Şimdi Ara

950 TL - Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    NOT : EKRAN KARTI SIFIRDA DENİLEBİLİR.BİR KERE TEST EDİLMİŞTİR.KUTUSU FATURASI A DAN Z YE HERŞEYİ TAM VE EKSİKSİZ ŞEKİLDE VERİLECEKTİR.3 4 AY ÖNCE HEPSİPURADA.COM DAN ALINMIŞTIR.FATURALI VE 3 YIL GARANTİLİDİR.GTX 1070 EKRAN KARTI ALDIĞIMDAN BOŞA ÇIKMIŞTIR.EKRAN KARTINI ALACAK OLAN KİŞİ EVİMDE EKRAN KARTINI TEST EDEREK ALABİLİR.

FİYAT : 1750 >> 1250 Tl.Fiyat Revize edilmiştir..ÖLÜCÜLER BEDAVACILAR UZAK DURSUN İLANIMDAN.

HEPSİBURADA FİYAT LİNKİ :

950 TL - Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 21 Ekim 2019; 16:12:57 >

• Sattığı ürünlerin yurtdışı olması garanti durumunu değiştirmiyor. Daha önce kendilerinden aldığım RX 580 oldu, anakartım ile uyumsuzluk yaptı. Kendileri ile iletişime geçtim, 3 haftalık kartı iade aldılar. Garanti işlemleri için de yardımcı olmamaları için bir sebep yok. Sonuçta Türkiye yasalarına göre çalışan bir şirket olduğundan garanti şartlarına uyacaklardır.
  • Kartın muadili performansta sıfır kartlar daha uygun fiyatta, ki mini versiyonlar daha bile ucuz:

www.nanokatalog.com
    Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 3GB GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/gigabyte-gtx-1060-windforce-oc-3g-3gb-gddr5-ekran-karti

Mini:
    www.nanokatalog.com
    MSI GTX 1060 Aero ITX 3G OC PCIe 3GB Ekran Kartı - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/msi-gtx-1060-aero-itx-3g-oc-pcie-3gb-gddr5-ekran-karti

www.nanokatalog.com
    Zotac GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/zotac-geforce-gtx-1060-3gb-gddr5-ekran-karti

• kerokeso K kullanıcısına yanıt
    Nanakatalog dediğin firma yurtdışı ürün satıyor.Aldiktan sonra garanti konusunda elinde patlarsa ürünler şaşırma sen bana Türkiye fiyatını linkini at yurtdışı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Nanakatalog dediğin firma yurtdışı ürün satıyor.Aldiktan sonra garanti konusunda elinde patlarsa ürünler şaşırma sen bana Türkiye fiyatını linkini at yurtdışı değil.
    Sattığı ürünlerin yurtdışı olması garanti durumunu değiştirmiyor. Daha önce kendilerinden aldığım RX 580 oldu, anakartım ile uyumsuzluk yaptı. Kendileri ile iletişime geçtim, 3 haftalık kartı iade aldılar. Garanti işlemleri için de yardımcı olmamaları için bir sebep yok. Sonuçta Türkiye yasalarına göre çalışan bir şirket olduğundan garanti şartlarına uyacaklardır.
  • Attığınız linkte ürünün sıfırı şu an 1472 TL

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Evet indşirime girmiş bende fiyatta indirim yaparım alacaklara hatta şuan revize ediyorum fiyatı.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    ben revize göremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Revize ettim işte tekrar fiyatı yükselttim.Baktım dolar yükselmiş millet cimri piyasa ölücü bedavacı dolu elimden geleni yapıyorum.Ama bu insanlara bir türlü yaranamıyoruz.Sıfır fiyatı 2200 tl ben yine sıfır bir kere denenmiş ürünü uygun fiyata satıyorum.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    tamam
  • GTX 1060 3G ler 1 ay önce 1.100-1.200 e gidiyordu ne ara artı bu kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.