Bildirim
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI 4GT OC 4GB 128 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hepsiburada dan vatan dan falan yorumlara baktım, alanlar ve kullananlar genelde memnun, birde forumdaki kullanan veya kullanmış olan insanlara sormak istedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çöp bir kart 1050ti.
Daha ucuza Gtx 760 bulabilirsiniz, aynı performansı verir.
Aynı paraya veya biraz daha üste koyarsanız da gtx 960 bulabilirsiniz çok daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki Sokidworks, AutoCAD, c# gibi yazım çizim programlarında bir sıkıntı yapar mı?
Aradaki elektrik tüketim farkı ve dolayı yoldan kartın ürettiği sıcaklık ne olacak hocam?quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Çöp bir kart 1050ti.
Daha ucuza Gtx 760 bulabilirsiniz, aynı performansı verir.
Aynı paraya veya biraz daha üste koyarsanız da gtx 960 bulabilirsiniz çok daha iyidir.
1050Ti (75W)
760 (170W ref)
Ayrıca 960 çok iyi falan değil 1050ti ile kafa kafaya gelirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 13 Mayıs 2019; 17:33:46 > -
Çok iyi bir yerden yakaladınız. Güç tüketimi baya önemli sayılır.
500-600 tl olmasi gereken fiyati. isinmaz, ek guc gerektirmez. 1050ti fiyati uygun oldugu surece hala tercih edilebilir.
Gerçekten çok önemli güç tüketimi. Çünkü hepimiz rig kurduk mining yapıyoruz alt tarafı 1 ampul yakmalık fark, 7/24 oyun oynasan 5-10 lira fark yapar.
Mevuz tamamen çektiği elektrik değil ki hocam. Dikkatlı okursanız sıcaklık olayına da değindim.quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Gerçekten çok önemli güç tüketimi. Çünkü hepimiz rig kurduk mining yapıyoruzalt tarafı 1 ampul yakmalık fark, 7/24 oyun oynasan 5-10 lira fark yapar.
Daha çok güç çeken kart = daha fazla kasa içi sıcaklık = daha fazla fan sesi = gpu'nun ömrünü kısaltması. -
Yahu 1050ti alan adamın bunları dert etmesi bütçeyi dert etmesinden daha sonra gelir. 1050ti alacak olanın bütçesi kısıtlıdır. Kısıtlı bütçeyle ya daha ucuza 760 alırsın ya da üç kuruş daha koyar 960 alırsın. Verdiğin paranın karşılığını vermez 1050ti. Adı var sadece. Millet 1060 gibi, o ayarda falan sanıyor alakası yok.
Birçok kişinin yorumu baya iyi yönde bence performans olarakta benim işimi görür. Hem daha psu alamadığım için çok yüksek watt lı psu almak zorundada kalmamış olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 13 Mayıs 2019; 19:2:31 >
Siz bilirsiniz. O fiyatlara rx570 ve 600 civarına 960 bulunabilirdi.
Biraz daha koyup RX570 alınır. Tokat manyağı yapar 1050 Ti'ı. -
2.el o fiyata rx 570 alabilirsin. Rx 570 ile 1050ti aynı fiyatta olmasına rağmen rx 570 daha iyi bir kart gpu.userbenchmark.com
UserBenchmark: AMD RX 570 vs Nvidia GTX 1050-Tihttps://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1050-Ti-vs-AMD-RX-570/3649vs3924
-
İkisini kıyasladığımda ekran çözünürlük desteği
1050 ti = 7680x4320
Rx 570 = 5120x2880
Bellek hızları kafa kafaya zaten
Temel frekans olarak iki kart normal seviyede aynı sayılır. Ama oc yapıldığında 1050 ti daha iyi
Bit olarak ve çekirdek olarak rx 570 daha iyi tabi
Ama Rx570 %30-%40 daha performanslı
Şaka mı bu ? O çözünürlükle ne işiniz var ? Saçma sapan değerlere takılmayın, totalde ekran kartının ne verdiğine bakın. RX570 yeri geliyor 2 kart fark atıyor. Şu ülkede RX570 varken 1050Ti almak akıl tutulmasıdır, net.quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Ali Çifçi
İkisini kıyasladığımda ekran çözünürlük desteği
1050 ti = 7680x4320
Rx 570 = 5120x2880
Bellek hızları kafa kafaya zaten
Temel frekans olarak iki kart normal seviyede aynı sayılır. Ama oc yapıldığında 1050 ti daha iyi
Bit olarak ve çekirdek olarak rx 570 daha iyi tabi
https://youtu.be/a6l_7PDn9Lo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben anlamadım 1050ti nasıl 960dan daha iyi -
Dediklerinize kulak vericem. Peki geçende forumda konusunu açtım rx 580 nitro+ 4 gb nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 13 Mayıs 2019; 20:49:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aradaki elektrik tüketim farkı ve dolayı yoldan kartın ürettiği sıcaklık ne olacak hocam?
1050Ti (75W) 760 (170W ref) ![]() Ayrıca 960 çok iyi falan değil 1050ti ile kafa kafaya gelirler. |
Benzer içerikler
- g sync nasıl açılır
- düşey senkronizasyon nedir
- intel iris xe graphics
- gpu hotspot kaç olmalı
- palit ekran kartı alınır mı
- dlss 4 destekleyen oyunlar
- amd 9080 xt
- vsync nedir
- dlss 4 hangi ekran kartlarında var
- 5060 laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X