Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK SIFIR GİBİ CORSAİR 3 ADET LL140MM FAN VE KONTROLCÜSÜ
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Takılır ama corsair sıvı soğutma 280 olması lazım yani 140 mm fan desteği sunması lazım
-
pm gönder hocam
-
Normalde 3lü set içinde kontolcü dahil satılıyor ancak 2. elde ayrı satma çabası ne için anlamış değilim. Kontrolcü olmadan fanlar bir işe yaramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutungitmesin -- 13 Eylül 2022; 15:51:37 > -
Ben yanıt vereyim size, fiyata bir şey diyemem bana göre çok yüksek ama kontrolcü için ayrı satmak şu açıdan mantıklı. 2 li veya 3 lü paketlerden kontrolcü çıkıyor ve bir kontrolcü 6 adet fanı kontrol edebiliyor. Benim elimde 3 lü bir set olduğunu düşünün kontrolcüsü de olan, 3 tane daha fan almak istesem sadece fan alırım 2. kontrolcüyü almama gerek yok ( elimdeki kontrolcü zaten 6 fanı kontrol ediyor ) bu gibi durumlarda fan ve kontrolcüyü ayrı satmak mantıklı. Tam tersi elinde çok fan olup ta ( uygun fiyata sadece fan satın alındığı senaryoda ) kontrolcü olmaz ve kontrolcüyü tek satın almak isteyebilir.
-
takip
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben yanıt vereyim size, fiyata bir şey diyemem bana göre çok yüksek ama kontrolcü için ayrı satmak şu açıdan mantıklı. 2 li veya 3 lü paketlerden kontrolcü çıkıyor ve bir kontrolcü 6 adet fanı kontrol edebiliyor. Benim elimde 3 lü bir set olduğunu düşünün kontrolcüsü de olan, 3 tane daha fan almak istesem sadece fan alırım 2. kontrolcüyü almama gerek yok ( elimdeki kontrolcü zaten 6 fanı kontrol ediyor ) bu gibi durumlarda fan ve kontrolcüyü ayrı satmak mantıklı. Tam tersi elinde çok fan olup ta ( uygun fiyata sadece fan satın alındığı senaryoda ) kontrolcü olmaz ve kontrolcüyü tek satın almak isteyebilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X