşıyorum

hiçsevmedim kimseyi senin kadar yuregim yanmadı hiç bu kadar

Ben Sana

Aşığım

Derdim bu arkadaşlar :(:(:((::(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_21m -- 13 Aralık 2006; 0:08:00 >

• Arkadaşlar daha film başlamadan ilk başta çalan muziğin adı nedir gerçekten çok hoş filmi sölememe bile gerek yok süperdi yaw
  • Filmi her izledigimde bunalıma giriyorum :(
  • film tek kelimeyle mutiiss..... cok duygulandim....
  • Arkadaşlar size bi kaç sorum olcak

Şimdi bu film çok güzel diorsunuz peki neden Türkiye'de yayınlanmadı yada yayınlanmıyor (Yanlış anlamayın)

İkinci olarak ise bende indirmeyi düşünüorum verdiğiniz linklerden birinde ama yazılarınızı okuduğum kadarıyla Türkçe altyazı sorunu falan varmış bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • super filmis ya
    su sureden sonra(01:09:56 sn) baya üzdü beni hadiseler
    notebook da cok saglam
  • biildiğim kadarıyla türkçe altyazı sorunu yoktu.ben hemen altyazıyı bulup izledim...
    quote:

Orjinalden alıntı: walex666

Arkadaşlar size bi kaç sorum olcak

Şimdi bu film çok güzel diorsunuz peki neden Türkiye'de yayınlanmadı yada yayınlanmıyor (Yanlış anlamayın)

İkinci olarak ise bende indirmeyi düşünüorum verdiğiniz linklerden birinde ama yazılarınızı okuduğum kadarıyla Türkçe altyazı sorunu falan varmış bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • filmi geçen yıl bir gece vakti izlemiştim, bilgisayarımda hala duruyo ve bir daha izlemedim...
    gece yarısı hatunu arayıp onu sevdiğimi bağıra çağıra sölemiştim(insan hayatın kısa olduğunu daha iyi anlıyo filmden sonra)...
    Tek geçerim denilecek cinsten, bence herkes birkez izlemeli(fazla diil)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.