< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 13 Mayıs 2013; 2:21:34 > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 13 Mayıs 2013; 2:21:34 > |
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü
Açıktan Felsefe okumak isteyenler için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü, uygun bir seçenek sunmaktadır. Felsefe Bölümü, felsefi düşünce tarihini, felsefi akımları ve güncel felsefi sorunları incelemektedir.
AÖF Felsefe Bölümü'nde okuyanlar, felsefi kavramları ve teorileri eleştirel bir şekilde analiz etme, felsefi metinleri yorumlama ve felsefi tartışmalara katılma becerileri kazanırlar. Ayrıca, felsefi düşüncenin tarihsel gelişimini ve günümüzdeki felsefi sorunları anlama fırsatı bulurlar.
AÖF Felsefe Bölümü'nü tercih eden öğrenciler, esnek bir öğrenme ortamından faydalanabilirler. Açıköğretim sistemi sayesinde, öğrenciler kendi hızlarında ve kendi zamanlarında eğitim alabilirler. Ayrıca, AÖF Felsefe Bölümü'nde eğitim almak, diğer üniversitelerin felsefe bölümlerine geçiş yapmayı da kolaylaştırabilir.
AÖF Felsefe Bölümü yorumlarına bakıldığında, öğrenciler genellikle esnek öğrenme ortamını, alanında uzman öğretim üyelerini ve ders materyallerinin kalitesini takdir etmektedirler. Ancak, bazı öğrenciler açıköğretim sisteminin sosyal etkileşim eksikliği gibi zorluklarına dikkat çekmektedirler.
Genel olarak, AÖF Felsefe Bölümü, felsefe alanında eğitim almak isteyenler için uygun bir seçenektir. Esnek öğrenme ortamı, uzman öğretim kadrosu ve kaliteli ders materyalleri ile öğrencilere felsefi düşünceyi derinlemesine inceleme fırsatı sunar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 6 Kasım 2009; 21:58:02 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 26 Aralık 2012; 1:26:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVP_na -- 23 Kasım 2009; 3:49:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 13 Aralık 2009; 17:28:59 > |